Tema: Kolubarski okrug

 • Hala sportova u Mionici (foto: Đorđe Đoković)
  1. i 2. aprila

  Mionica domaćin Državnog prvenstva u streljaštvu

  Mionica će ovog vikenda biti domaćin seniorskog prvenstva u streljaštvu, koje će se održati u mioničkoj sportskoj hali 1. i 2. aprila. Organizacija ovog takmičenja pripala je streljačkom klubu "Valjevo 1880" i Sportskom centru "Mionica", a pod pokroviteljstvom opštine Mionica.

 • Dom kulture Ub (foto: Dragana Nedeljković)
  Od danas na Ubu

  Dečji festival "Prolećno pozorištance"

  Treći revijalni festival predstava za decu "Prolećno pozorištance" danas će na Ubu biti otvoren na velikoj sceni Doma kulture, a do 7. aprila najmlađa publika imaće priliku da pogleda osam tematski, stilski i žanrovski različitih dramskih ostvarenja

 • Budući tržni centar Nova
  Prvi tržni centar u ubskoj opštini

  U Stublenici se gradi tržni centar "NOVA"

  U toku su zemljani radovi i priprema terena za izgradnju prvog tržnog centra u ubskoj opštini, "NOVA". Zauzimaće površinu od oko 11.000 kvadrata na lokaciji u selu Stublenica, vrednost iinvesticije je 9,5 miliona evra.

 • Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
  Državno prvenstvo

  Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

  Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.

 • Opštinska uprava Ub (foto: Dragana Nedeljković)
  Veće usvojilo predlog odluke, na potezu odbornici

  Opština Ub povećava studentske stipendije

  Ukoliko predložene izmene prihvate odbornici Skupštine opštine, umesto dosadašnjih 6.000 dinara, studenti će ubuduće primati 8.500 dinara mesečno.

 • Ubski Dom zdravlja (foto: Dragana Nedeljković)
  Podrška unapređenju zdravstvenog sistema

  Japan donirao mamograf ubskom Domu zdravlja

  Ceremoniji primopredaje donacije, vredne 81.280 eva, prisustvovali su ambasador Japana u Srbiji Takahiko Katsumata i ministarka zdravlja u republičkoj Vladi prof. dr Danica Grujičić. Mamograf je treća japanska donacija Ubu.

 • Janković obilazi radove na izgradnji tribina (foto: www.mionica.rs)
  Investicije u Mionici

  Janković obišao radove na rekonstrukciji tribina

  U Mionici su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovoda Ključka vrela, tribina, Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata. Predsednik op[tine obišao je radove na izgradnji tribina na stadionu u Mionici.

 • Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
  Saopštenje

  Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje

  Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje, očekuje se da će svi kvarovi biti popravljeni do kraja dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

 • Mionica na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
  Okrug

  Mionica na Međunarodnom sajmu turizma

  Mionica je na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se završava danas, predstavila svoje turističke potencijale. Na mioničkom štandu prezentovani su vrhunski domaći proizvodi i bogata turistička ponuda.

 • Radovi na izgradnji vodovodnog sistema (foto: www.mionica.rs)
  Radovi na izgradnji sistema Ključka vrela

  Bolje vodosnabdevanje za mionička sela

  U opštini Mionica u toku je izgradnja vodovodnog sistema Ključka vrela vrednog oko 130 miliona dinara čime će se značajno unaprediti vodsnabdevanje u deset mioničkih sela.