Mišarska ulica (foto: DjordjeDjokovic)
Mišarska ulica (foto: DjordjeDjokovic)
09.08.2020, 11:12

Eksplozija na džipu u Mišarskoj

č: | fb:

Noćas oko tri časa na haubu džipa "honda element", vlasnika G. N. (52) iz Valjeva, postavljena je eksplozivna naprava koja je aktivirana upotrebom plamena, saznaju nezvanično Kolubarske.rs iz izvora bliskim istrazi.

 

Prema raspoloživim nezvaničnim informacijama, povređenih i žrtava nije bilo, pričinjena je materijalna šteta, a jaka eksplozija je probudila i uznemirila veliki broj građana čak i nekoliko kvartova dalje od mesta eksplozije.

 

Vozilo, koje je bilo parkirano u Mišarskoj ulici u centru Valjeva gde živi G. N, je teško oštećeno, a oštećen je i automobil koji je bio parkiran pored, dok su stakla na izlogu obližnjeg lokala i na prozorima susednih kuća popucala.

 

Popucala stakla

Popucala stakla (Foto: Đorđe Đoković)

Kako nam je nezvanično rečeno, trenutak kada je maskirano lice sa kapuljačom na glavi postavilo pod haubu i aktiviralo eksplozivnu napravu, snimila je sigurnosna kamera sa obližnje zgrade.

 

Više javno tužilaštvo u Valjevu i službenici Policijske uprave Valjevo obavili su uviđaj, koji je trajao do ranih jutarnjih časova. Za nepoznatim počiniocem intenzivno se traga.

Mišarska ulica (mesto gde je bio parkiran džip)

Mišarska ulica (mesto gde je bio parkiran džip) (Foto: Đorđe Đoković)

Prema saznanjima Kolubarskih.rs vlasnik automobila na koji je postavljen eksploziv je jedan od svedoka na suđenju Darku Šariću, Pljevaljcu protiv kojeg se pred Specijalnim sudom u Beogradu vodi postupak po optužbama za šverc kokaina iz Južne Amerike i pranje novca.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara