Tema: Gradonačelnik

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Saopštenje

  Gradonačelnik Valjeva čestitao Teodosiću proglašenje za najkorisnijeg igrača u finalu Evrokupa

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je u ime grada Valjeva i u svoje ime čestitao košarkašu Milošu Teodosiću proglašenje za najkorisnijeg igrača (MVP) finala u Evrokupu. "Preuzeti odgovornost kada je najvažnije, pokazati spremnost, fizičku i psihičku snagu, veštinu, ali pre svega biti veliki čovek i prijatelj svim ljudima, svom gradu i svojoj zemlji,

 • Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
  Praznik

  Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

  Dani Vaskrsa su dani kada uz naše lepe običaje i porodična okupljanja, slavimo pobedu života nad smrću. Želim svima zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i svaki napredak. Hristos Vaskrse", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Praznik

  Čestitka gradonačelnika Valjeva za katolički Uskrs

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji Leonidu Bevzi, povodom predstojećeg praznika Uskrsa. "Uskrs je praznik nade, pobede života nad smrću, pravde nad nepravdom, vere i ljubavi...

 • Info centar (februar 2022.) (foto: Đorđe Đoković)
  Pre godinu dana pompezno otvoren

  Od pompezno otvorenog Info centra ostao info pult

  U holu Gradske uprave je pre godinu dana pompezno otvoren Info centar koji je trebalo građanima da pruža infomacije o slobodnim radnim mestima, obukama, prekvalifikacijama... Gradonačelnik i direktor potpisali sporazum. Šta je danas sa Info centrom?

 • Košarka (ilutracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Na predlog Komisije

  Iz gradske kase 83 miliona dinara za 53 sportska kluba

  Prema predlogu Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta, godišnji programi 53 sportska kluba ili udruženja u 2022. godini biće sufinansirani sa 83 miliona dinara. Najviše novca 14 miliona dinara ili tri više nego prošle godine pripalo je KK Metalac.

 • Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
  Darovi za prvu bebu rođenu za Srpsku novu godini

  Gradonačelnik Valjeva posetio porodicu Đilas

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je danas porodicu Đilas, čiji je sin Vukan prva beba rođena za Srpsku novu 2022. godinu, Roditeljima je čestitao na prinovi i uručio 50.000 dinara, saopštila je PR služba Grada.

 • Prezentacija Ekološkog informacionog sistema (foto: Đorđe Đoković)
  Za građane

  Prijava ekoloških problema preko Ekološkog informacionog sistema

  Građani Srbije od sada mogu da prijave ekološke probleme u svojim sredinama preko jedinstvenog Ekološkog informacionog sistema, koji je uvelo Ministarstvo zaštite životne sredine. "Svaki problem nije brzo rešiv, ali bitno je da se detektuje. Kada se problem detektuje, mi ćemo moći da planiramo budžet da rešavamo taj problem i da pomognemo svakoj lokalnoj samoupravi

 • Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
  Predstavljeni projekti za Divčibare

  Tročlana delegacija Valjeva sa ministarkom o razvoju turizma

  U razgovoru sa ministarkom turizma predstavljeni su projekti biciklističkog parka na Divčibarama, autobuske stanice, garaže i parkinga, projekat sportsko rekreativne zone i kružne pešačke staze na Divčibarama.

 • Trim staza u Parku Pećina (foto: Kolubarske.ts)
  Ponovo "ulepšavanje" Pećine

  Trim staza za "stari sjaj"!?

  Gradonačelnik Lazar Gojković je saopštio da je završena trim staza u Parku Pećina. "To je najlepši park u gradu te se radi na dodatnom ulepšavanju i vraćanju starog sjaja", rekao je. Pećini je "vraćen stari sjaj" pre više od pet godina kada je veći deo parka rekonstruisan.

 • Gojković i Vujović (foto: www.valjevo.rs)
  Gradonačelnik potpisao ugovor za projekat zaštite i očuvanja zemljišta

  Za uklanjanje divljih deponija i za eko-parkove preko 14,8 miliona dinara

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potpisao je ugovor za projekat "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih deponija izgradnjom Eko-parkova". Biće uklonjene divlje deponije i izgrađeno šest Eko-parkova.