Stranka slonode i pravde
Stranka slonode i pravde
21.08.2020, 09:20

Nova valjevska vlast se neće pitati ni za šta, niti će odlučivati o bilo čemu

č: | fb:

Stranka slobode i pravde (SSP) smatra da je Skupština grada Valjeva, koja je konstituisana u utorak, sazdana od ucena, straha i obmana koji razaraju našu državu i naš grad već dugo vremena. U saopštenju navode da ćemo sada gledati neka "nova lica" koja će nastaviti da nam govore da živimo u zlatnom dobu, slušaćemo jeftine demagoške traktate naučene napamet, a svi znamo da se oni neće pitati ni za šta, niti će odlučivati o bilo čemu.

 

"Smatramo da nema potrebe da se bavimo kadrovskim rešenjima u okviru gradskih struktura koja su objavljena jer svi znamo da ih ova vlast nikada nije imala, niti će ih imati. Ne zanima nas da li će se u naše ime ponovo donositi odluke u Ubu, na Divčibarama, ili ćemo sada postati feud sela Divci, suština je ista, zar ne? Neće nam pomoći ni tvitovanja, ni šerovanja, ni kafanska ogovoranja, ni preterana mudrovanja, već odlučna akcija kojom ćemo demontirati jedan nakaradni sistem i poslati ga na smetlište istorije", navodi SSP.

 

Stranka slobode i pravde zato poziva građane da im se pridružite "na trnovitom putu Slobode i Pravde jer to je jedini ispravan put, koji će nam obezbediti bolju budućnost koju želimo da ostavimo generacijama koje dolaze posle nas".

 

"Niko od nas nema više ni vremena ni prava da bude nemi posmatrač svega što se oko nas dešava, čekajući da se nešto desi samo od sebe. Uzaludno je gajiti nade da će se oni umoriti ili da će sami otići. Rešenje je da svi zajedno stanemo na kraj poniženju i da demokratskim putem vratimo ono što nam je oteto, a to su naši životi, naša država i naš grad! Stranka slobode i pravde nema dilemu – nijedna sila i bahata vlast nije jača od odlučnog i hrabrog građanina, koji je, kao takav, nepobediv", navodi se u saopštenju SSP.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 2 sati 27 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 16 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...