Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
09.07.2020, 06:36

U Valjevu još četiri osobe pozitivne na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još četiri osobe pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj obolelih 343, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 8. jula.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Ubu, Mionici i Ljigu je potvrđen po jedan novi slučaj, dok u Lajkovcu i Osečini nema novoobolelih, tako da su u Kolubarskom okrugu ukupno na novi koronavirus pozitivne 483 osobe. U Ubu 39, slede Lajkovac 37, Mionica 36, Ljig 16 i Osečina 12 obolelih od novog koronavirusa.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je sedam pacijenata iz Valjeva, četiri iz Uba i po jedan iz Lajkovca i Ljiga, dok je u kućnoj izolaciji 135 zaraženih iz Valjeva.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 47 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 37 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 47 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.