Registracija Prijava preko FB

Tema: Gradonačelnik

 • Trim staza u Parku Pećina (foto: Kolubarske.ts)
  Ponovo "ulepšavanje" Pećine

  Trim staza za "stari sjaj"!?

  Gradonačelnik Lazar Gojković je saopštio da je završena trim staza u Parku Pećina. "To je najlepši park u gradu te se radi na dodatnom ulepšavanju i vraćanju starog sjaja", rekao je. Pećini je "vraćen stari sjaj" pre više od pet godina kada je veći deo parka rekonstruisan.

 • Gojković i Vujović (foto: www.valjevo.rs)
  Gradonačelnik potpisao ugovor za projekat zaštite i očuvanja zemljišta

  Za uklanjanje divljih deponija i za eko-parkove preko 14,8 miliona dinara

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potpisao je ugovor za projekat "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih deponija izgradnjom Eko-parkova". Biće uklonjene divlje deponije i izgrađeno šest Eko-parkova.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Prvo saopštenje za javnost zbog Đilasa i Marinike

  Gradonačelnik nas je iznenadio!

  Gradonačelnik Lazar Gojković nije "osećao potrebu da se oglasi" u vreme kada je Valjevo bilo neslavni rekorder po broju zaraženih i umrlih od koronavirusa, ali jeste nakon posete Dragana Đilasa i Marinike Tepić, koji su u subotu razgovarali sa građanima i održali konferenciju za novinare.

 • Najbolji đaci Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Organizovao gradonačelnik

  Prijem za najbolje osnovce i srednjoškolce Valjeva

  Danas je za 268 najuspešnijih đaka osnovnih i srednjih škola Valjeva, njihove nastavnike i direktore, gradonačelnik Lazar Gojković organizovao prijem na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću. Najboljim đacima uručene su propusnice za petničke bazene.

 • Ministarka Mihajlović i gradonačelnik Gojković (foto: www.valjevo.rs)
  Potpisan ugovor

  Valjevo dobilo novac za energetsku efikasnost

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potpisao je ugovor koji će omogućiti građanima da zamene dotrajalu stolariju, ugrade termoizolaciju ili zamene kotlove koji koriste fosilna goriva. Ministarstvo je opredelilo deset miliona dinara, identčna suma iz budžeta Valjeva.

 • Prijem za gimnazijalce (foto: www.valjevo.rs)
  Organizovao gradonačelnik Valjeva

  Prijem za najuspešnije gimnazijalce

  “Neka brza saobraćajnica, koja se radi, bude put kojim ćete vi brzo otići iz Valjeva, ali se i još brže vratiti u njega“, poručio je najuspešnijim đacima Valjevske gimnazije gradonačelnik Lazar Gojković na prijemu koji je organizovao...

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Svim vernicima SPC i Eparhije valjevske

  VASKRŠNJA ČESTITKA GRADONAČELNIKA VALJEVA

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković čestitao je svim vernicima SPC i Eparhije valjevske najveći hršćanski praznik. "Ovaj veliki hrišćanski praznik dočekujemo puni nade da nam dolaze bolji dani! Lepe vesti nam stižu iz mnogih sfera života i na nama je da sačuvamo zdravlje, veru i optimizam".

 • Dacia duster na parkingu Gradske kuće (foto: Đorđe Đoković)
  Bez naknade i obrazloženja

  Bivši gradonačelnik dao na korišćenje gradsku "daciu daster" predsedniku Prekršajnog suda

  Bivši gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović dao je Prekršajnom sudu u Valjevu, bez naknade i obrazloženja, na korišćenje vozilo “dacia daster”, koje je u vlasništvu Grada. Aktuelni gradonačelnik ne zna gde se nalazi "dacia daster".

 • Lazar Gojković i Jelena Blagojević (foto: Đorđe Đoković)
  Predstavnici Ministarstva poljoprivrede u poseti Valjevu

  Poziv poljoprivrednicima da konkurišu za kredit Svetske banke

  Državna sekretarka Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Blagojević, posetila je Valjevo i razgovarala sa predstavnicima grada. Obišla je Udruženje odgajivača "Ovca i vuna" i poljoprivredno gazdinstvo Jelene Pavlović u Gornjoj Bukovici.

 • Potpisivanje ugovora (foto: www.ekologija.gov.rs)
  Za zamenu kotla u Toplani i za pošumljavanje

  Ministarstvo životne sredine za Valjevo opredelilo 84 miliona dinara

  Valjevo je među 22 lokalne sapouprave koje su dobile novac za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama i ložišta u domaćinstvima, i za projekte pošumljavanja. Za zamenu kotla u Toplani Valjevo je dobilo 80 miliona i četiri miliona za pošumljavanje.