Registracija Prijava preko FB

Tema: Stranka slobode i pravde

 • Gordan Milosavljević (foto: DjordjeDjokovic)
  Stranka slobode i pravde ima plan za dan posle

  Veće plate i penzije, manje subvencija i beskorisnih projekata

  Novca u državnoj kasi ima, ali je pogrešno raspoređen te se milionski iznosi troše na bespotrebne i beskorisne stvari od kojih građani nemaju korist, niti im se time popravlja životni standard, kažu u Stranci slobode i pravde koja ima plan za dan posle.

 • Branko Ivković (foto: Kolubarske.rs)
  Stranka slobode i pravde otvorila prvo poglavlje Bele knjige

  Botovi SNS plaćeni po učinku

  Gradski odbor Stranke slobode i pravde otvorio je prvo poglavlje Bele knjige, koje sadrži dokaze o tome kako aktivisti Srpske napredne stranke prečicom dobijaju posao "botujući" po internet portalima i društvenim mrežama.

 • Konferencija za novinare SSP (foto: DjordjeDjokovic)
  Stranka slobode i pravde poručila

  Izgradnja novog političkog, društvenog i kulturnog sistema vrednosti, to je naš cilj!

  Predstavljajući delovanje novoosnovanog Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Branko Ivković je rekao da je njihov cilj izgradnja potpuno novog političkog, društvenog, socijalnog i kulturnog sistema vrednosti u našem gradu...

 • Stranka slonode i pravde
  Saopštenje za javnost

  SSP: Zašto niko iz Valjeva nema ”želju da sarađuje” sa vlašću?

  Reagujući na odluku Gradskog veća da za v.d. načelnika Grasdke upave Valjevo postavi pravnika iz Šapca Nebojšu Petronića koji je, kako je navedeno, jedini pokazao "želju za saradnjom", saopštenjem za javnost se oglasio Izvršni odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

 • Stranka slobode i pravde (logo) (foto: SSP)
  Stranke slobode i pravde Valjevo

  Umesto bahatih i prizemnih dobili smo ponizne i ljude bez integriteta

  Stranka slobode i pravde Valjevo poručuje da se u narednoj godini svako od nas osvrne oko sebe i razmisli kako smo se našli u ovoj situaciji i kako možemo iz nje izaći? Za bolji život moraćemo i sami da se potrudimo jer sloboda nikada ne dolazi sama,

 • Stranka slonode i pravde
  Saopštenje Stranke Slobode i pravde

  Nova valjevska vlast se neće pitati ni za šta, niti će odlučivati o bilo čemu

  Stranka slobode i pravde smatra da je Skupština grada Valjeva, koja je konstituisana u utorak, sazdana od ucena, straha i obmana koji razaraju našu državu i naš grad već dugo vremena. "Ne zanima nas da li će se odluke donositi u Ubu, na Divčibarama, ili ćemo sada postati feud sela Divci, suština je ista".