Registracija Prijava preko FB

Tema: SNS

 • Otvaranje SNS prostorija (foto: SNS)
  Saopštenje za javnost

  Srpska napredna stranka u Valjevu napada i vređa Kolubarske.rs

  Nakon teksta pod naslovom "Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu?", saopštenjem se oglasila Srpska napredna stranka u Valjevu u kome napada i vređa Kolubarske.rs, tvrdeći da spinujemo, fabrikujemo, objavljujemo poluinformacije...

 • SNS prostorije u Valjevu (foto: DjordjeDjokovic)
  Pitanja bez odgovora

  Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu?

  Da li je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu raspušten još u oktobru prošle godine, ako jeste ko je poverenik, da li su legitimna saopštenja za medije, samo su neka od pitanja na koja valjevski naprednjaci neće da odgovore.

 • Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje SNS Valjevo

  "Napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu"

  Valjevski naprednjaci oglasili su se saopštenjem za javnost u kome najoštrije osuđuju pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, ne navodeći o kakvim pretnjama je reč, niti ko je, kada i gde je pretio Vučiću.

 • Slava SNS (foto: valjevo.sns.org.rs)
  Najava promena na čelu Gradskog oodbora SNS

  Slava SNS bez predsednika valjevskih naprednjaka

  Predsednik Gradskog odbora SNS Slobodan Gvozdenović, dojučerašnji gradonačelnik Valjeva, nije bio na slavi Srpske napredne stranke. Ali je bio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član SNS. Da li je to poruka da je i na čelu GrO SNS došlo do promena?

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Danas sednica valjevskih naprednjaka

  Lazar Gojković prvi na odborničkoj listi SNS u Valjevu

  Prvi na izbornoj listi SNS za odbornike Skupštine Valjeva, a samim tim i kandidat za gradonačelnika, biće Lazar Gojković. Aktuelni gradonačelnik Slobodan Gvozdenović ostaće na listi, na kojoj će biti "mnogo novih imena", saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Naprednjaci (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Malerozni sakupljači pozvonili na vrata novinara

  Neviđeno: Gradska uprava prikuplja "kapilarne" glasove za SNS

  U akciju prikupljanja "kapilarnih" glasova krenuli čalnovi SNS, zaposleni u Gradskoj upravi i to, kako su rekli, "u ime Gradske uprave". U ponedeljak, malerozni sakupljači član Gradskog veća i inspektorka pozvonili su na vrata novinara...

 • Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Održana sednica Gradskog odbora SNS

  Gvozdenovićeva liderska pozicija je na većanju u Beogradu

  Izborna lista kandidata SNS za odbornike, koju je sam sastavio Gvozdenović, nije još potvrđena u Beogradu. Vrh stranke nezadovoljan radom Gradskog odbora i radom čoveka zaduženog za medije. U Valjevu podignuta kvota za oko 20 posto više glasova.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Pred predstojeće izbore

  Formiran izborni štab SNS za Valjevo

  Formiran je izborni štab SNS za Valjevo koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović. Na sednici GrO bilo reči i o "značaju fejsbuka" u vreme izbora, od članova zatraženo da "ne lajkuju socijaliste".

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Funkcioneri SNS na sednici GrO u Valjevu

  Gvozdenović je odlično radio, sad treba da “poradi na izlaznošću građana”

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je odlično radio prethodne tri godine. Sada građani velikom izlaznošću treba da potvrde njegov dobar rad, a on treba da pripremi program razvoja grada do 2024. godine.

 • Slobodan Gvozdenović (KZN SNS) (foto: Kolubarske.rs)
  Konferencija za novinare SNS

  Gvozdenović o "glupostima jednog stručnjaka" i "nebulozama ovog odbornika"

  Na stranačkoj konferenciji za novinare predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je komentarisao "gluposti jendog stručnjaka koji sedi ispod lipe i mudruje" i "neke nebuloze odbornika Radovića".