Registracija Prijava preko FB

Tema: Kolubarski okrug

 • Nenad Jezdić i Tihomir Stanić (foto: Dragan Belajac Džagi)
  Snimljeni prvi kadrovi

  Ub srce serije "Kamiondžije 3"

  U Ubu su snimljeni prvi kadrovi igrane serije "Kamiondžije 3", a tamo gde su stali Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, nastavili su Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Reditelj Čolović kaže da nova serija nije rimejk starih "Kamiondžija", niti njihov nastavak, već nešto sasvim novo i drugačije.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština Mionice usvojila Izveštaj o radu Štaba

  Mioničani svakodnevno informisani o sutuaciji, merama i aktivnostima

  Skupština opštine Mionica je usvojila Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije opštine Mionica. "Svakodnevno smo informisali građane, jer kada nema informacija, javlja se sumnja", rekao je komandant Štaba Boban Janković.

 • Viziri za ubski Dom zdravlja (foto: Iz privatnog albuma)
  Donacija Mašinskog fakulteta

  Sto vizira za ubski Dom zdravlja

  Važnu medicinsku opremu dopremio je Nikola Vorkapić, doktorand i asistent na Mašinskom fakultetu, po majčinoj liniji rodom iz sela Takovo. Upravo je od Nikole potekla inicijativa da se pomoć uruči ubskom Domu zdravlja, što su sve njegove kolege podržale i prihvatile.

 • Milica i Nada Stanimirović (foto: Iz privatnog albuma)
  Nada Stanimirović donirala preko hiljadu maski

  Ubljanka zlatnih ruku i velikog srca

  U vremenu punom straha i neizvesnosti, kada su gotovo svi zabavljeni sopstvenim jadom, krojačica Nada Stanimrović je primer istinskog, tihog heroja iz pozadine, koja je pomogla koliko je u njenoj moći u borbi protiv korone.

 • Osečina (foto: Đorđe Đoković)
  Okrug

  U Osečini osmoro obolelih od koronavirusa

  Ukupan broj zaraženih lica koja imaju prebivališta na teritoriji Osečine je osam, saopštio je Štab za vanredne situacije opštine Osečina. Kako se navodi u saopštenju, objavljenom na sajtu, na osnovu podataka dobijenih od nadležnih zdravstvenih ustanova, virus Covid-19 potvrđen kod još jednog našeg sugrađanina.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  U Mionici treći, u Lajkovcu potvrđen prvi slučaj koronavirusa

  U Mionici je potvrđen treći slučaj korona virusa, saopštio je Opštinski štab za vanredne situacije. Obolela je osoba ženskog pola iz sela Maljević. Potvrđen je prvi slučaj virusa COVID-19 u opštini Lajkovac.

 • Dezinfekcija ulica u Ljigu (foto: Vlada Ivanović)
  Vanredno stanje

  Ljig u doba korone

  U ljiškoj opštini nema zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji su 62 osobe. Štab za vanredne situacije zaseda po potrebi radi donošenja odluka i naredbi, kako bi građanima bio olakšan život i kako bi bili bolje zaštićeni.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Štaba za vanredne situacije

  U Mionici nema obolelih od korona virusa

  Na području opštine Mionica nema registrovanih slučajeva zaraze korona virusom. Štab za vanredne situacije doneo je naredbu o zabrani rada kafića i restorana, frizerskih i kozmetičarskih salona, igraonica i kladionica.

 • Volonteri u Mionici (foto: www.mionica.rs)
  Štab za vanredne situacije opštine Mionica

  Mionica obezbedila maske za zaposlene u mnogim službama i objektima

  Štab za vanredne situacije opštine Mionica je iz sredstava budžeta opštine urgentno kupio zaštitne maske i drugu opremu. Maske su podeljene zdravstvenim radnicima, policiji, radnicima "Vodovod Mionica", u trgovinama, ugostiteljskim objektima...

 • Katarina Lazarević sa gradonačelnikom Beograda
  Jača od svih prepreka

  Katarina Lazarević ostvaruje svoje snove

  Junakinja ove priče je šesnaestogodišnja Katarina Lazarević iz mioničkog sela Popadića. Ona je potpuno izgubila vid neposredno po rođenju, ali to je ne sprečava da hrabro grabi napred. Pozitivan stav zrači iz ove devojčice kojoj život nije bio naklonjen, a Katarinina volja za ostvarenjem snova ruši sve barijere.