Registracija Prijava preko FB
Poklon zaštitne maske za valjevske medije (foto: Kolubarske.rs)
Poklon zaštitne maske za valjevske medije (foto: Kolubarske.rs)
07.07.2020, 09:39

UNS poklonio zaštitne maske i valjevskim medijima

č: | fb:

Udruženje novinara Srbije (UNS) poklonilo je 10.000 zaštitnih maski redakcijama medija u Srbiji.

 

Novinar Slobodan Ćirić, član Uprave i Izvršnog odbora UNS, koji je ovog prepodneva podelio 300 zaštitnih maski za 12 valjevskih redakcija, dopisništava i dopisnika, kaže da su ove maske skromna pomoć za sve koji su zaposleni u medijima bez obzira na to da li su novinari, snimatelji, fotoreporteri, službenici, i bez obzira na to da li su članovi Udruženja novinara Srbije.

 

"Živimo u vremenu kada postoji opasnost od zaraze, a novinari su naročito izloženi tome zbog svakodnevnih kontakata sa ljudima. Ovo je jedna skromna pomoć našeg udruženja sa ciljem da se spreči širenje epidemije, da novinari i ostali zaposleni u medijima zaštite sebe i sve one sa kojima su svakodnevno u kontaktu", kaže Slobodan Ćirić.

Poklon zaštitne maske za valjevske medije

Poklon zaštitne maske za valjevske medije (Foto: Kolubarske.rs)

 

Ovo je prva pomoć nekog udruženja, organizacije, institucije valjevskim medijima u vreme pandemije koronavirusa, čiji su zaposleni direktno i svakodnevno izloženi s obzirom na to da je novinarski posao više "terenski", a manje "od kuće".

 

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 18 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 8 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 18 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.