Tema: boks

 • BK Metalac- šampioni (foto: BK Metalac)
  Istorijski uspeh

  Bokseri valjevskog Metalca prvaci države

  Bokseri valjevskog Metalca su večeras u Nišu postali prvaci Srbije. Ovom pobedom bokseri Metalca su u grad na Kolubari doneli prvu titulu šampiona države.Večerašnji rezultat 16:0 najbolje govori o nadmoći valjevskih boksera i zasluženoj šampionskoj tituli.

 • Bokser Metalca zadaje udarac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Organizovan besplatan prevoz do Niša

  Bokseri Metalca uz pomoć navijača do šampionske titule

  Bokseri valjevskog Metalca sutra imaju istrorijsku priliku da postanu ekipni šampion Srbije. Metalac je gost Naisusa iz Niša. Uprava BK Metalac je pozvala navijače i prijatelje da krenu i oni u Niš, obezbeđene je besplatan prevoz.

 • Bokser Metalca zadaje udarac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Ekipno prvenstvo u boksu

  Slab otpor Lozničana

  Na startu Ekipnog prvenstva Srbije u boksu, uz TV prenos, Metalac je pred 400 gledalaca, u hali na Studentu, pobedio Loznicu sa 12:4. Samo dve borbe trajale su sve tri runde, ostalo su bili prekidi, predaje, nokauti, što svedoči o kvalitetu viđenog boksa.

 • Boks (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Ekipno prvenstvo u boksu

  Metalac dočekuje Lozničane

  Na startu ekipnog prvenstva Srbije u boksu Metalac, večeras od 19.00 sati, u hali na Studentu dočekuje Lozničane, prvake prošlogodišnje Regionalne lige koja nije zaživela.

 • BK Metalac-Lazarevac (foto: BK Metalac-Lazarevac)
  Boks: Regionalna liga

  Remi u slabom meču

  Najavljivan kao derbi meč ekipa Metalac-Lazarevca i Sesveta iz Hrvatske, završen 8:8, nije opravdao očekivanja. Oko 300 gledalaca videlo je samo pet borbi (!) - gosti su predali dve, a Metalac jednu borbu. Ajetović nije nastupio jer, tobože, 22. u Sidneju boksuje profesionalni meč, pa mu menadžer nije dao da nastupi, dok Sesvete nisu imale takmičare u velter i superteškoj kategoriji jer su Prtenjača i Gogić predali bez borbe Živanoviću, odnosno Stankoviću.

 • Boks u Valjevu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Boks i vaterpolo za vikend

  Gostuju Sesvete i Kataro

  Ovaj sportski vikend u znaku je boksa i vaterpola - Regionalna liga u boksu nastavlja se mečevima 9. kola, a u Valjevu večeras u 19.00 sati gostuju Sesvete iz Hrvatske; u vaterpolu počinje Regionalna A 2 liga u kojoj VK Valjevo na startu dočekuje Kataro iz Kotora u Crnoj Gori.

 • Boks (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Bokserska revija "Ljuba Vrapče"

  Skoro 40 takmičara u 19 borbi

  Na večerašnjoj bokserskoj memorijalnoj reviji "Ljuba Vrapče", održanoj na ringu Hale sportova, učestvovalo je skoro 40 takmičara u 19 borbi. Bokseri iz 17 klubova Vojvodine, centralne Srbije i Crne Gore takmičili su se u uzrasnim kategorijama pioniri, školarci, juniori, mladi i seniori. Viđene su i dve borbe devojaka, a domaćin Metalac imaoje četiri predstavnika.

 • Boks Metalac/Lazarevac-Panteri (foto: BK Metalac)
  Boks: Regionalna liga

  Metalac lako sa "panterima"

  Posle napuštanja ringa u Banja Luci, zbog čega je Slavija dobila meč službenim rezultatom 16:0, Metalac/Lazarevac je večeras na svom ringu, u 6. kolu Regionalne lige, lako i uverljivo pobedio Pantere iz Štipa u Makedoniji sa 14:2.

 • Boks (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Boks: Regionalna liga

  Valjevci napustili meč u Banja Luci

  Bokseri Metalca/Lazarevca napustili su sinoć u Banja Luci meč 4. kola Regionalne lige sa domaćom Slavijom pri rezultatu 0:8 nezadovoljni suđenjem. Odluku o povlačenju ekipe doneli su treneri i predstavnici kluba posle odluka da svoje borbe, preglasavanjem arbitara iz Hrvatske, izgube Janjić, Bukilica i Živanović, dok je Stanojević prebacio dozvoljenu težinu za svoju kategoriju i izgubio bez borbe.

 • Dušan Janjić i Dositej Todorovski (foto: Đorđe Đoković)
  Boks:Regionalna liga

  Metalac bolji od Loznice

  Kombinovana ekipa Lazarevac-Metalac prve bodove u Regionalnoj ligi osvojila je večeras protiv Loznice na ringu Hale sportova posle pobede 10:6 u 3. kolu. Metalac je prethodn poražen od Radnika iz Bijeljine i u Sesvetama kod Zagreba.