Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Sporna šatra (foto: Milan Marković.)
  Sa ili bez razloga po nalogu gradonačelnika

  Intervencija komunalaca u forlandu Kolubare

  Republičku izložbu fotografije, Valjevo je nakon 57 godina po drugi put bilo domaćin, zabranila je komunalna inspekcija po nalogu gradonačelnika koji je video da se "nešto događa u forlandu Kolubare". Obrukali smo se pred gostima iz cele Srbije, kažu organizatori.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Bez konkretnih iznosa

  Gojković: Situacija sa budžetom dobra, biće para za škole

  Gradonačelnik Lazar Gojković je izjavio da su, u skladu sa preporukom Ministarstva, u budžetu obezbeđena sredstva za sve osnovne i srednje škole na teritoriji grada. "Situacija sa budžetom je dobra", rekao je, ali nije znao da kaže koliko novca ima u kasi.

 • Kolubara (foto: Đorđe Đoković)
  Uvedena redovna odbrana od poplava

  Gradonačelnik: Nema značajnijeg izlivanja i opasnosti od poplava

  Zbog obilne kiše koja je danas padala na teritoriji Valjeva, uvedena je redovna odbrana od poplavau. Situacija je stabilna nema značajnijeg izlivanja i opasnosti od poplava, navodi se u saopštenju gradonačelnika.

 • Savet Valjevskog džez festa (foto: DjordjeDjokovic)
  Pod pritiskom medija i javnosti ili zbog izbora

  Gvozdenović obećao da će biti džez festa koji je prethodno ukinuo

  Slobodan Gvozdenović se predomslio, pod pritiskom javnosti i medija ili zbog izbora, i obećao da će povući svoju odluku o neodržavanju Valjevskog džez festa. Članovi Saveta kažu da je festival u interesu Valjeva i građana, i najvažnije je da će festivala biti.

 • Radovi u Ulici Mirka Obradovića (foto: Đorđe Đoković)
  Laž ili istina

  Gvozdenović za Politiku: "Napravili smo potpuno novu ulicu"

  "Napravili smo potpuno novu ulicu, to je Ulica Mirka Obradovića, dužine 2,4 kilometra", rekao je za Politiku gradonačeelnik Slobodan Gvozdenović. Međutim, ulica još uvek nije napravljena zbog "nepredviđenih radova", koji su se pojavili tokom izgradnje ulice.

 • Slobodan Gvozdenović i Zoran Majdak na Oskaru popularnosti (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Za prijatelje sve

  Gradonačelnik finansira sumnjive projekte i udruženja?

  Slobodan Gvozdenović je ukinuo četiri manifestacije, kaže zbog nedostatka novca u gradskoj kasi. Istovremeno izdvaja na desetine miliona za različite sumnjive projekte i institucije. Na adresu Majke Jevrosime 29/9 redovno se uplaćuju milioni.

 • Slobodan Gvozdenović na Džez festu (2019.) (foto: Kolubarske.rs)
  Posle 35 godina

  Nema džez-festa! Osveta Gvozdenovića zbog zvižduka i još ponečega?

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović odlučio je da ove godine ukine džez fest, koji je bez prekida trajao 35 godina. Obrazloženje nema novca u budžetu. Da li zbog zvižduka ili zbog toga što sebe i svoje prijatelje ne vidi u tom festivalu?

 • Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
  Gvozdenović bi trebalo da se edukuje

  Gradonačelniče, imamo šest a ne tri merna mesta u gradu!

  "Rezultati o aerozagađenju nisu pravi jer su merna mesta tamo gde je zagađenje najveće", izjavio je Gvozdenović. On ne zna da u Valjevu ima šest mernih mesta, ubeđen je da postoji samo tri. Redukcija saobraćaja i edukacija građana su mere koje će hitno preduzeti.

 • Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
  Gradonačelnik se pod pritiskom predomislio

  Svetlana Marković nije pomoćnik gradonačelnika Valjeva

  Samo jedan dan nakon što je doneo rešenje o postavljenju Svetlane Marković na mesto pomoćnika gradonačelnika, Slobodan Gvozdenović se predomislio i odlučio da Marković ipak ne bude njegov pomoćnik, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
  Gvozdenović postavio i trećeg pomoćnika

  Svetlana Marković novi pomoćnik gradonačelnika Valjeva

  Bivši šef Odseka za informisanje i protokol Valjeva Svetlana Marković, diplomirani novinar, postavljena je na mesto pomoćnika gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, saznaju Kolubarske.rs.