Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
28.07.2020, 06:40

U Ljigu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 49 pozitivnih

č: | fb:

U Ljigu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih troje, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 35 osoba, od toga u Valjevu 21.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 27. jula, kod još 49 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 948.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Lajkovcu, njih šestoro, u Ljigu je infekcija COVID-19 potvrđena kod jedne osobe, isto toliko i u Mionici, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1278 osoba; u Valjevu 948, u Ubu 85, u Mionici 84, Lajkovcu 67, slede Ljig 59 i Osečina 35 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 79 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 55 iz Valjeva, 10 iz Uba, pet iz Ljiga, pet iz Lajkovca i četiri pacijenta iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 668 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 518 iz Valjeva.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 10 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 21 sati 47 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara