SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
02.07.2020, 10:46

Na petničkim bazenima prvog dana preko 850 kupača

č: | fb:

Bazeni u SRC "Petnica" otvoreni su od juče uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite. Prvog dana na petničkim bazenima bilo je oko 850 kupača.

 

Direktor UFK "Valis", koja gazduje bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da se pridržavaju svih preporuka Zavoda za javno zdravlje Valjevo koje se tiču rada bazena.  

 

Postavljena je dezobarijera na ulazu u centar, a dezinfekcija prostora obavlja se po smeni korisnika. Obavezno je dva metra rastojanje i u vodi i van nje, i to bi trebalo da poštuju svi kupači. Propisanih mera pridržavaju se i vlasnici ugostiteljskih objekata u petničkom kompleksu da broj osoba za stolom ne može biti veći od dvoje, izuzev porodica sa decom, uz poštovanje obavezne distance od dva metra između stolova.

 

Letnja sezona kupanja u Petnici trebalo je da pčne 1. juna, ali je zbog epidemije koronavirusa odložena na meseca dana na preporuku Zavoda za javno zdravlje

 

Kako nam je rečeno u Zavodu za javno zdravlje Valjevo obavlja se redovna kontrola kvaliteta vode bazena u SRC Petnica.

 

Cene ulaznica su iste kao i prošle godine; celodnevna košta 250, a popodnevna 170 dinara, koliko i ulaz za penzionere. Mališani mlađi od tri godine ulaze besplatno, deca od tri do sedam godina plaćaju 100 dinara, a noćno kupanje je 200 dinara. Cena mesečne pretplatne karte je 2.500 dinara, dok za celu sezonu treba izdvojiti 4.500 dinara.

 

Radno vreme SRC Petnica je od 9 do 19 časova.

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 7 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara