Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Rezultati israživanja u Valjevu

  Gvozdenović ocenjen negativno, SNS i Vučić pozitivno

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović jedva dobio prelaznu ocenu, dok su naprednjaci i Aleksandar Vučić prošli sa jakom trojkom. Uprkos lošim ocenama naprednjaci "čuvaju" Gvozdenovića, pokušavajući da mu poprave rejting.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Kršenje zakona, zloupotreba

  "Neustrašivi" gradonačelnik Valjeva odgovoran samo svojoj SNS

  Uprkos tome što je pet udruženja novinara upozorilo Slobodana Gvozdenovića da se usluge informisanja ne kupuju i tome što i Ministarstvo kulture i informisanja smatra da je nezakonita javna nabavka usluga informisanja, Gvozdenović je dodelio ugovor preduzeću Zorice Jelače.

 • Grob dr Semjuela Kuka (foto: Đorđe Đoković)
  Položeno cveće na grob dr Kuka

  Stani... dok ambasador Amerike i gradonačelnik Valjeva ručaju

  Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović položili su cveće na grob dr Semjuela Alberta Kuka. Novinari čekali 42 minuta da gosti i domaćini završe ručak u restoranu prekoputa spomenika.

 • Slobodan Gvozdenović i Zoran Majdak (foto: Đorđe Đoković)
  Uprkos upozorenju Gvozdenović nije odustao od nezakonitog tendera

  Kolubarske "ušle" u javnu nabavku usluge informisanja

  U nameri da saznamo sve u vezi javne nabavke usluge informisanja, konkurisali smo na taj tender. Iz zapisnika izbrisane naše primedbe, Zoran Majdak pred Komisijom vređao predstavnika Kolubarskih, Komisija pokušala da onemogući našeg predstavnika da bude na otvaranju ponuda

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Za popravljanje rejtinga 4,1 milion dinara

  Gradonačelnik samo sliku nije stavio na tender za uslugu informisanja

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović odlučio je da usluge informisanja ili oglašavanja plati 4,1 milion dinara, i to na način koji je suprotan zakonu. Sudeći po uslovima iz konkursne dokumentacije čini se da gradonačelnik već zna kome će platiti "uslugu" novcem građana Valjeva.

 • Funkcioneri Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Plate službenika u Gradskoj upravi

  Valjevski funkcioneri rekorderi po zaradama

  Plate funkcionera Grada povećane su za oko 30 posto, dok su zaposlenima sa najnižim zaradama plate smanjene. Gradonačelnik zarađuje 125.500, a NK radnici oko 20.000 dinara. Gradonačelnici u drugim gradovima nisu "dobacili" do 100 hiljada dinara.

 • Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
  Neverovatna potrošnja dacie daster

  Gradonačelniče, da li je bušan rezervoar ili kradete gorivo?

  Dva automobila, koja koristi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, potrošila su 620.000 dinara goriva za sedam meseci pretežno u "lokalu" i do Beograda. Neverovatno, gradonačelnik je uspeo da potroši 86 litara goriva za 32 pređena kilometra!

 • Gvozdenović na Festivalu duvan čvaraka (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U ovoj godini više novca za kulturu

  Gvozdenović: "Čvarkijada je kulturna manifestacija"

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je za "Vujić" televiziju izjavio da su za kulturne manifestacije ove godine povećana sredstva. Za Tešnjarske večeri biće tri miliona više. U kulturne manifestacije svrstao je Festival duvan čvaraka.

 • Zdanje na Desankinom vencu ( januar 2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Nova ideja gradskog rukovodstva

  Muzej fantastike u zdanju na Desankinom vencu

  Zdanje na Desankinom vencu niti će biti gradska kuća niti će biti prodato, što su bile prve ideje gradske vlasti, nego će biti Muzej fantastike. To je predlog gradskog rukovodstva u dogovoru sa rukovodstvom Moderne galerije, a o tome treba da se izjasne i odbornici Skupštine grada.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Mir Božji, Hristos se rodi

  Božićna čestitka gradonačelnika Valjeva

  "Nadam se da će godina koja je pred nama, doneti mir, zdravlje, napredak i razumevanje na opštu radost svih nas, a zarad dobrobiti našeg grada i naše države", kaže u božićnoj čestitki gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.