Tema: Plasiranje robe

 • Samouslužna perionica za pse (foto: Kolubarske.rs)
  PR

  U Valjevu otvorena prva samouslužna perionica za pse

  Pored dobro znane perionice automobile MMC, na istoj adresi u Hajduk Veljkovoj ulici 14 sa radom je počela prva samouslužna perionica za kupanje pasa MMM. U modernom ambijentu, u centru Valjeva, od sada je svima dostupna samouslužna perionica za kupanje pasa,

 • Donacija ultrazvuka ZC Valjevo
  PR

  Hisense Europe donira moderan ultrazvučni aparat Zdravstvenom centru Valjevo

  Grupa Hisense Europe, uoči otvaranja nove fabrike Gorenje Valjevo 3, donirala je moderan ultrazvučni aparat, kolor dopler ultrazvučnog dijagnostičkog sistema, Zdravstvenom centru Valjevo. Ova donacija vrednosti od skoro tri miliona dinara naprednog ultrazvučnog aparata ima za cilj unapređenje zdravstvene nege u Valjevu i Kolubarskom okrugu.

 • PR

  1500 "ljubičastih" paketa na dar đacima prvacima

  Sa ciljem da dečacima i devojčicama koji ovog septembra dobijaju važan epitet đaka prvaka ulepšaju prvi dan škole – kompanija "Europrom" je na početku i ove školske godine realizovala kampanju pod nazivom "Srećan početak".

 • Kantina za zaposlene fabrike Gorenje (foto: Gorenje Valjevo)
  PR

  Otvorena savremena kantina za zaposlene fabrike "Gorenje" Valjevo

  Gorenje Valjevo otvorilo je novu kantinu za sve svoje zaposlene. Nova kantina u koju je uloženo 700.000 evra značajno unapređuje radne uslove i osigurava zdravlje i zadovoljstvo zaposlenih.

 • Kontext (foto: Kontext)
  PR

  Kontext i ovog septembra otvara učionice

  Centar za strane jezike Kontext i ovog septembra otvara učionice, lista rečnike, izdvaja nove reči i izraze za sve vas, koji želite da svoje znanje obogatite bar jednim stranim jezikom.[...]

 • PR

  UZ LIDL LAKO I NA VREME DO ŠKOLSKOG PRIBORA!

  Lidl Srbija je i ove godine odlučio da rafove svih svojih prodavnica ranije opremi školskim priborom. Paket Staedtler flomastera, drvenih bojica, grafitnih i hemijskih olovaka po ceni od 339.99 dinara, sveske, pernice, rančevi, LED ukrasna tabla...

 • Radionica u Gorenju (foto: Gorenje)
  PR

  Kontinuirani razvoj i edukacija zaposlenih u Hisense Europe

  Kadrovska služba kompanije Hisense Europe kreirala je novi program za razvoj liderstva Hisense Europe Management Academy, posebno dizajniran tako da osnaži menadžere i ojača njihove menadžerske veštine.

 • Bezgotovinska plaćanja
  PR

  Želite da unapredite poslovanje? Bezgotovinska plaćanja su pravo rešenje

  Svi mali trgovci koji žele da unaprede svoj biznis i ponude kupcima veći izbor plaćanja pri kupovini, mogu da se prijave za POS program i obezbede besplatnu instalaciju i korišćenje POS terminala ili softvera za onlajn prodaju tokom godinu dana, uz sniženu trgovačku naknadu do 0,99 posto.

 • Europrom Kličevac (foto: Europrom)
  PR

  Europrom otvorio minimarket u Kličevcu

  Kompanija Europrom otvorila je minimarket u Kličevcu, u Ulici Jakova Nenadovića bb, površine oko 500 metara kvadratnih. Kako je saopšteno iz valjevske kompanije, to je 48. maloprodajni objekat Europroma.

 • Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
  PR

  Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

  Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti objekta, i još neki od razloga zašto treba posetiti "ljubičastu" trgovinu u ovom kraju.