Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
05.07.2020, 06:33

U Valjevu nije potvrđen nijedan novi slaučaj zaraze koronavirusom

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 4. jula, u Valjevu nije potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom u odnosu na izveštaj iz prethodnog dana, dok je u Mionici jedna osoba pozitivna na COVID-19 čime je broj obolelih u Kolubarskom okrugu povećan na 426.

 

Nezvanično saznajemo da laboratorije nisu dostavile rezultate i da do preseka stanja za prethodni dan do 22 časa rezultati testiranih iz Valjeva nisu objavljeni u kovid bazi.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, u Valjevu  je u subotu 4. jula na prisustvo koronavirusa testirana 21 osoba, dok je dan pre toga u petak, uzeto 136 uzoraka.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je sedam pacijenata iz Valjeva, tri iz Uba i po jedan iz Ljiga i Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 98 zaraženih iz Valjeva.

Aktuelno

Izgradnja pešačkog mosta (foto: Đorđe Đoković)
Radovi do kraja septembra Pre 4 sati 4 minuta

Novi pešački most na Kolubari

Na mestu nekadašnjeg visećeg pešačkog mosta, koji je u majskim poplavama 2014. godine odnela Kolubara, biće izgrađen betonski most, od "Austroterma" do ulaza u Limsku ulicu.  · 2 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Naredba Štaba za vanredne situacije Pre 6 sati 50 minuta

Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata u Mionici

Štab za vanredne situacije opštine Mionica doneo je naredbu o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata za vreme trajanja vanredne situacije, koja je proglašena zbog pogoršane epidemiološke...