Ognjen Pejić (foto: ORK Metalac)
Ognjen Pejić (foto: ORK Metalac)
30.12.2021, 07:54

Ognjen Pejić (2000-2021)

č: | fb:

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Šabac, u utorak 28.12.2021. život je izgubio Ognjen Pejić, rukometaš ORK "Metalac" iz Valjeva.

 

Rukometom je počeo da se bavi 2012. godine u pionirskoj školi ORK "Metalac". Kao talentovani dečak specifičnih sposobnosti, bio je levoruk, brzo je napredovao, i već 2015. godine postao prvotimac koji je dobio šansu da se oproba u takmičenju Super B rukometne lige Srbije.

 

Poslednjih godina izrastao je u odličnog odbrambenog igarača i desno krilo velikih mogućnosti. Bio je brz, hrabar, pokretljiv, borben i lucidan igrač koji je uspešno čuvao i igrače mnogo većih fizičkih mogućnosti. Često je uspevao da savlada protivničke golmane ne samo sa desnog krila, već i sa bekovskih pozicija.

 

U septembru 2021. godine na 9. Memorijalnom rukometnom turniru "Nikola Jevremović Gužva" proglašen je za najboljeg strelca turnira. U ovogodišnjem toku prvenstva Prve srpske lige (zapad) bio je vođa ekipe, nesustrašiv borac, veliki motivator i najbolji strelac ekipe.

 

Odlaskom Ognjena Pejića sa životne i rukometne scene ORK "Metalac" je ostao bez značajne i nenadoknadive igračke podrške, a njegovi klupski drugovi bez neustrašivog, pozitivnog i dobrog saigrača.

 

Neka mu je večna slava i hvala.

 

Komemoracija Ognjenu Pejiću je u četvrtak 30.12.2021. u Hali sportova u Valjevu, a opelo i sahrana u 13:30, odnosno 14:00 časova na Novom groblju u Valjevu.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 20 sati 4 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 20 sati 4 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara