Registracija Prijava preko FB

Tema: SPS

 • Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: DjordjeDjokovic)
  Socijalisti i Jedinstvena Srbija

  Traže ostavku ili smenu pomoćnika gradonačelnika Miloša Milutinovića

  Zbog nezakonitog proglašenja tajnom podataka u vezi Apotekarske ustanove, rukovodilac Radne grupe Miloš Milutinović, koji je i pomoćnik gradonačelnika, treba da podnese ostavku, ukoliko on to ne učini, gradonačelnik treba da ga smeni, kažu odbornici SPS i JS.

 • Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: DjordjeDjokovic)
  Socijalisti i Jedinstvena Srbija ocenjuju

  Učinak valjevske vlasti je – ništa!

  Novo gradsko rukovodstvo, od dolaska na vlast 18. avgusta, ništa nije uradilo za grad i građane Valjeva, smatraju socijalisti i Jedinstvena Srbija. "Nije realno da predsednik Srbije bude i gradonačelnik Valjeva", poručuju.

 • Spomenik Stevanu Filipoviću (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevski socijalisti

  Obeležena godišnjica smrti Stevana Filipovića

  Valjevski socijalisti obeležili su 77. godina od smrti narodnog heroja Stevana Filipovića, koji je pogubljen vešanjem u Valjevu. "Jedan od najvećih simbola ustanaka i borbe za slobodu je Steva Filipović. On je simbol otpora nas Srba i ljudi ovog kraja pogotovu", rekao je istoričar dr Predrag Marković.

 • Sednica GO SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Poruke sa sednica Glavnog odbora SPS-a u Valjevu

  "Izdajnici nikada nismo bili, niti ćemo ikada biti"

  Socijalistička partija Srbije održala je u Valjevu sednicu Glavnog odbora, čime je obeležila i 28 godina postojanja. "Nema Srbije bez Socijalističke partije i bez socijalističke ideje, ali nema ni socijalističke partije bez Srbije", rekao je lider socijalist Ivica Dačić.

 • Branko Ružić (foto: Đorđe Đoković)
  O izborima kada za njih dođe vreme

  Ružić: "Srbija ima dva briljantna kandidata"

  O izborima ćemo razgovarati kada za to dođe vreme, rekli su socijalisti sinoć na godišnjem koktelu ove partije u Valjevu i poručili da će SPS model svog učešća na izborima uskladiti sa onim što je državni interes. "Najvažnije je da svi znamo da postoji mnogo političkih partija, ali da je Srbija samo jedna", rekao je potpredsednik SPS-a Branko Ružić.

 • Konferencija za novinare SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Izbori 2016

  SPS vraća optimizam i osmeh na lica Valjevaca

  „Građani Valjeva treba da glasaju za listu broj 3, za koaliciju okupljene oko Socijalističke partije Srbije, jer smo u prethodne četiri godine pokazali odgovornost prema gradu i građanima, postigli smo rezultate i imamo program razvoja grada u naredne četiri godine“, poručili su valjevski socijalisti na konferenciji za novinare.

 • Sanirano korito Kolubare (3.10.2015.) (foto: Đorđe Đoković)
  Jeremić na izjavu ministarke Mihajlović

  Država nije obnovila korito Kolubare, niti je gradila puteve

  „Država nije obnovila korito Kolubare, niti je gradila puteve u Valjevu“, rekao je na konferenciji za novinare kandidat za gradonačelnika SPS -a Dragan Jeremić. Reagujući na izjavu ministarke građevinarstava, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović koja je, prilikom jučerašnje posete Valjevu, izjavila da je „Država uložila 106 miliona dinara u sređivanje korita reke Kolubare“, Jeremić je rekao da to apsolutno nije tačno.

 • Bajatović u Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  izbori 2016

  Bajatović: U planu gasifikacija Valjeva

  „Gasifikacija Valjeva je u planu, a za realizaciju tog projekta potrebno je desetine miliona evra”, rekao je direktor “Srbijagasa” i funkcioner SPS-a Dušan Bajatović. On je danas u Valjevu rekao da je gas u ovom momentu najpovoljniji emergent i da je gasifikacija Valjeva ozbiljan projekat.

 • Lideri SPS i JS na konvenciji (foto: Đorđe Đoković)
  Izbori 2016

  Dačić: SPS zastupa neuništive ideje - slobode, pravde i jednakosti

  Bez previše obećanja, bez grdnje i kritike bivših, posebno vlasti koju predvode naprednjaci, bez parola, osim da je „SPS neuništiv“, a sa dosta pohvala rukovodstvu Valjeva za ostvarene rezultate, održana je konvencija koalicije SPS-JS.

 • Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
  U Centru za kulturu

  Dačić i Marković na konvenciji u Valjevu

  Konvencija koalicije SPS-JS biće održana danas u 17.00 časova u Centru za kulturu, kojoj će prisustvovati lider socijalista Ivica Dačić i predsednik JS Dragan Marković Palma. Pored čelnika dve partije na konvenciji će govoriti predsednik valjevskih socijalista Đorđe Milićević i kandidat za gradonačelnika Dragan Jeremić.