Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Aleksandar Vučić i Nenad Jezdić (foto: Kolubarske.rs)
  Na otvaranju autoputa "Miloš Veliki"

  Predsednik, glumac i gradonačelnik

  Valjevo je zaobišao "Miloš Veliki". Ali neće ostati "slepo crevo", obećao je Aleksandar Vučić u neformalnom razgovoru sa glumcem Nenadom Jezdićem. Gradonačelnik od predsednika tražio investitora, predsednik mu poručio da prvo završi industrijsku zonu...

 • Kafane u Tešnjaru (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon dve neuspele

  Treća dopunjena javna nabavka za ugostiteljske usluge

  Javna nabavka za ugostiteljske usluge raspisana je po treći put. Ovaj put među dodatnim uslovima su da restoran posluje duže od pet godina, da može da primi više od 50 gostiju i da ima parking za više od 10 automobila.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Pobuna građana kao izgovor

  Nema para za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića

  Ulica Vuka Karadžića neće biti rekonstruisana ove godine jer u gradskoj kasi nema dovoljno novca za te radove, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Gradonačelniku je pobunu građana protiv seče platana zbog rekonstrukcije ulice došla kao dobar izgovor za odustajanje od radova.

 • Platan u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Radovi u centru grada

  Zbog pobune građana ulica Vuka Karadžiča neće biti rekonstruisana?!

  Ulica Vuka Karadžića će, nakon radova na vodovodnoj mreži, biti vraćena u pređašnje stanje, izjavio je Slobodan Gvozdenović. To znači da ulica, i pored toga što je u planu, neće biti rekonstruisana. Osveta nezahvalnim građanima koji su se usprotivili seči platana?

 • Slobodan Gvozdenović obilazi radove (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Sa manifestacije "Malini u čast" poruka

  Gvozdenović: Još više ćemo raditi u selu, a ovi u gradu neka gledaju platane!

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je poručio nezahvalnim građanima Valjeva "da gledaju u one platane u Ulici Vuka Karadžića", a da će infrastrukturu sređivati u selima gde su "ljudi zahvalni i ne manišu", a ne kao ovi u gradu što im "smeta što je kocka ovakva, ivičnjak onakav..."

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Tri godine "najbolje" vlasti

  Sabrane uvrede Slobodana Gvozdenovića

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je za vreme svoje trogodišnje vladavine, u maniru dobrog naprednjaka, lagao, verbalno napadao, vređao, omalovažavao i proganjao neistomišljenike, ali je i pretio. Na meti su bili tužilac, odbornici, lekari, novinari...

 • Slobodan Gvozdenović izabran za gradonačelnika 20.06.2016. (foto: Đorđe Đoković)
  Učinak Slobodana Gvozdenovića

  Tri godine "najbolje" vlasti

  Slobodan Gvozdenović je pre tri godine kada je postao gradonačelnik poručio da će "ovo biti najbolja gradska vlada u zadnjih 15-20 godina". Ispostavilo se da jeste najbolja, ali za sebe. Danas se podsećamo samo nekih dela i odluka gradonačelnika Gvozdenovića.

 • Slobodan Gvozdenović, Ljubiša Milutinović i Borko Aleksić (Di fest 2018.) (foto: Kolubarske.rs)
  Za "Di fest" ponovo 500.000, a za "gljivare" 50.000

  Na ceni su drugovi, a ne kvalitet i tradicija

  Ove godine iz budžeta Valjeva pet miliona dinara za privredno-turističke manifestacije. Udruženje "TIMS", Ljubiše Milutinovića, dobilo je pola miliona dinara za "Di fest", za SPREG 100.000 i za "Dane gljiva" 50.000 dinara.

 • Anatolij Nikolajevič Pahomov i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Potpisan sporazum o saradnji dva grada

  Gradonačelnici Sočija i Valjeva pozvali turiste da posete ruski grad

  Delegacija ruskog grada Soči boravila je juče u Valjevu. Gradonačelnici srpskog i ruskog grada su potpisali sporazum o saradnji Valjeva i Sočija. Istakli su saradnju u oblasti turizma, pozivajući građane Srbije, pa i Valjeva, da posete Soči.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: skrinšot)
  Pet dobrih primera

  Ko laže taj ...

  "Pet dobrih primera rada gradske vlasti u Valjevu", naslov je plaćenog teksta koji je juče objavljen u Kuriru, u kome je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izneo brojne neistine i obmanuo čitaoce.