Tema: Valjevski pokret otpora

 • Vrtić Bambi (foto: Đorđe Đoković)
  Zagađenost vazduha i protokol za postupanje u vrtićima

  VPO: Sa zdravljem dece ovog grada niko nema prava da se igra

  Predškolska ustanova ne dobija izveštaje o nivou zagađenosti vazduha ni od osnivača, ni od lica ovlašćenih za merenje zagađenosti vazduha, niti ima poseban protokol za postupanje kada nivo zagađenosti vazduha dostigne granične vrednosti, navedeno je u odgovoru Predškolske ustanove "Milica Nožica".

 • Osušene sadnice u Ulici Mirka Obradovića
  Upućen zahtev Ministarstvu

  VPO traži da se utvrdi uzrok i materijalna šteta i ko je odgovoran za sušenje 150 sadnica

  Valjevski pokret otpora je podneo zahtev za hitno postupanje Ministarstvu zaštite životne sredine sa ciljem da utvrdi činjenično stanje u vezi utrošenih budžetskih sredstava koje je grad Valjevo dobio na javnom konkursu tog Ministarstva za projekata pošumljavanja u 2021. godini.

 • Zdanje na Desankinom vencu ( januar 2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog slučaja zgrade Radio Valjeva

  Valjevski pokret otpora podneo krivične prijave protiv gradonačelnika i gradskog pravobranioca

  Udruženje građana Valjevski pokret otpora podnelo je krivične prijave protiv gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića i gradskog javnog pravobranioca Dragane Labus zbog nečinjenja. Mora neko odgovarati zbog štete koja je naneta gradu od preko 3,8 miliona dinara koju su platili građani Valjeva.

 • Konferencija za novinare Valjevskog pokreta otpora (foto: Kolubarske.rs)
  Novoosnovano udruženje

  Valjevski pokret otpora je udruženje svih onih koji žele istinske promene

  Valjevski pokret otpora osnovali su bivši funkcioneri Gradskog odbora Stranke slobode pravde ne sa ciljem da osnuju samo još jedno od mnogobrojnih udruženja građana, nego sa ciljem da se svi oni koji žele istinske promene u društvu okupe na jednom mestu. "Vredni, časni i pošteni ljudi, ljudi koji pre svega vole svoj grad...