Registracija Prijava preko FB

Tema: vanredno stanje

 • Zdravstveni radnikispred kovid ambulante (foto: Đorđe Đoković)
  Iz stalne budžetske rezerve po nalogu Gvozdenovića

  TV Vujić dobija 1,6 miliona za izveštavanje u vreme vanrednog stanja

  Vujić televiziji biće plaćeno 1.641.600 dinara iz stalne budžetske rezerve za izveštavanje tokom vanrednog stanja u skladu sa ugovorom iz 2019. godine, a po nalogu komandanta Štaba za vanredne situacije Slobodana Gvozdenovića.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  Nakon sedam dana potvrđen jedan novi slučaj

  U Valjevu je, nakon sedam dana, juče potvrđen jedan novi slučaj, tako da je ukupno 195 obolelih od novog koronavirusa, dok je u drugim opštinama Kolubarskog okruga broj obolelih od COVID-19 nepromenjen.

 • Branka Antić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon objavljivanja saopštenja sindikata "Sloga"

  Dr Branka Antić: Navodi sindikata nisu tačni, a Kolubarske.rs će dobiti tužbu

  "Navodi u saopštenju sindikata Sloga nisu tačni, Kolubarske ću tužiti i ko ste vi da prenosite saopštenja", rekla je dr Branka Antić, direktor Doma zdravlja kada nas je pozvala jutros reagujući na tekst "Direktor doma zdravlja se oglušila o naredbu ministarstva", koji su juče objavile Kolubarske.rs.

 • Branka Antić (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Sindikata Sloga

  Direktor Doma zdravlja se oglušila o naredbu Ministarstva

  Direktor valjevskog Dom zdravlja dr Branka Antić se oglušila o naredbu Ministva zdravlja da primi u radni odnos sve zdravstvene radnike koji su potrebni za zaštitu stanovništva od bolesti i suzbijanje širenja korona virusa.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu peti dan za redom bez novoobolelih

  U Valjevu peti dan za redom nije bilo pozitivnih na novi koronovirus, i u drugim opštinama Kolubarskog okruga broj obolelih od COVID-19 je nepromenjen. U Kolubarskom okrugu je u prethodnih deset dana testirano ukupno 1060 osoba.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Štab za vanredne situacije

  Razmatran izveštaj o trošenju novca privrednika koji malo šta pokazuje

  Štab za vanredne situacije je razmatrao izveštaj o trošenju novca privrednika, koji je opisnog karaktera sa zbirnim ciframa koliko je koja ustanova potrošila para. Privrednici žele da razmotre izveštaj koji sadrži vrste, količine, vrednosti...

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu drugi dan za redom bez novoobolelih

  U Kolubarskom okrugu drugi dan za redom nije bilo pozitivnih na novi koronavirus. U prethodnih nedelju dana testirano je ukupno 699 osoba, dok je juče uzeto 35 uzoraka na COVID-19.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  U Kolubarskom okrugu

  Nema novoobolelih u prethodna 24 časa

  U Valjevu u prethodna 24 časa nije bilo pozitivnih na novi koronovirus, i u drugim opštinama Kolubarskog okruga broj obolelih od COVID-19 je nepromenjen u odnosu na izveštaj od prethodnog dana.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu 194 obolelih od koronavirusa

  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 14. i 15. maja, broj obolelih od COVID-19 na teritoriji Valjeva je ukupno 194, dok je u ostalim opštinama Kolubarskog okruga broj obolelih nepromenjen u odnosu na izveštaj od 11. maja.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje

  Nema novoobolelih u Valjevu u prethodna tri dana

  U Valjevu nije bilo pozitivnih na novi koronavirus u prethodna 72 časa, tako da je ukupno 190 obolelih od COVID-19 na teritoriji Valjeva. Novoobolelih nije bilo ni u ostalim opštinama Kolubarskog okruga. Za mesec dana testirano je 3314 osoba.