Tema: Gradonačelnik

 • Prijem za BK Sputnjik
  Saopštenje

  Prijem za bicikliste "Sputnjika"

  Članove Biciklističkog kluba "Sputnjik", takmičare, roditelje i upravu kluba, ugostio je gradonačelnik Lazar Gojković sa sardanicima, saopšteno je iz Gradske uprave. I na ovaj prijem nisu pozvani novinari.

 • Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
  Organizovalo rukovodstvo Grada

  Prijem za najbolje valjevske osnovce i srednjoškolce

  Prijem za 142 "vukovca" i đaka generacije osnovnih i srednjih škola priređen je u subotu na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću. Đacima generacije uručene diplome i novčana nagrada, "vukovcima" propusnice za bazene u Petnici.

 • Transparent LF Va (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Plan nabavki

  Ispod zakonskog limita ili "ispod žita" se troši budžet?

  Sudeći prema "Planu nabavki ispod limita", gradonačelnik Lazar Gojković će u ovoj godini bez javne nabavke potrošiti blizu 2,3 miliona dinara. Da li će i ove godine čestitke plaćati, ili je već platio, omiljenim beogradskim preduzećima?

 • Vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika (foto: www.valjeo.rs)
  Prvak države za 2003. godište.

  Zlatni vaterpolisti "Valisa" na prijemu kod gradonačelnika

  Gradonačelnik Valjeva je ugostio zlatne momke, vaterpoliste "Valisa", koji su na finalnom turniru Prvenstva Srbije za mlađe kategorije, pobedili "Banjicu - Partizan" i zasluženo postali prvaci Srbije.

 • Plaćen intervju u Blicu
  "Preporod Valjeva" ima svoju cenu

  Intervju Blicu gradonačelnik platio 480.000 dinara

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je novcem iz gradske kase platio 480.000 dinara svoj intervju u "Blicu". Novac za to nije bio planiran u budžetu kada je ugovor potpisan, plaćen je ove godine sakriveno pod usluge po ugovoru?

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Saopštenje

  Gradonačelnik Valjeva čestitao Teodosiću proglašenje za najkorisnijeg igrača u finalu Evrokupa

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je u ime grada Valjeva i u svoje ime čestitao košarkašu Milošu Teodosiću proglašenje za najkorisnijeg igrača (MVP) finala u Evrokupu. "Preuzeti odgovornost kada je najvažnije, pokazati spremnost, fizičku i psihičku snagu, veštinu, ali pre svega biti veliki čovek i prijatelj svim ljudima, svom gradu i svojoj zemlji,

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Praznik

  Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

  Dani Vaskrsa su dani kada uz naše lepe običaje i porodična okupljanja, slavimo pobedu života nad smrću. Želim svima zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i svaki napredak. Hristos Vaskrse", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Praznik

  Čestitka gradonačelnika Valjeva za katolički Uskrs

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji Leonidu Bevzi, povodom predstojećeg praznika Uskrsa. "Uskrs je praznik nade, pobede života nad smrću, pravde nad nepravdom, vere i ljubavi...

 • Info centar (februar 2022.) (foto: Đorđe Đoković)
  Pre godinu dana pompezno otvoren

  Od pompezno otvorenog Info centra ostao info pult

  U holu Gradske uprave je pre godinu dana pompezno otvoren Info centar koji je trebalo građanima da pruža infomacije o slobodnim radnim mestima, obukama, prekvalifikacijama... Gradonačelnik i direktor potpisali sporazum. Šta je danas sa Info centrom?

 • Košarka (ilutracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Na predlog Komisije

  Iz gradske kase 83 miliona dinara za 53 sportska kluba

  Prema predlogu Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta, godišnji programi 53 sportska kluba ili udruženja u 2022. godini biće sufinansirani sa 83 miliona dinara. Najviše novca 14 miliona dinara ili tri više nego prošle godine pripalo je KK Metalac.