Registracija Prijava preko FB

Tema: SNS

 • Organizovano put Beograda na doček Putina (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo da obezbedi 1500 ljudi

  Duplirana kvota za miting SNS u Beogradu

  Srpska napredna stranka duplirala je kvotu za odlazak na miting "Budućnost Srbije" u Beograd, 19. aprila, kako bi se demonstrirala "do sada neviđena podrška građana SNS i Aleksandru Vučiću". Valjevo treba da "obezbedi" 1500 ljudi.

 • Odbornici SNS (foto: skrinšot)
  Odbornici svojim telima čuvaju Skupštinu

  Još jedan performans Srpske napredne stranke

  I pored toga što su na današnjoj konferenciji za novinare odbornici Srpske napredne stranke poručili da će "u ovoj Skupštini ostati do daljnjeg!", skupštinsku salu su napustili odmah nakon što su se slikali i "izjavili se za odabrane medije".

 • Konferencija za novinare žena SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Žene SNS u Valjevu poručile

  "Stop nasilju nad ženama, decom, životinjama i muškarcima"

  "Uspešne žene na funkciji" iz SNS javno su osudile najnoviji atak nasilja nad ženama koji se dogodio u Beogradu. Traže da se spreči "postupak Saveza za promene koji dejstvuje tako što napada žene".

 • Konferencija za novinare GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Na nedeljnoj hitno sazvanoj konferenciji za novinare

  Valjevski naprednjaci pohvalili hrabrost predsednika i znanje ministra policije

  Valjevski naprednjaci osudili su "upad u zgradu RTS-a i pohvalili policiju koja je uz minimalnu upotrebu sile obezbedila javni red, mir i poredak". Pohvaljeni su "lična hrabrost predsednik Srbije, znanje i samopouzdanje ministra plicije".

 • Milan Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Odgovor na pisanje Kolubarskih.rs

  Marković: "Više od godinu dana nisam pozvan na sastanak odborničke grupe"

  Isključeni član SNS dr Milan Marković reagujući na izjavu da je isključen zbog toga što je kritikovao gradsku vlast u Skupštini umesto da to čini u stranci, kaže da je Skupština bila jedino mesto jer više od godinu dana nije pozvan na sastanke odborničke grupe.

 • Milan Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Na zahtev Slobodana Gvozdenovića

  Dr Milan Mita Marković isključen iz SNS

  Izvršni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da dr Milana Mitu Markovića, odbornika u Skupštini grada, isključi iz stranke, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Marković za Kolubarske.rs kaže da on još uvek nije zvanično obavešten da je iskljulčen iz stranke.

 • Prostorije SNS u Valjevu
  SNS: "Pobedili smo na izborima za mesne zajednice"

  “Rezultati su odgovor građana na izuzetan rad gradonačelnika”

  "Ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Gvozdenovićem koji jednako vodi brigu kako o seoskom, tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva", rekao je Branislav Malović.

 • Marijana Stanojević (foto: Đorđe Đoković)
  "Preduzete konkretne mere"

  Smenjena Marijana Stanojević sekretar valjevskih naprednjaka

  Na predlog predsednika valjevskih naprednjaka Slobodana Gvozdenovića, smenjena je Marijana Stanojević sekretar Gradskog odbra SNS-a. Umesto nje je izabran Mirko Kovačević zaposlen u kabinetu gradonačelnika Valjeva po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima,

 • Slobodan Gvozdenović (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Izvršni odbor SNS poručuje

  Slobodan Gvozdenović odlično radi!

  Izvršni odbor SNS daje punu podršku predsedniku Gradskog odbora Slobodanu Gvozdenoviću, rečeno je na sastanku u subotu. Samo tri dana ranije njegov rad je kritikovan, čak se spekulisalo o tome da je uvedena neka vrsta privremenih mera u Gradski odbor.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Oglasio se predsednik valjevskih naprednjaka zbog pisanja na društvenim mrežama

  Gvozdenović: "Prepoznatljivo lice uznemirava javnost i izaziva paniku"

  Na konferenciji za novinare Slobodan Gvozdenović je demantovao informcije na društvenim mrežama, koje širi "prepoznatljivo lice", a stižu iz "kuhinje" bivših i sadašnjih članova. Govorio je i o "dva mosta", mada je jedan "most" gabionska brana.