Registracija Prijava preko FB
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
24.07.2020, 06:32

Štab apeluje na institucije i građane

č: | fb:

Sednici Štaba za vanredne situacije Valjeva prisustvovali su i predstavnici inspekcijskih službi Kolubarskog okruga, kao i rukovodioci Osnovnog javnog tužilaštva i Prekršajnog suda, kako bi svi raspoloživi institucionalni kapaciteti u našem gradu bili stavljeni u funkciju zaustavljanja širenja Korona virusa.

 

"Komandant Štaba dr Slobodan Gvozdenović i predsednica Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija (SOT) dr Branka Miholjčić su apelovali da sve institucije u gradu na svim nivoima maksimalno budu uključene u sprovođenje i kontrolisanje donetih republičkih i lokalnih mera u suzbijanju epidemije izazvane virusom SARS-CoV-2”, saopšteno je nakon sednice Štaba.

 

I sa jučerašnje sednice je apelovano da se dosledno sprovode sve preporučene mere fizičke i socijalne distance, koje podrazumevaju nošenje maski, higijenu svih prostora i javnih površina u kojima borave građani. Ovo je neophodno kako bi se usporio porast broja zaraženih u Valjevu i sačuvao zdravstveni sistem u našem gradu.

 

U saopštenju se navodi da je, pored velikih napora kojima su izloženi zaposleni u Opštoj bolnici u Valjevu i Domu zdravlja, zdravstveni sistem u našem gradu, iako veoma opterećen, stabilan i funkcioniše.

 

"Ipak, neophodno je da građani svih generacija dodatno ulože napore u zaštiti svog zdravlja, kako bi naš grad što pre i sa što manje posledica izašao iz ovog perioda pandemije", poručeno je.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 8 sati

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 50 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar