Registracija Prijava preko FB

Tema: korona virus

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Štaba za vanredne situacije

  Gojković: Donećemo strože mere, ako se situacija ne poboljša

  "Ako se do kraja nedelje epidemiološka situacija ne poboljša, a predložene mere ne budu doslednije sprovodile, moraćemo doneti strože mere", poručio je gradonačelnik Lazar Gojković nakon sednice gradskog Štaba. Inspekcije treba da pojačaju kontrolu primene mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID -19, jedan je od zaključaka Štaba za vanredne situacije Valjeva.

 • Ispred kovid ambulante (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu za šest dana 79 novozaraženih koronavirusom

  Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu je još sedam osoba zaraženo koronavirusom, dok u ostalim opštinama Kolubarskoh okruga nema novoobolelih. U prethodnih šest dana bilo je 79 novozaraženih.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Valjevo

  U Valjevu 11 novozaraženih koronavirusom

  Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 18. oktobra u Valjevu je još 11 osoba zaraženo koronavirusom, a pored Valjeva novozaraženi su registrovani još u Lajkovcu i Mionici po jedan. U prethodna tri dana u Valjevu je 40 novozaraženih.

 • Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu još 18 zaraženih koronavirusom

  Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 17. oktobra u Valjevu je još 18 osoba zaraženo koronavirusom, dok je u Lajkovcu i Mionici po jedan novooboleo. Od početka oktobra do danas ukupno je 71 osoba bila pozitivna na kovid-19.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu još 11 zaraženih koronavirusom

  Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 16. oktobra u Valjevu je još 11 osoba zaraženo koronavirusom, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nema novoobolelih.

 • Kovid ambilanta (foto: Đorđe Đoković)
  Nepoštovanje mera

  Drastičan skok broja zaraženih u Valjevu zbog proslava?

  U Valjevu je juče zabeleženo 24 novih slučajeva zaraze koronavirusom. S obzirom na to da su zaraženi različitih godišta, od 1938. do 2015, različitih zanimanja, da dolaze sa različitih lokacija, dvoje iz sela, ukazuje da je reč o proslavama.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U Valjevu u poslednja 24 časa 24 novozaraženih

  Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 14. oktobra u Valjevu su još 24 osobe zaražene koronavirusom, u Lajkovcu još dvoje, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okrga nema novoobolelih.

 • Kafić (foto: Đorđe Đoković)
  Nova mera gradskog Štaba

  Ugostiteljski objekti radiće do 23 časa

  Štab za vanredne situacije Valjeva odlučio je da će svi ugostiteljski objekti i noćni klubovi raditi do 23 časa. Donošenjem ove naredbe prestaje da važi naredba od 29. avgusta da je radno vreme u dane vikenda do jedan čas iza ponoći.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Podaci Zavoda za javno zdravlje

  U prethodna tri dana osmoro novozaraženih

  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u prethodna tri dana u Valjevu je bilo osam novozaraženih osoba, od početka oktobra 11, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih.

 • Čvarkijada (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon najave da će biti "čvarkijade"

  Štab naredio odlaganje svih manifestacija

  Nakon što je idejni tvorac Festivala duvan čvaraka Slaven Batočanin najavio da će u subotu i nedelju u Valjevu organizovati "skromnu čvarkijadu" gradski Štab za vanredne situacije je održao sednicu na kojoj je doneo naredbu kojom se nalaže dosledno sprovođenje