Tema: Narodma stranka

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje NS

  Narod se sve više i brže "trezni" od opijenosti gospodarom

  Ako ostanemo zaplašeni, ukrućeni, lakoverni, i nastavimo sa životima u kojima su nam dovoljni "hlebovi i gospodari", bojimo se da će nam ova, a i sve naredne jeseni i zime biti "hladne i gladne", zaključuje u saopštenju Gradski odbor Narodne stranke.

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Narodna stranka upućuje poziv na razgovore

  "Da se Valjevo vrati narodu"

  Narodna stranka u Valjevu će poslati otvoren i iskren poziv na razgovore pod zajedničkom platformom – "Da se Valjevo vrati narodu". NS je isključila bilo kakve pregovore sa vladajućim strankama i onim koje su se prema njoj odnosile na neprikladan način, zabijajući joj "nož u leđa" u toku predizborne kampanje i nakon nje.

 • Narodna stranka (logo)
  Saopštenje Narodne stranke

  Građani poručili: ne želimo više da naprednjačka vlast vodi naš grad

  Na aprilskim parlamentarnim izborima građani Valjeva su gradskim vlastima poslali jasnu poruku – ne želimo više da vodite naš grad, navodi valjevski odbor Narodne stranke (NS) u saopštenju. Ukoliko ne uvažite aktuelnu izbornu volju građana i nastavite da vodite grad do kraja mandata sa spoznajom da ste većinu u Skupštini grada već izgubili

 • Raskrsnica ulica Vladike Nikolaja, Sinđelićeve i Železničke (foto: Đorđe Đoković)
  Sudeći prema urbanističkom projektu

  NIS-ova pumpa iz Tešnjara se seli blizu Doma zdravlja?

  Kompanija NIS a.d. izgradiće benzinsku pumpu u blizini Doma zdravlja, na raskrsnici ulica vladike Nikolaja, Sinđelićeve i Železničke, sudeći prema urbanističkom projektu koji je pokazan na konferenciji za novinare Gradskog odbora Narodne stranke (NS).

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Narodna stranka: Lice i naličje SNS i njenog predsednika

  Nakon saopštenja za javnost naslovljeno "Lice i naličje Vuka Jeremića", valjevskog Povereništva Srpske napredne stranke, oglasio se Gradski odbor Narodne stranke.

 • Konferencija za novinare NS (foto: Kolubarske.rs)
  Sumnjiva nabavka

  Narodna stranka: Predškolska ustanova službenika za javne nabavke plaća 120.000 dinara

  Predškolska utanova usluge službenika za javne nabavke plaća 120.000 dinara mesečno. Na dve nabavke prošao isti ponuđač, a kada se na trećoj pojavila firma sa skoro pet puta nižom cenom, postupak je obustavljen.

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija Narodne stranke

  „Narod protiv Rio Tinta”

  Narodna stranka će podneti krivične prijave protiv predsednice Vlade Ane Brnabić, potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović i ministarke za zaštitu životne sredine Irene Vujović za niz krivičnih dela za koje se sumnja da su počinile

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Inicijativa SPS-JS da Vučić bude počasni građanin Valjeva

  Narodna stranka: Neko ko krši zakone i ustav ne može biti počasni građanin

  Ne ulazeći u lik i političko delo Aleksandra Vučića, dovoljno je da se zapitamo u kojoj je oblasti zadužio Valjevo i podigao njegov ugled u zemlji i svetu? Umetnik, stvaralac, naučnik, istaknuti lekar, sportista, prosvetitelj, heroj, dobročinitelj? Naravno, ništa od toga!

 • Narodna stranka (logo)
  Saopštenje Narodne stranke

  Valjevom vladaju prijatelji, kumovi i uvozni kadrovi

  U Valjevu su na delu nepotizam, kronizam, favorizovanje istomišljenika, uvoz kadrova kao da ih u Valjevu nema. Na ključna mesta dolazi familija, prijatelji, stranačke kolege, navodi se u saopštenju Gradskog odbra Narodne stranke u Valjevu.

 • Narodna stranka (logo)
  Saopštenje NS

  "Jedino u čemu je Valjevo prvo jeste loše rukovodstvo"

  Valjevo je od trećeg najprosperitetnijeg grada u državi, i šestog po broju stanovnika, dospeo do jednog od najsiromašnijih gradova. Prvi smo po lošem rukovodstvu, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke.