Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
23.07.2020, 06:35

U Valjevu još sedmoro pozitivno na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još sedam osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih 743, pokazuju podaci od 22. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga novozaraženi su registrovani po troje u Ubu i u Lajkovcu, i po jedna osoba u Mionici i Osečini, dok u kovid bazi nema podataka za Ljig.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 994 osobe; od toga u Valjevu 743, Ubu 71, u Mionici 60, u Lajkovcu 55, slede Ljig 39 i Osečina 26 obolelih od novog koronavirusa.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 55 pacijenata iz Kolubarskog okruga, iz Valjeva 34, devet iz Uba, sedam iz Ljiga, četiri iz Lajkovca i jedan pacijent iz Mionice, dok je u kućnoj izolaciji 467 zaraženih iz Kolubarskog okruga, od toga 372 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu su preminule 33 osobe, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu i isto toliko u Osečini, dok su u Ljigu, Mionici i Ubu preminula po dva pacijenta.

 

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 38 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 28 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar