Registracija Prijava preko FB

Tema: vanredno stanje

 • Zavod za javno zdravlje (foto: Kolubarske.rs)
  Očekuju se rezultati

  Zavod za javno zdravlje još uvek ne radi

  Valjevski Zavod za javno zdravlje još uvek nije počeo sa radom, ali se očekuje da će uskoro početi. Zbog nepreciznosti i pogrešno protumačenog saopštenja jutros smo objavili informaciju, koju smo brzo povukli, da je valjevski Zavod za javno zdravlje počeo sa radom, zbog čega se izvinjavamo zaposlenima i čitaocima.

 • Valjevo u vanrednom stanju (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Štaba za vanredne situacije grada

  Privremene bolnice sa 384 ležaja u IS Petnica, Domu učenika i Narcisu

  Privremene bolnice za smeštaj obolelih od koronavirusa prema odluci Štaba za vanrene situacije grada, biće formirane u Istraživačkoj stanici Petnica 180 ležaja, u Domu učenika "Valjevo" Poljoprivredne škole 104 ležaja i hotelu "Narcis" 100 ležaja.

 • (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Zvanično saopšteno

  U Valjevu 59 obolelih od koronavirusa

  U Valjevu je 59 osoba pozitivno na novi korona virus, što je 3,34 posto od ukupnog broja obolelih u Srbiji, zvanično je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare Kriznog štaba u Palati Srbija.

 • Ruski vojnici dezinfikuju valjevsku bolnicu (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljeno na sajtu Grada i saopšteno iz bolnice

  Ruski i kineski stručnjaci u Valjevu

  Tri kamiona i autobus sa pripadnicima ruske vojske stigli su u Valjevo i odmah su počeli sa dezinfekcijom bolnice, objavljeno je na sajtu Valjeva. U Bolnici borave i kineski stručnjaci. O ovoj poseti Rusa i Kineza, većina redakcija nije obaveštena.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopšteno danas

  U valjevskoj bolnici 11 zdravstvenih radnika pozitivno na koronavirus

  U Opštoj bolnici Valjevo je 11 zdravstvenih radnika pozitivno na novi koronavirus, dok se 180 osoba nalazi u kućnoj izolaciji, saopštila je danas na konferenciji za novinare Darija Kisić Tepavčević. U valjevsku bolnicu sutra dolaze kineskii lekari.

 • Zavrtanje informacija (ilustracija Dušan Arsenić)
  Informacija navodno ima, ali ih nema

  Dobro urađen domaći zadatak, o situaciji u Valjevu i dalje se ćuti

  Zvaničnih informacija, i pored obećanja da će redovno obavešavati građane o broju zaraženih, i dalje nema. Gvozdenović kaže da je u Valjevu manje od deset posto u odnosu na Srbiju, što znači da je manje od 117, ali nije saopštio tačan broj obolelih.

 • Marica (foto: Đorđe Đoković)
  Briga ili kažnjavanje

  Penzioner opasniji na 200 metara nego na dva kilometra!?

  Nakon što je kažnjen, penzioner koji je uhapšen jer je zatečen da se vraća iz prodavnice udaljene 200 metara od svog stana, pušten je da se iz suda sam vrati nazad i to dva kilometra do stana jer više nije u nadležnosti ni policije ni suda...

 • Valjevo u vreme vanrednog stanja (april 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Štaba za vanredne situacije Valjeva

  Pomoć bolnici, kontrola vode, potraga za kontaktima…

  Štab za vanredne situacije grada Valjeva je, na danas održanoj sednici, doneo je naredbu da se obezbede sredstva za izvođenje radova u operacionom bloku Opšte bolnice Valjevo.

 • Ambulanta u Novom naselju (foto: Branko Petrović)
  U Valjevu 53 pozitivnih na novi korona virus

  U ambulanti u Novom naselju počelo testiranje na novi koronavirus

  U ambulanti u Novom naselju, u koju dolaze građani koji osete simptome koji upućuju na novi koronavirus, počelo je i testiranje pacijenata koji su sumnjivi na KOVID-19. Na testiranje je poslato 16 uzoraka. U Valjevu je 53 pozitivnih na novi korona virus.

 • Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
  Srbija uvodi tri nove mere

  Vučić: Neke mere oštrije, neke lakše

  Policijski čas u dane vikenda, od subote u 13 časova do ponedeljka u 05 časova ujutro, više od dvoje ljudi ne može da se okupi na jednom mestu i treća mera je šetnja kućnih ljubimaca od 23 do 01 čas.