Tema: Narodna stranka

 • Narodna stranka (logo)
  Saoptenje

  Sa Novom godinom, Valjevo se probuditi mora!

  Godina na izmaku, pokazala se kao jedna od najturbulentnijih i najtežih u 21. veku u Srbiji. Nije potrebno biti posebno mudar i predvideti da će godina koja nam dolazi biti još teža i mračnija, navodi Narodna stranka.

 • Narodna stranka (logo)
  Narodna stranka Valjevo saopštila

  Prethodna vlast je za tri godine dovela više firmi u Valjevo nego SNS za devet godina

  Narodna stranka u Valjevu navodi da u vreme vlasti Srpske napredne stranke od 2012. godine do danas u Valjevo nije došla nijedna strana investicija, dok su u vreme bivše vlasti došle tri kompanije koje zapošljavaju polovinu radno sposobnog stanovništ Valjeva.

 • Konferencija za novinare NS (foto: DjDjokovic)
  Narodna stranka pita

  Da li je član Gradskog veća Blagojević u sukobu interesa?

  Narodna stranka u Valjevu sumnja da su pojedini iz vrha gradske vlasti u sukobu interesa, kao i da se "nešto ozbiljno krije iza dovođenja Jasne Mićić za glavnog urbanistu Valjeva". Da li je tačno da član Gradskog veća Blagojević namerava da gradi devet apartmana na Divčibarama?

 • Konferencija za novinare NS (foto: Đorđe Đoković)
  Narodna stranka pita gradonačelnika

  Ispod brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac prolazi cevovod?

  Narodna stranka pita gradonačelnika Valjeva da li je tačno da ispod jednog dela brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac prolazi cevovod od brane Stubo-Rovni do Lajkovca i Lazarevca? Ukoliko jeste, da li će radovi biti prekinuti ili...?

 • Narodna stranka (logo)
  Saopštenje Narodna stranke

  Optužnica za "Nevidljivu decu” dokaz o korumpiranosti vlasti SNS

  Podizanje optužnice protiv sedam osoba angažovanih u projektu "Nevidljiva deca" dokaz je o korumpiranosti vlasti SNS-a u poslednjih devet godina, smatra Narodna stranka.

 • Konferencija za novinare NS (foto: DjordjeDjokovic)
  Zbog najave otpuštanja radnika

  Narodna stranka poziva gradsku vlast da se probudi iz zimskog sna

  Narodna stranka je zabrinuta zbog otpuštanja radnika, a naročito zbog najave da će bez posla ostati 800 radnika "Krupika" i poziva gradsku vlast da se “probudi iz zimskog sna”. Smatra da SNS vodi pogrešnu, populističku i pristrasnu politiku zapošljavanja.

 • Vuk Jeremić (foto: DjordjeDjokovic)
  Vuk Jeremić o izjavi Ane Brnabić

  SNS ima vlast kakvu niko nikada nije imao, a devetu godinu krivi one "pre njih"

  "Srpska napredna stranka devetu godinu ima vlast kakvu niko nikada nije imao. Potpuno je sumanuto danas pričati o tome šta su uradili oni prethodni", rekao je Vuk Jeremić komentarišući izjavu Ane Brnabić o tome da im niko nije ostavio socijalne karte.

 • Aleksić, Milivojević i Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
  Otvorene prostorije GrO Narodne stranke

  Vuk Jeremić: Valjevci će voditi Valjevo, a ne ljudi van Valjeva

  U Ulici Mirka Obradovića u Valjevu otvorene su i osveštane prostorije Gradskog odbora Narodne stranke, koji je konstituisan pre dva i po meseca. U Valjevu bili predsednik i potpredsednik NS Vuk Jeremić i Miroslav Aleksić.