Tema: Izložba

 • Izložba u galeriji Terra (foto: IUS Trnavac)
  Otvorena do kraja januara 2023.

  Izložba "Iz kolekcije Internacionalnog umetničkog studija" u galeriji "Terra" u Kikindi

  U Galeriji "Terra" u Kikindi, otvorena je izložba odabranih dela iz kolekcije Internacionalnog umetničkog studija "Radovan Trnavac Mića" i ujedno je predstavljen rad ove valjevske galerije.

 • Izložba u Trnavcu (foto: IUS Trnavac)
  U Internacionalnom umetničkom studiju

  Otvorena izložba "Terra – Skulpture"

  U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića" otvorena je izložba pod nazivom "Terra -Skulpture". "Čast nam je da imamo priliku da ovde u Interancionalnom umetničkom studiju prikažemo jedan segment naše bogate kolekcije". Postavku čini 20 skulptura rađenih u terakoti,

 • IUS Radovan Trnavac Mića
  U Internacionalnom umetničkom studiju

  Jubilej 25 godina biće obeležen izložbom slika Radovana Trnavca Miće

  U Internacionalnom umetničkom studiju večeras u 19 časova svečano će biti otvorena retrospektivna izložba slika i objekata akademskog slikara Radovana Trnavca Miće pod nazivom "Realno Nadrealno". Biće prezentovano 15 Mićinih dela.

 • Izložba Moderno-Sveže (foto: Internacionalni umetnički studio)
  u Internacionalnom umetničkom studiju

  Otvorena izložba najsavremenije grafike iz Slovenije "Moderno = Sveže"

  Kolektivna izložba savremene slovenačke grafike "Moderno = Sveže" sinoć je otvorena u Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića". Izložbu je otvorila autor izložbe mr Breda Škranjec.

 • Izložba Momčila Mome Antonovića (foto: IUS Trnavac)
  Otvorena izložba u "Trnavcu"

  "Na slikarstvo Mome Antonovića ne može se staviti tačka"

  U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića", otvorena je izložba crteža i slika istaknutog akademskog slikara Momčila Mome Antonovića. Pred publikom je 28 dela nastalih u periodu od 1972. do 2016. godine, koja su deo bogate zaostavštine ovog izuzetno plodonosnog srpskog umetnika,

 • Topao prolećni dan na Vračaru
  Izložba crteža i slika Momčila Mome Antonovića

  Izložba crteža i slika Momčila Mome Antonovića

  U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića", u utorak, 7. juna u 19 časova biće otvorena samostalna izložba crteža i slika akademskog slikara Momčila Mome Antonovića. Postavka broji 28 dela, 10 crteža i 18 slika, rađenih uljem i akrilikom na platnu

 • Izložba fotografija u Muzeju zavičajnih pisaca (foto: Đorđe Đoković)
  Projekat valjevske biblioteke

  "Slike grada 365"

  "Slike grada 365”, naziv je projekta koji je biblioteka pokrenula krajem prošle godine, a rezultat je izložba fotografija u Muzeju zavičajnih pisaca. Predstavljeni su radovi Đorđa Đokovića, Dragana Krunića, Jelene Nikolić, Jelene Vitorović i Gorana Mirosavića, Josipa Gračanina i Slobodana Ćirića.

 • Izložba u Modernoj galeriji (foto: Đorđe Đoković)
  Deo postavke prvog Bijenala fantastike do 15. februara

  U Modernoj galeriji dela majstora fantastike

  U Modernoj galeriji u Valjevu izložen je deo postavke prvog Bijenala fantastike u Srbiji. Izložba dela 18 umetnika, u organizaciji Fondacije "Mihajlović-Feniks", biće otvorena do 15. februara. "Ovde se može doći da se čovek napoji slikama koje u sebi sadrže mnogo lepote"...

 • Moderna galerija (foto: Đorđe Đoković)
  Otvaranje u podne

  Prvo bijenale fantastike u Srbiji u Modernoj galeriji

  Prvo bijenale fantastike u Srbiji - festival umetnosti nadrealnog, magičnog, vanpojavnog i metafizičkog, nakon Beograda i Novog Sada dolazi i u Valjevo. Publici će biti predstavljeno danas u podne u Modernoj galeriji.

 • Izložba skulptura Homo Tribalicus (foto: IUS Radovan Trnavac Mića)
  Francuskog umetnika Nikole Buvea

  U "Trnavcu" do kraja godine izložba skulptura "Homo Tribalicus"

  U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića" otvorena je izložba skulptura "Homo Tribalicus" francuskog umetnika Nikole Buvea (Nicolas Bouvet). Pred publikom će biti do kraja godine.