Registracija Prijava preko FB

Tema: vanredno stanje

 • Valjevo (Park na Jadru) (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu novozaraženih 35

  U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 74, od toga u Valjevu 35. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Covid-19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 17154. Hospitalizovano je 95 kovid pacijenata.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu novozaraženih 33

  Od posledica koronavirusa u Ubu je preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 84, od toga u Valjevu 33, hospitalizovano je 88 kovid pacijenata. Testirano je 303 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid ambulanti Doma zdravlja Valjevo 85.

 • Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu preminula još jedna osoba, novopozitivnih 61

  Od posledica koronavirusa u Kolubarskom okrugu preminulo je još četvoro. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 109, od toga u Valjevu 61, hospitalizovano 94 kovid pacijenta. Testirano je 245 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid ambulanti 113.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Doma zdavlja i bolnice

  Bez prijave vakcinisano 654 Valjevaca za tri dana

  Na vakcinalnom mestu Doma zdravlja u Grand hotelu za tri dana je prvu dozu "Sinofarma" primilo 500 ljudi bez prethodne prijave, dok su na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu za dva dana vakcinisane 154 osobe.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu preminulo još troje, novopozitivnih 43

  Od posledica koronavirusa u Valjevu su preminule još tri, a u Ubu još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 82, od toga u Valjevu 43, testirano je 229 na teritoriji Kolubarskog okruga. Hospitalizovano je 97 kovid pacijenta.

 • Đaci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  Smanjuje se broj zaraženih u školama i vrtićima

  U valjevskim osnovnim i srednjim školama, i u vrtićima u periodu od 17. do 29. marta pozitivnih na koronavirus bilo je ukupno osmoro zaposlenih i 26 učenika i predškolaca, dok je u prvih 17 dana marta bilo ukupno 54 zaposlenih i 50 učenika i predškolaca pozitivnih na koronavirus.

 • Valjevo (7. april 2021, 8 časova) (foto: Kolubarske.rs)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu preminulo još dvoje, novopozitivnih 61

  Od posledica koronavirusa u Valjevu su preminule još dve, a u Lajkovcu još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 105, od toga u Valjevu 61, hospitalizovano je 100 kovid pacijenta. Testirano je 300 na teritoriji Kolubarskog okruga.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
  U Grand hotelu i holu Centra za kulturu

  Počela vakcinacija bez prethodne prijave

  Na vakcinalnom punktu u Grand hotelu danas od 14 časova građani će bez ranije prijave moći da se vakcinišu, dok je u holu Centra za kulturu vakcinacija od 8 časova ujutru . U subotu počinje vakcinacija na seoskom području.

 • Urgentni centar OB Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Kolubarskom okrugu preminulo još dvoje, u Valjevu novozaraženih 54

  Od posledica koronavirusa u Ubu i Lajkovcu je preminula još po jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 105, od toga u Valjevu 54, hospitalizovano je 97 kovid pacijenta. Testirano je 246 na teritoriji Kolubarskog okruga.

 • Valjevo (policijski čas april 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu novozaraženih 67

  U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 90, od toga u Valjevu 67, hospitalizovano je 102 kovid pacijenta. Testirano je 125 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid ambulanti 119. U trećem talasu obolelo je 8717 osoba.