Registracija Prijava preko FB

Tema: Izložba

 • Izložba Likovni umetnici Valjeva u Muzeju (foto: Đorđr Đoković)
  Godišnja izložba

  "Likovni umetnici Valjeva" po treći put u Muzeju

  Na godišnjoj izložbi "Likovni umetnici Valjeva 2019" koja je nedavno otvorena u Narodnom muzeju predstavilo se 28 autora. "Određeni slikarski rukopisi su nepravedno dugo godina bili u senci, a jasno je da zavređuju pažnju kako likovno pismene publike tako i šire publike", rekla je Ana Novaković.

 • izložba Inventar Marine Nakićenović. (foto: Đorđe Đoković)
  Otvaranje u podne

  U Modernoj galeriji "Inventar" Marine Nakićenović

  U Modernoj galeriji danas u podne biće otvorena izložba "Inventar" Marine Nakićenović. Biće prikazano preko 50 umetničkih dela podeljenih u 35 naslova. Marina Nakićenović dobitnica je brojnih nagrada, a njene slike se nalaze u svim značajnim institucijama kulture i umetnosti u zemlji

 • Izložba Milomira Romanovića Rome i Ivice Mitića DAK-a (foto: Konstantin Mitić)
  Izložba posvećena prijateljstvu

  Roma i DAK u Galeriji "Silos"

  U malenoj, po prostoru, galeriji "Silos", na kraju, početku, Tešnjara, u subotu je otvorena izložba dva slikara i prijatelja, Milomira Romanovića Rome i Ivice Mitića DAK-a. Izložba, pod nazivom "Prijatelj", kako stoji u katalogu, nastala je iz projekta "Kuća u šumi"

 • Izložba udruženja osoba sa invaliditetom (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom obeležavanja 3. decembra

  Izložba udruženja osoba sa invaliditetom

  Izložba kreativnih radova valjevskih udruženja osoba sa invaliditetom povodom obeležavanja 3. decembra - Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom organizovana je danas na Gradskom trgu.

 • Željko Đurović i Ratko Božović (foto: Kolubarske.rs)
  Čast je izlagati u Modernoj galeriji, ona je brend Srbije

  Dr Božović: "Željko kroz svoje stvaralaštvo brani ljubav i vrednosti ljubavi"

  Na otvaranju izložbe crteža i slika Željka Đurovića u Modernoj galerji profesor dr Ratko Božovć je rekao da su "Đurovićeva dela umetnost trajanja i da niko odavde neće otići, a da ne zapamti ono što je danas video".

 • IUS Trnavac (foto: Đorđe Đoković)
  U Internacionalnom umetničkom studiju

  Izložba slika i crteža Uroša Toškovića

  Izložba Uroša Toškovića, crnogorskog umetnika, biće otvorena večeras u 19 časova u Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića". Postavka broji ukupno 28 radova, a pred publikom će biti narednih mesec dana.

 • Milan Tucović i Mihailo Đoković Tikalo (foto: Kolubarske.rs)
  U Modernoj galeriji

  "Snolika fantastika Tikala i Tucovića"

  Izložba "Tikalo-Tucović" otvorena je u Modernoj galeriji u Valjevu. Pred publikom su 92 slike i crteža iz kolekcije Beograđanina Milutina Živkovića, koji je punih 20 godina skupljao Tikalova i Tucovićeva dela. Izložba će biti otvorena do 1. novembra.

 • Izložba grafike u
  U studiju "Radovan Trnavac Mića"

  Izložba grafike 20 umetnika

  U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića" otvorena je Izložba grafike, dvadeset umetnika iz deset zemalja. Pred publikom je 30 grafika koju je Studiju privremeno ustupila Galerija savremene likovne umetnosti Niš.

 • Deca su ukras sveta plakat (foto: Atelje 179)
  U Ogradnoj galeriji

  Izložba "Deca su ukras sveta"

  U Ogradnoj galeriji večeras u 19 časova biće otvoren izložba dečjih radova pod nazivom "Deca su ukras sveta" likovne radionice Atelje 179. Različite generacije ove radionice, koju vodi likovna umetnica Jelena Popović, su se predstavljali valjevskoj publici nekoliko puta, a poslednji put u Ogradnoj galeriji pre tri godine.

 • Aleksandrine lutke (foto: Sandra Sofronić)
  Izložba lutaka Aleksandre Maksimović

  Negde tu, iza duge...

  Izložbu lutaka Aleksandre Maksimović naši sugrađani mogli su videti u galeriji Narodnog muzeja Valjevo. Tokom izložbe koja je trajala nešto više od dve nedelje Aleksandra je održala i četiri radionice za učenike od prvog do četvrtog razreda tri osnovne škole.