Tema: privatizacija

 • Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
  Za 101 evro više od početne cene

  “BRAUEREI GROUP" proglašen kupcem Valjevske pivare

  Ministarstvo privrede je, na predlog Komisije za sprovođenje postupka, proglasilo kompaniju "BRAUEREI GROUP" doo Beograd kupcem Valjevske pivare i to po ceni od 3.523.731 evra. Prema nezvaničnim informacijama novi vlasnik će preuzeti Valjevsku pivaru najkasnije za mesec dana.

 • Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
  Na drugom ponovljenom javnom pozivu

  "BRAUEREI GROUP" potencijalni kupac "Valjevske pivare"

  Beogradska firma "BRAUEREI GROUP", čiji su osnivači dvojica privrednika iz Trlića i jedan iz Brzeća, je jedina dostavila ponudu na javni poziv za prodaju "Valjevske pivare", koji je oglasilo Ministarstvo privrede, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 • Valjevska pivara, pogon (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen i drugi javni poziv za prodaju

  Početna cena Valjevske pivare prepolovljena

  Na ponovljenom tenderu za prodaju Valjevske pivare, koji je objavilo Ministarstvo privrede, prepolovljena je prvobitna cena valjevskog najstarijeg i uspešnog kolektiva. Početna cena ukupnog kapitala Valjevske pivare je oko 3,5 miliona evra.

 • Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
  Ministarstvo privrede

  Objavljen tender za prodaju Valjevske pivare

  Ministarstvo privrede objavilo je danas tender za prodaju Valjevske pivare sa početnom cenom od oko sedam miliona evra. Rok za prijavu ističe 5. oktobra, a otvaranje ponuda je 8. oktobra 2018. godine, navodi se u oglasu sa javnim pozivom za podnošenje ponuda za prodaju 100 posto kapitala najstarijeg privrednog kolektiva u gradu.

 • Srbijanka (foto: Đorđe Đoković)
  Čeka se mišljenje Ministarstva pravde

  Ko je vlasnik imovine Srbijanke?

  Mišljenje srpskog Ministarstva pravde biće presudno u parnici koja se vodi pred Privrednim sudom u Valjevu u vezi dokazivanja vlasništva nad imovinom ''Nove Srbijanke''.