Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Gojković u poseti GU Šabac (foto: www.sabac.rs)
  Obnovljena saradnja dva grada nakon 20 godina

  O poseti Lazara Gojkovića Šapcu ni reči u Valjevu

  Gradonačelnik Lazar Gojković posetio je Šabac, čime je, "nakon 20 godina obnovljena saradnja dva grada". O ovoj poseti izvestili šabački mediji, dok vesti na sajtu Valjeva nema, niti su obavešteni valjevski mediji.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Zar u Valjevu nema stručnjaka?

  Kako na ključna mesta u Gradsku upravu dolaze kadrovi iz Lazarevca i Vladimiraca?

  Gradonačelnik Lazar Gojković tvrdi da mu nijedno kadrovsko rešenje nije nametnuto, a naročito od njega nije traženo da zaposli Jasnu Mićić, niti da Nebojšu Petronića postavi za v.d. načelnika. Da li je tako?

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Intervju sa gradonačelnikom

  "Optimista sam, jer da nisam ne bih bio ovde"

  Lazar Gojković o planovima, idejama, željama. O tome ko vlada Valjevom. Doživljava sebe kao običnog građanina koji je u ovom trenutku samo služba svakom Valjevcu. Nije se učlanio u SNS, to od njega niko nije tražio.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Čestitka gradonačelnika za katolički Božić

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković čestitao je Božić sugrađanima koji slave po gregorijanskom kalendaru. Čestitku je uputio ocu Leonidu Bevzi, župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji u Valjevu.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Gradonačelnik Valjeva pozitivan na koronavirus

  Gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću potvđjen je korona virus i nalazi se na kućnom lečenju. Gojković je u utorak 10. novembra imao povišenu temperaturu i respiratorne poteškoće, te se podvrgao lekarskom pregledu i PCR testu, koji je danas pokazao da je pozitivan.

 • Vašar u Jovanji (7.7.2020.) ilustracija (foto: DjordjeDjokovic)
  Izveštaji o poštovanju mera

  Inspektori ne kontrolišu privatne proslave

  Epidemiološka situacija u Valjevu je pogoršana zbog brojnih proslava koje su prethodnih dana organizovane u Valjevu i okolini. Sudeći prema izveštajima, nadležene inspekcije ne kontrolišu privatne proslave organizovane pod šatrama ili salama za slavlja.

 • Gradska kuća (foto: Kolubarske.rs)
  U Gradskoj upravi

  Smene od pomoćnika, preko šefova odeljenja do sekretarica

  Od promene gradske vlasti do danas usledilo je i nekoliko kadrovskih promena u Gradskoj upravi o kojima nema zvaničnih informacija. Smenjeni su pomoćnici, rukovodioci odeljenja, pa čak i sekretarice. Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da do smena nije došlo zbog promena nego...

 • Sporna šatra (foto: Milan Marković.)
  Sa ili bez razloga po nalogu gradonačelnika

  Intervencija komunalaca u forlandu Kolubare

  Republičku izložbu fotografije, Valjevo je nakon 57 godina po drugi put bilo domaćin, zabranila je komunalna inspekcija po nalogu gradonačelnika koji je video da se "nešto događa u forlandu Kolubare". Obrukali smo se pred gostima iz cele Srbije, kažu organizatori.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Bez konkretnih iznosa

  Gojković: Situacija sa budžetom dobra, biće para za škole

  Gradonačelnik Lazar Gojković je izjavio da su, u skladu sa preporukom Ministarstva, u budžetu obezbeđena sredstva za sve osnovne i srednje škole na teritoriji grada. "Situacija sa budžetom je dobra", rekao je, ali nije znao da kaže koliko novca ima u kasi.

 • Kolubara (foto: Đorđe Đoković)
  Uvedena redovna odbrana od poplava

  Gradonačelnik: Nema značajnijeg izlivanja i opasnosti od poplava

  Zbog obilne kiše koja je danas padala na teritoriji Valjeva, uvedena je redovna odbrana od poplavau. Situacija je stabilna nema značajnijeg izlivanja i opasnosti od poplava, navodi se u saopštenju gradonačelnika.