Tema: SPS

 • Odbornici SPS (foto: Kolubarske.rs)
  SPS o dve godine lokalne vlasti

  Valjevo vode neodgovorni, bahati, nedorasli "eksperti"

  „Imamo jednu nesposobnu, neodgovornu, bahatu i nedoraslu vlast“, ocenili su odbornici SPS dve godine vladavine Lazara Gojkovića i njegove petorke. "Imate li imalo sramote?", upitali su socijalisti valjevske "eksperte".

 • Fabrika vode na Pećini (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  SPS: Voda nije poskupela 32 nego čak 75 posto!

  Šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Đorđe Pavloviić navodi da su usluge Vodovoda umesto, kako je bilo najavljeno, 32 posto povećane za čak 75 odsto! "To je ta sjajna, snažna i vizionarska politika gradonačelnika Gojkovića i direktora Vodovoda Filipovića"...

 • Apoteka
  Odbornička grupa SPS-JS

  Valjevo nema dežurnu apoteku, a nadležni ništa ne preduzimaju

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada je podsetila da u Valjevu nijedna apoteka ne radi nakon 23 časa te da to predstavlja problem, a nadležni već duže vreme ne preduzimaju ništa. Valjevci primorani da odlaze u Šabac ili Lazarevac...

 • Konferencija za novinare SPS (foto: Kolubarske.rs)
  Tri meseca Vodovod radi ulicu od 300 metara

  Socijalisti traže ostavku ili smenu direktora Vodovoda

  "Očekivali smo da 'eksperti' ulicu Ljube Kovačevića od 300 metara završe brzo, lako i jednostavno, a ne da je rade tri meseca", rekli su socijalisti na gradilištu i zatražili smenu ili ostavku "nesposobnog" direktora Vodovoda.

 • Odbornici SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  SPS: Potpuni debakl politike Lazara Gojkovića i njegovog "ekspertskog tima"

  Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i njegov "ekspertski tim" odlučili su da povećaju cene komunalnih usluga kako bi zamaglili nesposobnost, bahatost i očiglednu nestručnost direktora javnih komunalnih preduzeća

 • KZN u Ulici Ljube Kovačevića (11.05.) (foto: Kolubarske.rs)
  Socijalsti smatraju

  Epska nesposobnost valjevske vlasti se vidi i na primeru Ulice Ljube Kovačevića

  Ulica Ljube Kovačevića, čija je rekonstrukcija pompezno najavljena pre skoro mesec dana, a nije ni započeta, je najbolji pokazatelj da je gradska vlast neozbiljna, neodgovorna, a pre svega nesposobna, čulo se na konferenciji za novinare valjevskih socijalista.

 • Konferencija za novinare SPS (foto: Kolubarske.rs)
  Socijalisti o izbornim rezultatima

  Nikolić-Lekić, Gojković i njegova prva petorka postali su politički i tehnološki višak

  Građani su pokazali da su Jelena Nikolić-Lekić, koja je na čelu valjevskog SNS, i gradonačelnik Lazar Gojković sa svojom prvom petorkom postali politički i tehnološki višak i kao takvi treba da odu na politički biro da odmore malo, a da politiku prepuste ozbiljnim i odgovornim ljudima.

 • Konferencija za novinare odbornika SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Šef odborničke grupe SPS najavio

  Krivična prijava protiv predsednice Skupštine i pet odbornika SNS

  Zbog "sprečavanja izražavanja mišljenja", odbornik SPS Đorđe Pavlović podneće krivičnu prijavu protiv predsedice Skupštine grada Snežane Rakić i još pet odbornika SNS. "Primenili su najcrnje staljinističke metode - nema čoveka, nema problema".

 • Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornička grupa SPS-JS očekuje

  Direktor Stubo-Rovni da podnese ostavku, a gradonačelnik da se "razbudi"

  Očekujemo da Zoran Mitrović, direktor JP Stubo-Rovni "Kolubara", podnese ostavku, rekao je Đorđe Pavlović, a gradonačelnika Lazara Gojkovića pozvao je "da se razbudi jer će posledice za grad biti ozbiljne i teške".

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Podnete prijave

  SPS-JS: Gradska uprava u nezakonitom v. d. stanju

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada smatra da je produžetak za još tri meseca v. d. statusa načelnika Gradske uprave nezakonit, a za to je isključivo odgovorna sekretar Gradskog veća. Podnete prijave za disciplinski postupak, upravnom inspektoratu...