Tema: SNS

 • Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  SNS: Nakon protesta sa mračnim motivom da se oduzme život Vučiću, bezobzirnost opozicije dostiže još šire razmere

  Nakon jučerašnjeg protesta "Srbija protiv nasilja", nije se oglasio niko od rukovodstva valjevskih naprednjaka. Uoči protesta saopštenjem se oglasila dr Zorica Jocić u kome je poručila da Valjevo neće učestvovati u nasilju dela opozicije.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik

  Da li orkestar zvuči raštimovano?

  U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju socijaliste i opoziciju.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenjem na saopštenje

  SNS odgovorio Pavloviću: Jedan instrument zvuči raštimovano

  Gradski odbor SNS, čiji je predsednik gradonačelnik Lazar Gojković, saopštenjem za javnost odgovara na saopštenje Đorđa Pavlovića, šefa odbonričke grupe SNS-JS. "Dokaz da jedan instrument trenutno zvuči raštimovano je i poslednje saopštenje pomenutog Pavlovića.

 • SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Valjevski naprednjaci osuđuju pretnje i pozive na ubistvo predsednika Vučića

  Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje nastavak pretnji i pozive na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje na društvenim mrežama šire lažne patriote, navodi u saopštenju za javnost Služba za informisanje valjevskog odbora Srpske napredne stranke.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Nizak rejting

  Valjevski naprednjaci na udaru kritike Aleksandra Vučića

  Na sastanku Izvršnog odbora SNS na udaru kritike predsednika stranke Aleksandra Vučića našli su se gradski odbori u Valjevu i Čačku, za koje je rečeno da imaju najlošiji rejting u biračkom telu.

 • Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Valjevski naprednjaci zabrinuti zbog pretnji predsedniku Vučiću

  Gradski odbor SNS u Valjevu izražava zabrinutost zbog pretnji upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka. Da li će policija reagovati protiv lažnih patriota i ultradesničara?

 • SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Skretanje pažnje dok se završavaju krupni državni poslovi

  SNS: Ljubav i rad za Srbiju i srpski narod je suština politike predsednika Vučića

  Gradski odbor Srpske napredne stranke u potpunosti podržava izveštaj o pregovaračkom procesu sa Prištinom i politiku predsednika Vučića, koju sprovodi po pitanju rešenja krize na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju za javnost valjevskih naprednjaka

 • Novogodišnja čestitka SNS

  Da još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji...

  Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo želi svim građanima Valjeva da u 2023. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti...

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Na Izbornoj skupštini GrO SNS

  Lazar Gojković izabran za predsednika vajevskih naprednjaka

  Za predsednika valjevskih naprednjaka izabran je dosadašnji poverenik i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, za njega je glasalo164 delegata, saopštio je Gradski odbor SNS. "Siguran sam da ćemo zajedničkim radom opravdati poverenje naših birača...

 • Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje poverenika

  SNS: APSOLUTNA POBEDA NA IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

  Kandidati koje je podržala SNS osvojili su svih 285 mandata na izborima za savete mesnih zajednica, "Poštovaćemo potrebe i želje građana ne rečima nego delima po čemu se izdvaja politika naše stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića", navodi u saopštenju poverenik GrO SNS u Valjevu Lazar Gojković.