Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
06.07.2020, 06:25

U Valjevu još 15 osoba pozitivno na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još 15 osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj obolelih 316, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 5. jula.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, na Ubu su potvrđena još dva nova slučaja i jedan u Mionici, tako da je u Kolubarskom okrugu ukupno obolelo 444 osobe. Najviše u Lajkovcu 35, slede Ub 34, Mionica 33, Ljig 14 i Osečina 12 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Valjevu je u nedelju, 5. jula, na prisustvo koronavirusa testirano 86 osoba.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je sedam pacijenata iz Valjeva, tri iz Uba i po jedan iz Lajkovca i Ljiga, dok je u kućnoj izolaciji 113 zaraženih iz Valjeva.

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 47 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 37 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 46 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.