Tema: SPS

 • KZN u Ulici Ljube Kovačevića (foto: Kolubarske.rs)
  Socijalsti smatraju

  Epska nesposobnost valjevske vlasti se vidi i na primeru Ulice Ljube Kovačevića

  Ulica Ljube Kovačevića, čija je rekonstrukcija pompezno najavljena pre skoro mesec dana, a nije ni započeta, je najbolji pokazatelj da je gradska vlast neozbiljna, neodgovorna, a pre svega nesposobna, čulo se na konferenciji za novinare valjevskih socijalista.

 • Konferencija za novinare SPS (foto: Kolubarske.rs)
  Socijalisti o izbornim rezultatima

  Nikolić-Lekić, Gojković i njegova prva petorka postali su politički i tehnološki višak

  Građani su pokazali da su Jelena Nikolić-Lekić, koja je na čelu valjevskog SNS, i gradonačelnik Lazar Gojković sa svojom prvom petorkom postali politički i tehnološki višak i kao takvi treba da odu na politički biro da odmore malo, a da politiku prepuste ozbiljnim i odgovornim ljudima.

 • Konferencija za novinare odbornika SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Šef odborničke grupe SPS najavio

  Krivična prijava protiv predsednice Skupštine i pet odbornika SNS

  Zbog "sprečavanja izražavanja mišljenja", odbornik SPS Đorđe Pavlović podneće krivičnu prijavu protiv predsedice Skupštine grada Snežane Rakić i još pet odbornika SNS. "Primenili su najcrnje staljinističke metode - nema čoveka, nema problema".

 • Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornička grupa SPS-JS očekuje

  Direktor Stubo-Rovni da podnese ostavku, a gradonačelnik da se "razbudi"

  Očekujemo da Zoran Mitrović, direktor JP Stubo-Rovni "Kolubara", podnese ostavku, rekao je Đorđe Pavlović, a gradonačelnika Lazara Gojkovića pozvao je "da se razbudi jer će posledice za grad biti ozbiljne i teške".

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Podnete prijave

  SPS-JS: Gradska uprava u nezakonitom v. d. stanju

  Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada smatra da je produžetak za još tri meseca v. d. statusa načelnika Gradske uprave nezakonit, a za to je isključivo odgovorna sekretar Gradskog veća. Podnete prijave za disciplinski postupak, upravnom inspektoratu...

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Menjan projekat, menjani uslovi..., sumnjiva rabota

  Da li valjevska vlast namešta tender za Ulicu Vuka Karadžića?

  Pored toga što je menjana tenderska dokumentacija, menjan je i projekat rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića koji je uradila prethodna vlast. Uslovljavanje da asfaltna baza bude na udaljensti ne većoj od 70 kilometara navodi na sumnjivu rabotu.

 • Rupa u Pantićevoj ulici (foto: DjordjeDjokovic)
  Odbornička grupa SPS-JS

  "Umesto kosmosa u malom dobili smo jedno ništa u velikom"

  Za skoro godinu dana, koliko je na vlasti, gradsko rukovodstvo ništa nije uradilo kada je u pitanju infrastruktura. "Umesto kosmosa u malom, kako je najavljeno, dobili smo jedno ništa u velikom, i tako u svim segmentima svakodenvnog života", rečeno je na konferenciji za novinare odborničke grupe SPS-JS.

 • Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Greška, površnost ili neznanje

  Kompromitovani gas ili kompromitovana valjevska vlast?

  Gradska uprava Valjeva je pokrenula postupak javne nabavke – "Stručni nadzor nad izvođenjem radova na instalaciji kompromitovanog prirodnog gasa...". Greške se dešavaju, ali možda ova ukazuje na površnost, pa i neznanje gradske vlasti?

 • Naselje Zbratimljeni gradovi (ilustracija) (foto: DjordjeDjokovic)
  Odbornici SPS-JS poručuju

  Grad prljav, smrdljiv i u korovu, a direktorka JKP Vidrak sa platom od 120 hiljada dinara

  Dok je grad prljav, smrdljiv, zapušten i u korovu, direktorka JKP Vidrak Ksenija Badem sebi podiže platu na 120 hiljada, kupuje mobilni vredan 1000 evra sa specijalnim brojem 007 i bavi se stvarima koje nisu važne za funkcionisanje Vidraka, rekli su odbornici SPS-JS.

 • Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
  Nije prvi put da ne poštuju predsednika

  SPS-JS: Valjevski naprednjaci zaboravili stožera Srbije Aleksandra Vučića

  Odbornici koalicije SPS-JS smatraju da je poverenik valjevskih naprednjaka Jelena Nikolić-Lekić, zahvaljujući se Vladi Srbije za pomoć i podršku, "nepravedno zaboravila stožera Srbije Aleksandra Vučića".