Tema: SNS

 • Novogodišnja čestitka SNS

  Da još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji...

  Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo želi svim građanima Valjeva da u 2023. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti...

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Na Izbornoj skupštini GrO SNS

  Lazar Gojković izabran za predsednika vajevskih naprednjaka

  Za predsednika valjevskih naprednjaka izabran je dosadašnji poverenik i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, za njega je glasalo164 delegata, saopštio je Gradski odbor SNS. "Siguran sam da ćemo zajedničkim radom opravdati poverenje naših birača...

 • Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje poverenika

  SNS: APSOLUTNA POBEDA NA IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

  Kandidati koje je podržala SNS osvojili su svih 285 mandata na izborima za savete mesnih zajednica, "Poštovaćemo potrebe i želje građana ne rečima nego delima po čemu se izdvaja politika naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića", navodi u saopštenju poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.

 • SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
  Na obeležavanje godišnjice "Oluje"

  Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

  Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti Tešnjarske večeri.

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Promene na čelu valjevskih naprednjaka

  Lazar Gojković novi poverenik valjevskih naprednjaka

  Novi poverenik Srpske napredne stranke u Valjevu je Lazar Gojković, gradonačelnik Valjeva, Jelena Nikolić Lekić je razrešena te dužnosti, saopštila je SNS u Valjevu. Nisu navedni razlozi promene na čelu valjevskih naprednjaka.

 • Krstako (foto: www.valjevo.rs)
  Predizborna propaganda od bajatih vesti

  U likvidaciji jedno od naprednjačkih "dela koja govore"

  Fabrika Krstako, otvorena 2019. godine u Beloševcu, se našla na internet stranici “Dela govore” kojima se Srpska napredna stranka hvali u ovom izbornom ciklusu. Ono što ne piše na sajtu jeste da je Krstako u likvidaciji.

 • Aleksandar Vučić obilazi toalet u Medicinskoj školi (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  SNS dostignića

  Za deset godina pet investicija u Valjevu i to su "dela koja govore"

  Srpska napredna stranka predstavila je platformu "Dela govore" za, kako navode, informisanje o napretku Srbije. Na interaktivnoj mapi i Valjevo sa pet investicija za deset godina i jednim projektom koji će tek, možda, biti realizovan.

 • SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  U nedostatku argumenata SNS vređa i omalovažava

  Nepostojeći Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se saopštenjem povodom teksta "Bežanje od novinara, laži i marketing", objavljenog u internet novinama Kolubarske.rs. S obzirom na to da se odnosi na našu redakciju...

 • Nestranačke ličnosti ipak članovi

  "Vidrak" loše radi svoj posao pa funkcioneri SNS uzeli metle u ruke?

  Funkcioneri Gradskog odbora SNS u nedelju su skupljali smeće duž keja Kolubare u samom centru grada. Među njima gradonačelnik, njegov zamenik i direktorka gradske čistoće. Poslali su poruku da "Vidrak" loše radi svoj posao, oni to mogu bolje!

 • Nebojša Stefanović (foto: Đorđe Đoković)
  Uzalud zahtevi loklalnih odbora za smenu Stefanovića

  Koliko demokratije ima u vladajućoj SNS, taman toliko je ima i u Srbiji

  Nijedan lokalni odbor SNS, pa ni valjevski, nije pitao šta se dogodilo sa njihovim demokratskim pravom da se Glavni odbor izjasni u vezi njihovog zahteva da Nebojša Stefanović bude smenjen sa svih stranačkih i državnih funkcija.