Tema: Lokalni front Va

 • Željko Trifunović (foto: Lokalni front Va)
  Prekršen i Etički kodeks funkcionera

  Odbornik Trifunović zatražio javno izvinjenje od Snežane Rakić i Radoice Rstića

  Odbornik u Skupštini grada Željko Trifunović, opozicionog Lokalnog fronta, uputio je dva otvorena pisma funkcionerima lokalne samouprave i zatražio javno izvinjenje od predsednice Skupštine grada Snežane Rakić i šefa odborničke grupe SNS Radoice Rstića.

 • Trifunović, Nedeljković, Radović (foto: LF)
  Loklani front o "iznenađujućim" činjenicama

  Drastična promena biračkog spiska u Valjevu za samo dva meseca

  "Za svega 25 dana, između 22. novembra i 17. decembra, Valjevo je izgubilo 474 punoletna građanina!", čulo se na konferenciji za novinare Lokalnog fronta na kojoj je bilo reči o tome da se broj upisanih u birački spisak u našem gradu drastično menjao.

 • Tešnjar (foto: Đorđe Đoković)
  Lokalni front

  Ograničenje buke u Tešnjaru postoji samo u predizbornim obećanjima

  Skupština grada donela je Odluku o načinu kontrole nivoa buke izugostiteljskih objekata, stupila je na snagu u julu prošle godine. "Ostala je mrtvo slovo na papiru kao i mnoge druge odluke koje se ne dopadaju družini u Karađorđevoj 64",

 • Lokalni front Valjevo (foto: LFVA)
  Konferencija za novinare

  Lokalni front traži javno izvinjenje gradonačelnika

  "Gradonačelnik Lazar Gojković je vrlo drsko na sednici Skupštine grada optužio odbornika Lokalnog fronta da o projektu Čista Srbija obmanjuje javnost". Frontovci traže izvinjenje. Šta je istina o tom projektu i da li je Valjevo dobilo najviše novca iz Republike?

 • Uz reku Gradac (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Rezultati ankete Lokalnog fronta

  Treba zabraniti saobraćaj pored reke Gradac

  Rezultati ankete, koju je sproveo Lokalni front Valjevo na temu rešavanja problema saobraćaja pored reke Gadac, pokazuju da najveći broj Valjevaca smatra da treba zabraniti saobraćaj duž desne obale reke, osim za žitelje tog dela grada.

 • Gradac (foto: Đorđe Đoković)
  Lokalnih front saopštio rezultate ispitivanja

  Kvalitet vode Gradca u četvrtoj klasi, "najčistija reka" sadrži fekalne bakterije

  Kvalitet vode reke Gradac pripada četvrtoj klasi zbog fekalnog zagađenja, pokazuju ovogodišnja ispitivanja, dok je prošle godine kvalitet vode bio u trećoj klasi. Ove rezultate ispitivanja saopštili su aktivisti Lokalnog fronta i ukazali na...

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje Lokalni front

  Ružičasti SNS, ružičaste Divčibare...

  Rialiti-televizija sa ružičastim naočarama poklonila nam je okruglo pet minuta šarene laže o Divčibarama. Najbitniju poruku čuli smo već u četrdeset petoj sekundi od člana Gradskog veća, g. Vladice Blagojevića.

 • Divčibarska kanalizacija (foto: Kolubarske.rs)
  Tragične posledice neznanja i nerada

  Lokalni front podneo prijavu protiv zagađivača voda na Divčibarama

  Lokalni front je podneo prijavu protiv zagađivača voda na Divčibarama Jedinici za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštitu životne sredine. “Gradnja smeštajnih kapaciteta za nove hiljade i hiljade posetilaca Divčibara, pre nego što je izgrađena kanalizacija jeste ekološki kriminal”, naglašavaju u Lokalnom frontu.

 • Lokalni front (foto: Kolubarske.rs)
  Lokalni front

  Gradska vlast je odgovorna jer još uvek nije donet Plan kvaliteta vazduha

  Plan kvaliteta vazduha grada Valjeva još uvek nije donet, a za to je isključivo odgovorna gradska SNS vlast, koja nema ni političke volje ni znanja, rečeno je na konferenciji za novinare Lokalnog fronta Valjevo.

 • Snežana Rakić i Žaljko Trifunović (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje Lokalnog fronta

  Gde je grupa neradnika?

  Lokalni front Valjevo je u saopštenju za javnpost ukazao na odnos predsednice Skupštine grada prema odborniku opozicije. Na sednici u petak ponovo prekidanje, oduzimanje reči... Sednica će ostati zapamćena po još nekim događajima.