Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2020, 08:56

Nema plaćanja računa za decu koja nisu išla u vrtić u julu i avgustu

č: | fb:

Roditelji čija deca nisu išla u vrtić u julu i avgustu neće plaćati uslugu, piše u Odluci o plaćanju naknade za boravak dece u Preškolskoj ustanovi "Milica Nožica", objavljeno je na sajtu Predškolske ustanove.

 

Kako se navodi u Odluci obračun i naplata roditeljske cene za decu koja su na zahtev roditelja uvedena na spisak dece koja borave u Predškolskoj ustanovi u uslovima pojačanih mera prevencije od širenja koronavirusa, vrši se u skladu sa Ugovorom o smeštaju deteta u ustanovu.

 

Ova odluka je doneta na predlog gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, s obzirom na to da je u vrtićima obezbeđeno 50 posto kapaciteta za bezbedan boravak dece u uslovima pandemije, stoji u obrazloženju Odluke o plaćanju naknade za boravak dece u Preškolskoj ustanovi "Milica Nožica".

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 9 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 58 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.