Registracija Prijava preko FB

Tema: Stranka slobode i pravde

 • Učionica (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode i pravde poručuje

  Ćute, a ostavljeni sami sebi i svojim online i live demonima

  Dok se organizuju koncerti, sportske manifestacije, svadbe, ispraćaji, a noćni klubovi, restorani, kladionice rade, putujući autobuski karavan plaćenih ljubitelja vođe i dalje jezdi Srbijom, srednje škole se zatvaraju, kažu u SSP.

 • Park Pećina (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode i pravde upozorava

  Sprema se "masakr" u Parku Pećina

  Aktuelna interesna grupa ima nameru da sprovede "ekološki masakr" u Parku Pećina. Elaborat o zdravstvenom stanju stabala nije urađen, ali Vitorović zna da će biti posečeno 1085, a direktor Kuzmanović tvrdi da će od ukupno 1075 biti posečeno 417 stabala!?

 • Stranka slobode i pravde (foto: Đorđe Đoković)
  Stranka slobode pravde

  Vrtići najbolji primer propasti koju je donela vladajuća interesna grupacija

  Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) skreće pažnju na poraznu činjenicu da ove jeseni u valjevske vrtiće neće biti upisano oko 550 mališana jer u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" nema mesta. Ali ima mesta za udomljavanje stranačkih poslušnika.

 • Park Pećina (foto: Đorđe Đoković)
  Bez saglasnosti osnivača – grada Valjeva

  Valjevske šume, i Park Pećina, date na gazdovanje beogradskom preduzeću Foresting!?

  "Da li gradska vlast misli da će moći samo da uleti sa motornim testerama u Park Pećina i da seče šta joj se prohte", pita Stranka slobode pravde. Saopštili su da je gazdovanje šumama Valjeva preneto na privatno preduzeće iz Beograda!?

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje SSP povodom Međunarodnog dana mladih

  Odnos vlasti prema mladima najbolje se vidi kroz odnos prema nadarenoj deci

  Povodom 12. avgusta Međunarodnog dana mladih, saopštenjem za javnost se oglasila Ženska mreža GrO SSP. "Verujemo da će naredni Dan mladih dočekati u sistemu koji će znati, umeti i imati snage i volje da prave vrednosti postavi na prvo mesto!"...

 • Stranka slobode i pravde (foto: Đorđe Đoković)
  Vučić počasni građanin Valjeva

  SSP: Sluge iskazale vernost svom vođi i ništa više od toga

  Odluka lokalnog parlamenta da Aleksandar Vučić bude počasni građanin Valjeva je samo jedan papir kojim su sluge iskazale vernost vođi, te će taj papir biti javno pocepan na Gradskom trgu istog dana kada njegove sluge budu zauvek oterane iz gradske kuće.

 • Buduća privredna zona (foto: Đorđe Đoković)
  Saznaje Stranka slobode i pravde

  Pravobranilaštvo podnelo tužbu Višem sudu protiv Republike i Grada

  Zajedničko pavobranilaštvo je podnelo tužbu Višem sudu u Valjevu protiv Republike Srbije i grada Valjeva, zbog ugovora o poklanjanju zemljišta površine 11,8 hektara u Privrednoj zoni, koji je potpisao gradonačelnik Lazar Gojković, a overio javni beležnik.

 • Lideri SSP u Valjevu
  U napade i hajku uključili se premijerka i gradonačelnik

  Lažne vesti iz Valjeva o liderima Stranke slobode i pravde

  Prorežimski tabloidi i mediji sa nacionalnom frekvencijom plasirali su lažne vesti o poseti Valjevu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice Marinike Tepić. U širenje laži uključili se premijerka i gradonačelnik Valjeva.

 • Marinika Tepić i Dragan Đilas (foto: Kolubarske.rs)
  Problem nisu zakoni nego zloupotreba

  Tepić: Režim da pusti profesionalce da rade svoj posao

  Potpredsednica Stranke Slobode i prvade Marinika Tepić kaže da kada bi režim pustio profesionalce - policiju, tužilaštvo i pravosuđe da rade svoj posao sva krivična dela, bez izuzetka, bi bila procesuirana, a mi ne bismo imali nikakvih problema.

 • Dragan Đilas sa građanima Valjeva (foto: Kolubarske.rs)
  Lideri SSP u poseti Valjevu

  Đilas: Na fer izborima ovaj režim nema nikakve šanse da pobedi

  Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je juče u Valjevu da na fer i poštenim izborima, uz malo slobode medija, uz manje pritiska na ljude da moraju da glasaju za SNS, ovaj režim nema nikakve šanse da pobedi!