Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
  Gvozdenović bi trebalo da se edukuje

  Gradonačelniče, imamo šest a ne tri merna mesta u gradu!

  "Rezultati o aerozagađenju nisu pravi jer su merna mesta tamo gde je zagađenje najveće", izjavio je Gvozdenović. On ne zna da u Valjevu ima šest mernih mesta, ubeđen je da postoji samo tri. Redukcija saobraćaja i edukacija građana su mere koje će hitno preduzeti.

 • Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
  Gradonačelnik se pod pritiskom predomislio

  Svetlana Marković nije pomoćnik gradonačelnika Valjeva

  Samo jedan dan nakon što je doneo rešenje o postavljenju Svetlane Marković na mesto pomoćnika gradonačelnika, Slobodan Gvozdenović se predomislio i odlučio da Marković ipak ne bude njegov pomoćnik, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
  Gvozdenović postavio i trećeg pomoćnika

  Svetlana Marković novi pomoćnik gradonačelnika Valjeva

  Bivši šef Odseka za informisanje i protokol Valjeva Svetlana Marković, diplomirani novinar, postavljena je na mesto pomoćnika gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, saznaju Kolubarske.rs.

 • Zemljište u Popučkama za privrednu zonu (foto: Đorđe Đoković)
  Kapitalno iz ove prebačeno u sledeću godinu

  Privredna zona tri godine priča za laku noć

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je u maju izjavio da su neki poslovi vezani za novu privrednu zonu završeni i ponovo najavio nemačkog investitora. Sudeći prema nacrtu budžeta za 2020. radovi nisu ni započeti te su na spisku i za sledeću godinu.

 • Gvozdenović i Mitrović na akumulaciji Stubo-Rovni (foto: Đorđe Đoković)
  Baš Mitrovićeva "M-gradnja" ovlašćena za zaštitu i spasavanje

  Preduzetnik, koji je i direktor javnog preduzeća, "vanredno" radi i za Grad

  Zanatskoj radnji "M-gradnja" čiji je vlasnik preduzetnik Zoran Mitrović, a istovremeno direktor JP Kolubara, uplaćeno je preko 6,7 miliona dinara za otklanjanje posledica elementarnih nepogoda.

 • Esspreso i bajadera (foto: Đorđe Đoković)
  Naknadna javna nabavka za punjenje bifea

  Ponestalo bajadera

  Pred sam kraj godine raspisana je još jedna javna nabavka - nabavka dobara za bife. Popijeno je 2800 esspreso kafa i pojedeno 50 kilograma bajadera, te je naručeno još 3500 esspreso kafa i 70 kilograma bajadera. Procenjena vrednost ove javne nabavke je oko milion dinara, a našla se u 22. izmeni Plana javnih nabavki od 22. novembra.

 • Zakrpljena ulica nakon radova (foto: Đorđe Đoković)
  Ulica Vuka Kardažića na čekanju

  Gradonačelnik u fokus stavio "loše zakrpe", a ne to što nema novca

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je priznao da nema novca za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. On nije objasnio zbog čega novac nije obezbeđen, ali je kritikovao Vodovod koji je "loše zakrpio ulicu nakon radova" i najavio da će to biti tema kolegijuma!

 • Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Može i preko mejla

  Ove godine bez prijema za prvake

  I način dodele rančeva ukazuje na to da se Grad ne ponosi poklonima koje je nabavio za đake prvake. Učitelji mejlom pozvani da dođu u Gradsku upravu da preuzmu rančeve, a gradonačelnik informacijom za medije čestitao prvacima polazak u školu.

 • Garfildov ranac za đake prvake (foto: Kolubarske.rs)
  Sumnjiva javna nabavka

  Zar i preko rančeva za đake prvake?

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je prihvatio za pola miliona dinara skuplju ponudu za nabavku rančeva za đake prvake uprkos tome što je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena. Da je javna nabavka rančeva bila od samog početka sumnjiva videlo se na otvaranju ponuda.

 • Aleksandar Vučić i Nenad Jezdić (foto: Dragan Todorović)
  Na otvaranju autoputa "Miloš Veliki"

  Predsednik, glumac i gradonačelnik

  Valjevo je zaobišao "Miloš Veliki". Ali neće ostati "slepo crevo", obećao je Aleksandar Vučić u neformalnom razgovoru sa glumcem Nenadom Jezdićem. Gradonačelnik od predsednika tražio investitora, predsednik mu poručio da prvo završi industrijsku zonu...