Registracija Prijava preko FB

Tema: SNS

 • Aleksandar Vučić u emisiji HIT TVIT (foto: skrinšot)
  Gostujući u emisiji "HIT TVIT"

  Aleksandar Vučić: "Pokazalo se da u Valjevu imamo problema!"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u emisiji "HIT TVIT" na televiziji Pink, o Valjevu govorio samo 28 sekundi. Kratko, ali ne i konkretno. "Najmanje smo uradili u Valjevu i tamo se pokazalo da imamo problema i u našem rukovodstv", rekao je Vučić.

 • Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
  Dvadesetak autobusa krenulo ka Beogradu

  Valjevski naprednjaci otputovali na miting

  Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu krenulo dvadesetak autobusa. Jutros su u parku, koji se nalazi pored parkinga, ispisani grafiti: "Aako moraš da ideš, ne moraš da glasaš".

 • Organizovano put Beograda na doček Putina (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo da obezbedi 1500 ljudi

  Duplirana kvota za miting SNS u Beogradu

  Srpska napredna stranka duplirala je kvotu za odlazak na miting "Budućnost Srbije" u Beograd, 19. aprila, kako bi se demonstrirala "do sada neviđena podrška građana SNS i Aleksandru Vučiću". Valjevo treba da "obezbedi" 1500 ljudi.

 • Odbornici SNS (foto: skrinšot)
  Odbornici svojim telima čuvaju Skupštinu

  Još jedan performans Srpske napredne stranke

  I pored toga što su na današnjoj konferenciji za novinare odbornici Srpske napredne stranke poručili da će "u ovoj Skupštini ostati do daljnjeg!", skupštinsku salu su napustili odmah nakon što su se slikali i "izjavili se za odabrane medije".

 • Konferencija za novinare žena SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Žene SNS u Valjevu poručile

  "Stop nasilju nad ženama, decom, životinjama i muškarcima"

  "Uspešne žene na funkciji" iz SNS javno su osudile najnoviji atak nasilja nad ženama koji se dogodio u Beogradu. Traže da se spreči "postupak Saveza za promene koji dejstvuje tako što napada žene".

 • Konferencija za novinare GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Na nedeljnoj hitno sazvanoj konferenciji za novinare

  Valjevski naprednjaci pohvalili hrabrost predsednika i znanje ministra policije

  Valjevski naprednjaci osudili su "upad u zgradu RTS-a i pohvalili policiju koja je uz minimalnu upotrebu sile obezbedila javni red, mir i poredak". Pohvaljeni su "lična hrabrost predsednik Srbije, znanje i samopouzdanje ministra plicije".

 • Milan Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Odgovor na pisanje Kolubarskih.rs

  Marković: "Više od godinu dana nisam pozvan na sastanak odborničke grupe"

  Isključeni član SNS dr Milan Marković reagujući na izjavu da je isključen zbog toga što je kritikovao gradsku vlast u Skupštini umesto da to čini u stranci, kaže da je Skupština bila jedino mesto jer više od godinu dana nije pozvan na sastanke odborničke grupe.

 • Milan Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Na zahtev Slobodana Gvozdenovića

  Dr Milan Mita Marković isključen iz SNS

  Izvršni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da dr Milana Mitu Markovića, odbornika u Skupštini grada, isključi iz stranke, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Marković za Kolubarske.rs kaže da on još uvek nije zvanično obavešten da je iskljulčen iz stranke.

 • Prostorije SNS u Valjevu
  SNS: "Pobedili smo na izborima za mesne zajednice"

  “Rezultati su odgovor građana na izuzetan rad gradonačelnika”

  "Ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Gvozdenovićem koji jednako vodi brigu kako o seoskom, tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva", rekao je Branislav Malović.

 • Marijana Stanojević (foto: Đorđe Đoković)
  "Preduzete konkretne mere"

  Smenjena Marijana Stanojević sekretar valjevskih naprednjaka

  Na predlog predsednika valjevskih naprednjaka Slobodana Gvozdenovića, smenjena je Marijana Stanojević sekretar Gradskog odbra SNS-a. Umesto nje je izabran Mirko Kovačević zaposlen u kabinetu gradonačelnika Valjeva po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima,