Tema: Gradonačelnik

 • Badnjaci (foto: Đorđe Đoković)
  Praznik

  Čestitka gradonačelnika Valjeva za Božić

  Gradonačrlnik Valjeva Lazar Gojković povodom Božića uputio je čestitku Episkopu valjevskom g. Isihiju, vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Praznik

  Čestitka gradonačelnika za Novu godinu

  "Čestitam Novu godinu, sa željom da u 2023. godini ostvarimo sve ono što smo započeli prethodnih godina. Naredne godine očekuje nas puno lepih stvari, koje će unaprediti život Valjeva i Valjevaca!

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  U budžetu Valjeva izdvojeno 19,2 miliona

  Valjevo bez liste čekanja za uslugu ličnog pratioca dece sa invaliditetom

  Valjevo je povećalo broj ličnih pratilaca, jer je do sada uslugu koristilo 15-oro dece. "Kada smo shvatili da se 10-oro dece nalazi na listi čekanja, nismo imali dilemu da izdvojimo koliko god je potrebno novca, da ovu važnu uslugu omogućimo svoj deci kojima je potrebna...

 • Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
  Na velikom uspehu

  Gradonačelnik čestitao Maši Cvetković, seniorskoj šampionki države u plivanju

  Gradonačelnik Lazar Gojković čestitao je Maši Cvetković, plivačici PK "Valis, na velikom uspehu koji je ostvarila na juniorskom i seniorskom prvenstvu Srbije u plivanju, saopštila je PR služba Grada.

 • Lazar Gojković i Ivan Marjanović (foto: www.leparecvaljeva)
  Najpoznatiji navijač košarkaša u Valjevu

  Gradonačelnik ugostio "Valjevca do Tokija"

  Najpoznatiji navijač košarkaške reprezentacije Srbije i pravi promoter svog rodnog grada trenutno je u Valjevu i u četvrtak ga je primio gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, objavljeno je na sajtu gradonačelnika "Lepa reč".

 • Sadnja drveća (foto: www.valjevo.rs)
  U okviru projekta pošumljavanja grada

  Gradonačelnik sadio drveće u SRC Petnica

  Na pet lokacija biće posađeno 400 sadnica u okviru projekta pošumljavanja grada. Gradonačelnik Lazar Gojković i direktor "Valisa" Željko Ostojić su posadili nekoliko, od 110 sadnica koliko je planirano na ovom prostoru, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Adaptacija Šeste škole (foto: leparecvaljeva.rs)
  Završetak do polovine iduće godine

  Počela rekonstrukcija stare Šeste škole u dva vrtića

  Počeli su radovi na dogradnji i rekonstrukciji stare OŠ "Milovan Glišić" u Brđanima, u kojoj će biti smeštena dva vrtića. Gradonačelnik očekuje da radovi budu završeni do polovine iduće godine, čime će se rešiti problem liste čekanja. Opremanje vrtića je dogovoreno sa Fondacijom "Novak Đoković".

 • Prijem za BK Sputnjik
  Saopštenje

  Prijem za bicikliste "Sputnjika"

  Članove Biciklističkog kluba "Sputnjik", takmičare, roditelje i upravu kluba, ugostio je gradonačelnik Lazar Gojković sa sardanicima, saopšteno je iz Gradske uprave. I na ovaj prijem nisu pozvani novinari.

 • Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
  Organizovalo rukovodstvo Grada

  Prijem za najbolje valjevske osnovce i srednjoškolce

  Prijem za 142 "vukovca" i đaka generacije osnovnih i srednjih škola priređen je u subotu na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću. Đacima generacije uručene diplome i novčana nagrada, "vukovcima" propusnice za bazene u Petnici.

 • Gradonačelnik je odgovoran Transparent LF Va (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Plan nabavki

  Ispod zakonskog limita ili "ispod žita" se troši budžet?

  Sudeći prema "Planu nabavki ispod limita", gradonačelnik Lazar Gojković će u ovoj godini bez javne nabavke potrošiti blizu 2,3 miliona dinara. Da li će i ove godine čestitke plaćati, ili je već platio, omiljenim beogradskim preduzećima?