Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2020, 08:34

Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej "krivice demokrata" što on ne radi svoj posao

č: | fb:

Demokratska stranka u Valjevu poziva odlazećeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića da sačeka još dve godine kako bi mogao da proslavi i svih 10 godina kako njegova stranka i on optužuju DS da je krivac što u Valjevu još uvek nije završen objekat Gerontološkog centra.

 

Kako valjevske demokrate navode u saopštenju, bio bi to pomena vredan jubilej tuđe krivice za to što on i njegova stranka ne rade svoj posao. "Ova izjava je samo još jedan pokazatelj nesposobnosti naprednjaka i stalnog prebacivanja krivice na druge, a najčešće na Demokratsku stranku koja već osam godina nije na vlasti", navode u saopštenju.

 

Demokrate podsećaju odlazećeg ministra da je za ovih osam godina, koliko su on i njegova stranka na vlasti, mogao da završi ne samo Gerontološki centar, nego i mnoge druge objekte u Valjevu. Iako u nazivu njegovog ministarstva stoji i reč "zapošljavanje" za ovih osam godina naprednjaci u Valjevo nisu doveli nijednu novu investiciju koja bi otvorila nova radna mesta.

 

"Hvalili su se zapošljavanjem u Krušiku, a na kraju se ispostavilo da su ovu fabriku samo opljačkali kroz prodaju Krušikovih proizvoda naprednjacima rodbinski i finansijski bliskim trgovcima po povlašćenim cenama i čak zabranjivanjem Krušiku da direktno prodaje svoje proizvode kupcima u inostranstvu", navode demokrate.

 

Dodaju da im je na kraju, ipak, drago to što se odlazeći ministar bar i u tako nesuvisloj izjavi setio Gerontološkog centra u Valjevu, a ako ga zanima zašto u vreme vlasti, u kojoj je bila i Demokratska stranka, ovaj objekat nije završen, demokrate preporučuju Đorđeviću da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 47 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 24 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara