Tema: Plasiranje robe

 • Knjaz Miloš - nove etikete (foto: knjaz.rs)
  PR

  Tešnjar na ambalaži Knjaz Miloš vode

  Na limitiranoj seriji etiketa najpoznatije gazirane mineralne vode kod nas Knjaz Miloš nalazi se 18 gradova Srbije sa svojim znamenitostima. Među njima je i Valjevo, čiji će Tešnjar krasiti ambalažu Knjaz Miloša do kraja jula.

 • Dom učenika srednjih škola Milutin Milanković
  PR

  OGLAS o otuđenju vozila putem javnog nadmetanja

  Dom učenika srednjih škola "Milutin Milanković" ulica Zdravka Čelara 16, Beograd objavljuje oglas o otuđenju vozila putem javnog nadmetanja. Opširnije u oglasu...

 • Kontext (foto: Kontext)
  PR

  U toku je upis u školu stranih jezika Kontext

  Centar za strane jezike Kontext otvara učionice, lista rečnike, izdvaja nove reči i izraze za sve vas, koji želite da svoje znanje obogatite bar jednim stranim jezikom. U toku je upisa novih polaznika za prolećni semestar.

 • Europrom paketi (foto: Europrom)
  PR

  1200 "ljubičastih" paketa pomoći

  "Europrom" je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 prehrambenih paketa pomoći. Paketi će biti donirani u devet opština u kojima Europrom ima objekte.

 • PR

  Matalac časti - pokloni, popusti...

  U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas palačinke i američke krofnice. Vreme je da se družimo!

 • Samouslužna perionica za pse (foto: Kolubarske.rs)
  PR

  U Valjevu otvorena prva samouslužna perionica za pse

  Pored dobro znane perionice automobile MMC, na istoj adresi u Hajduk Veljkovoj ulici 14 sa radom je počela prva samouslužna perionica za kupanje pasa MMM. U modernom ambijentu, u centru Valjeva, od sada je svima dostupna samouslužna perionica za kupanje pasa,

 • Donacija ultrazvuka ZC Valjevo
  PR

  Hisense Europe donira moderan ultrazvučni aparat Zdravstvenom centru Valjevo

  Grupa Hisense Europe, uoči otvaranja nove fabrike Gorenje Valjevo 3, donirala je moderan ultrazvučni aparat, kolor dopler ultrazvučnog dijagnostičkog sistema, Zdravstvenom centru Valjevo. Ova donacija vrednosti od skoro tri miliona dinara naprednog ultrazvučnog aparata ima za cilj unapređenje zdravstvene nege u Valjevu i Kolubarskom okrugu.

 • PR

  1500 "ljubičastih" paketa na dar đacima prvacima

  Sa ciljem da dečacima i devojčicama koji ovog septembra dobijaju važan epitet đaka prvaka ulepšaju prvi dan škole – kompanija "Europrom" je na početku i ove školske godine realizovala kampanju pod nazivom "Srećan početak".

 • Kantina za zaposlene fabrike Gorenje (foto: Gorenje Valjevo)
  PR

  Otvorena savremena kantina za zaposlene fabrike "Gorenje" Valjevo

  Gorenje Valjevo otvorilo je novu kantinu za sve svoje zaposlene. Nova kantina u koju je uloženo 700.000 evra značajno unapređuje radne uslove i osigurava zdravlje i zadovoljstvo zaposlenih.

 • Kontext (foto: Kontext)
  PR

  Kontext i ovog septembra otvara učionice

  Centar za strane jezike Kontext i ovog septembra otvara učionice, lista rečnike, izdvaja nove reči i izraze za sve vas, koji želite da svoje znanje obogatite bar jednim stranim jezikom.[...]