Tema: SPS

 • Đorđe Pavlović (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  SPS traži smenu Zorice Jocić i da bude poništena nagrada dodeljena Mališi Pajkoviću

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada traži smenu Zorice Jocić sa mesta predsednice Komisije za dodelu godišnje nagrade grada i da se poništi nagrada koju je prošle godine dobio Mališa Pajković za poljoprivredu.

 • Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
  Skretanje pažnje dok se završavaju krupni državni poslovi

  SPS: Otadžbina se brani slobodom!

  Gradski odbor SPS najsnažnije stoji iza predsednika SPS-a Ivice Dačića u svim istupanjima kojima se čuva i štiti sloboda, nezavisnost i teritorijalna celovitost Srbije, navidi se u saopštenju za javnost valjevskih socijalista.

 • Novogodišnja čestitka šefa odborničke grupe SPS

  Da Valjevo bude lepše i bolje

  "Poštovani građani Valjeva, nikada nemojte zaboraviti šta vam je ova vlast (Lazar Gojković, i njegova ekspertska prva petorka-Radoica Rstić, Snežana Rakić, Viktor Mićić, Vladimir Blagojević i Branko Vuković) uradila za dve godine

 • Kadrovska komisija (foto: Kolubarske.rs)
  Kadrovska komisja o zahtevu

  Komisiji i socijalistima sporan zahtev Jasne Mićić da joj se isplate tri plate

  Bivša glavna urbanistkinja Valjeva traži da joj se isplate tri mesečne zarade. Kadrovska komisija traži dokaz o mirovanju radnog odnosa, socijalisti poručuju neka joj plate oni koji su je doveli - "gradonačelnik, tata i drugari".

 • Đorđe Pavlović (foto: Kolubarske.rs)
  Zloupotreba položaja

  Pavlović: Predsednica Skupštine nema pravo da predlaže kandidate

  "Ukoliko je tačna izjava sekretara Skupštine grada Mladena Simovića, a nemamo razlog da sumnjamo da nije jer je preneta u javnost, predsednica Skupštine grada dr Snežana Rakić je, zloupotrebivši svoja ovlašćenja i položaj predsednika Skupštine, predložila nešto na šta nema pravo,

 • Zoran Živković i Đorđe Pavlović (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon odluka o odlaganju početka grejne sezone

  Odbornička grupa SPS-JS traži ostavku direktora i da Toplana odmah uključi grejanje

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada traži da Toplana bez odlaganja počne grejanje korisnika, da direktor tog javnog preduzeća Janko Gagić podnese neopozivu ostavku, kao i da se godišnji računi korisnicima umanje za deset posto, ukoliko Toplana ne počne sa grejanjem.

 • Odbornici SPS (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Odbornička grupa SPS pita: Kako Vas nije sramota?

  Intervjuisati osuđenog silovatelja, dodeliti nagradu licu optuženom za seksualno iskorišćavanje maloletnice, a kako saznajemo i za utaju poreza, vređa dostojanstvo svakog normalnog čoveka, navodi se u saopštenju odborničke grupe SPS-JS uz poruku: pogledajte i razmislite...dobro!

 • Odbornici SPS (foto: Kolubarske.rs)
  SPS o dve godine lokalne vlasti

  Valjevo vode neodgovorni, bahati, nedorasli "eksperti"

  „Imamo jednu nesposobnu, neodgovornu, bahatu i nedoraslu vlast“, ocenili su odbornici SPS dve godine vladavine Lazara Gojkovića i njegove petorke. "Imate li imalo sramote?", upitali su socijalisti valjevske "eksperte".

 • Fabrika vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  SPS: Voda nije poskupela 32 nego čak 75 posto!

  Šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Đorđe Pavloviić navodi da su usluge Vodovoda umesto, kako je bilo najavljeno, 32 posto povećane za čak 75 odsto! "To je ta sjajna, snažna i vizionarska politika gradonačelnika Gojkovića i direktora Vodovoda Filipovića"...

 • Apoteka
  Odbornička grupa SPS-JS

  Valjevo nema dežurnu apoteku, a nadležni ništa ne preduzimaju

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada je podsetila da u Valjevu nijedna apoteka ne radi nakon 23 časa te da to predstavlja problem, a nadležni već duže vreme ne preduzimaju ništa. Valjevci primorani da odlaze u Šabac ili Lazarevac...