Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Gvozdenović i Mitrović na akumulaciji Stubo-Rovni (foto: Đorđe Đoković)
  Baš Mitrovićeva "M-gradnja" ovlašćena za zaštitu i spasavanje

  Preduzetnik, koji je i direktor javnog preduzeća, "vanredno" radi i za Grad

  Zanatskoj radnji "M-gradnja" čiji je vlasnik preduzetnik Zoran Mitrović, a istovremeno direktor JP Kolubara, uplaćeno je preko 6,7 miliona dinara za otklanjanje posledica elementarnih nepogoda.

 • Esspreso i bajadera (foto: Đorđe Đoković)
  Naknadna javna nabavka za punjenje bifea

  Ponestalo bajadera

  Pred sam kraj godine raspisana je još jedna javna nabavka - nabavka dobara za bife. Popijeno je 2800 esspreso kafa i pojedeno 50 kilograma bajadera, te je naručeno još 3500 esspreso kafa i 70 kilograma bajadera. Procenjena vrednost ove javne nabavke je oko milion dinara, a našla se u 22. izmeni Plana javnih nabavki od 22. novembra.

 • Zakrpljena ulica nakon radova (foto: Đorđe Đoković)
  Ulica Vuka Kardažića na čekanju

  Gradonačelnik u fokus stavio "loše zakrpe", a ne to što nema novca

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je priznao da nema novca za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. On nije objasnio zbog čega novac nije obezbeđen, ali je kritikovao Vodovod koji je "loše zakrpio ulicu nakon radova" i najavio da će to biti tema kolegijuma!

 • Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Može i preko mejla

  Ove godine bez prijema za prvake

  I način dodele rančeva ukazuje na to da se Grad ne ponosi poklonima koje je nabavio za đake prvake. Učitelji mejlom pozvani da dođu u Gradsku upravu da preuzmu rančeve, a gradonačelnik informacijom za medije čestitao prvacima polazak u školu.

 • Garfildov ranac za đake prvake (foto: Kolubarske.rs)
  Sumnjiva javna nabavka

  Zar i preko rančeva za đake prvake?

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je prihvatio za pola miliona dinara skuplju ponudu za nabavku rančeva za đake prvake uprkos tome što je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena. Da je javna nabavka rančeva bila od samog početka sumnjiva videlo se na otvaranju ponuda.

 • Aleksandar Vučić i Nenad Jezdić (foto: Dragan Todorović)
  Na otvaranju autoputa "Miloš Veliki"

  Predsednik, glumac i gradonačelnik

  Valjevo je zaobišao "Miloš Veliki". Ali neće ostati "slepo crevo", obećao je Aleksandar Vučić u neformalnom razgovoru sa glumcem Nenadom Jezdićem. Gradonačelnik od predsednika tražio investitora, predsednik mu poručio da prvo završi industrijsku zonu...

 • Kafane u Tešnjaru (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon dve neuspele

  Treća dopunjena javna nabavka za ugostiteljske usluge

  Javna nabavka za ugostiteljske usluge raspisana je po treći put. Ovaj put među dodatnim uslovima su da restoran posluje duže od pet godina, da može da primi više od 50 gostiju i da ima parking za više od 10 automobila.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Pobuna građana kao izgovor

  Nema para za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića

  Ulica Vuka Karadžića neće biti rekonstruisana ove godine jer u gradskoj kasi nema dovoljno novca za te radove, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Gradonačelniku je pobunu građana protiv seče platana zbog rekonstrukcije ulice došla kao dobar izgovor za odustajanje od radova.

 • Platan u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Radovi u centru grada

  Zbog pobune građana ulica Vuka Karadžiča neće biti rekonstruisana?!

  Ulica Vuka Karadžića će, nakon radova na vodovodnoj mreži, biti vraćena u pređašnje stanje, izjavio je Slobodan Gvozdenović. To znači da ulica, i pored toga što je u planu, neće biti rekonstruisana. Osveta nezahvalnim građanima koji su se usprotivili seči platana?

 • Slobodan Gvozdenović obilazi radove (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Sa manifestacije "Malini u čast" poruka

  Gvozdenović: Još više ćemo raditi u selu, a ovi u gradu neka gledaju platane!

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je poručio nezahvalnim građanima Valjeva "da gledaju u one platane u Ulici Vuka Karadžića", a da će infrastrukturu sređivati u selima gde su "ljudi zahvalni i ne manišu", a ne kao ovi u gradu što im "smeta što je kocka ovakva, ivičnjak onakav..."