Registracija Prijava preko FB

Tema: Takmičenja

 • Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
  Bogojevljensko plivanje za Časni krst

  Pobednik Aleksandar Kovačević

  Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani reke Gradac. Sestre i brat Gala, Nika i Milorad Ratković su počasni pobednici.

 • Plivanje za Časni krst (foto: DjordjeDjokovic)
  Na Berkovoj brani

  Bogojavljensko plivanje za Časni krst

  "Bogojavljensko plivanje za Časni krst" biće održano po deseti put na praznik Bogojavljenje na brani reke Gradac sa početkom u 11.00 časova, saopšteno je iz valjevske eparhije.

 • Uručenje nagrade Vlajku Jovanoviću (foto: Jovanović)
  Na 69. svetskom trofeju harmonike

  Uspeh Alekse Mirkovića i Vlajka Jovanovića u Portugalu

  Nekadašnji i sadašnji učenici valjevske muzičke škole Aleksa Mirković i Vlajko Jovanović ostvarili su izuzetan rezultat na Svetskom trofeju harmonike koji održan u Portugalu. Jovanović je pobedu u svojoj kategorij, dok je Mirković bio najbolji u kategoriji kompozicija.

 • Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
  Uspeh valjevskih srednjoškolaca

  Učenici Tehničke škole osvojili prvo mesto na takmičenju "Balkan junior"

  Učenici Tehničke škole Marko Dević i Nemanja Divnić osvojili su prvo mesto na međunarodnom takmičenju "Balkan junior", koje je održano u Ohridu. Učestvovalo je osam škola iz osam zemalja, a iz svake škole je učestvovalo po dva učenika.

 • Gimnazijalci i profesorka Vera Vaš (foto: valjevskagimnazija.edu.rs)
  Na okružnoj smotri

  Recitatori Valjevske gimnazije najbolji

  Na okružnoj smotri recitatora "Pesniče naroda mog" prvo mesto i plasman na republičku smotru osvojila je Dinka Radosavljević, dok je drugo mesto osvojio Veljko Uskoković, učenici Valjevske gimnazije.

 • Plakat 4. HORFEST
  Od petka do nedelje

  Četvrti valjevski festival horova - HORFEST

  Danas počinje 4. valjevski festival horova - HORFEST i traje do nedelje, 14. aprila. Nastupiće 15 horova iz Srbije, svečano otvaranje je u 19.30 časova, nastupa prošlogodišnji pobednik Hor crkve Sv. Nikolaja Mirlikijskog iz Niša.

 • Žiri i pobednici festivala (foto: Dragan Krunić)
  Međunarodni festival održan u Valjevu

  Trijumf Valjevaca na susretima flautista "Tahir Kulenović"

  Valjevska škola flaute ubedljivo je trijumfovala na Međunarodnom susretu flautista "Tahir Kulenović". Apsolutni pobednik festival je Anica Mićić, učenica drugog razreda srednje škole "Živorad Grbić". Na festivalu je nastupilo 127 flautista iz 25 škola iz pet država.

 • Plakat
  Ovog vikenda po 21. put

  Susreti flautista "Tahir Kulenović" u Valjevu

  U valjevskoj muzičkoj školi koncertom skopljanskog Tria Aura danas počinju 21.susreti flautista "Tahir Kulenović". Tokom četiri takmičarska dana, preko stotinu učesnika iz pet država pokazaće svoje umeće sviranja na jednom od najpopularnijih

 • Nagrađeni - stariji uzrast (foto: Đorđe Đoković)
  Praznik recitatora

  Pobednici: Miroslav, Stefan i Dunja

  Miroslav Malacko iz Ruskog Krstura, Stefan Nikolić iz Beograda i Dunja Jovanović iz Valjeva, pobednici su 50. Smotre recitatora "Pesniče naroda mog", koja je održana u Valjevu. Pored Dunje, uspešna je bila još jedna Valjevka Jana Lukić.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: www.valjevo.rs)
  Valjevo domaćin takmičenja

  Smotra recitatora Srbije "Pesniče naroda mog"

  Jubilarna 50. Smotre recitatora Srbije "Pesniče naroda mog" završava se danas takmičenjem mlađeg uzrasta učenika od prvog do četvrtog razreda, i starijeg uzrasta koji čine srednjoškolci. Juče, nakon svečanog otvaranja, takmičili su se učenici od petog do osmog razreda