Registracija Prijava preko FB

Tema: Intervju

 • Dragan Todorović (foto: Đorđe Đoković)
  Intervju za Libartes

  Todorović: "Danas je novinarstvo čista i najprostija propaganda"

  "Sve se toliko usavršilo, da je istinskog novinara sramota reći da je novinar. Rizikujete da budete ismejani i razapeti od naprdne svetine, jer pravo novinarsto nema veza sa onim što se predstavlja kao novinarstvo", rekao je Dragan Todorović u intervjuu za Libartes, magazin za umetnost, kulturu i društvena pitanja.

 • Milorad Ilić (foto: Đorđe Đoković)
  Razgovor sa predsednikom Skupštine grada

  Milorad Ilić: "Opozicija daje pozitivan ton sednicama Skupštine"

  Sa predsednikom Skupštine grada Miloradom Ilićem (SPS), političarem sa višedecenijskim iskustvom, koji je bio predsednik Skupštine opštine Valjevo u tri mandata (1992-2000), razgovaramo o odnosu prema opoziciji, o poštovanju Poslovnika, o atmosferi na sednicama Skupštine grada...

 • Stanko Ješić (foto: Đorđe Đoković)
  25 godina postojanja Vege

  Vlasnik Vege Stanko Ješić više od novca ceni ljude

  Valjevska kompanija Vega u godini jubileja, 25 godina postojanja, otvoriće narednog meseca najsavremeniju automatsku liniju u koju je uloženo preko 1,5 miliona evra.

 • Darko Glišić (foto: Đorđe Đoković)
  Novoizabrani predsednik IO SNS Darko Glišić:

  U životu se dobra prilika ukaže jednom ili nikad

  Novoizabrani predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić za Kolubarske.rs govori o funkciji koja je čast, ali i obaveza, o nenapuštanju Uba, o pet pomoćnika valjevskog gradonačelnika, o koaliciji, o pomoći Valjevu...

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Sa valjevskim pilotima o prvom letu

  Valjevo iz vazduha

  Leteti iznad Valjeva i posmatrati građevine, ulice, ljude, parkove, trgove... leteti iznad njiva, pašnjaka, kanjona Gradca, Vidraka, Petnice, akumulacije Rovni, je ushićenje i zadovoljstvo koje se meri sa malo čime. Taj osećaj slobode, beskonačnosti, pa i nadmoći jer sam gore i visoko, a sve ostalo je dole, teško da može da se opiše slikom i rečju ma koliko se trudila. I dok sam letela iznad Valjeva spoznala sam svu lepotu našeg grada, "dobacila" do Medvednika i bila ne malo iznaneđena veličinom „Krušika“.

 • Budo Novović (foto: Đorđe Đoković)
  Intervju: Budo Novović

  Imao sam veća očekivanja od Malog nego od Smaragdnog Bude

  Dopisnik Politike iz Valjeva Budimir Budo Novović početkom januara otišao je u, kako u njegovoj matičnoj kući rekoše, zasluženu penziju. Ova zakonska prinuda bila mi je direktan povod da sa Budom napravim intervju o njegovom novinarstvu i počecima, o dolasku u Valjevo, o tome da je „lepo obavezno”, da se može biti novinar, a ne valjati se u blatu...

 • Nemanja Nikolić (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevac fudbalski reprezentativac Crne Gore

  Nemanja Nikolić iz Belorusije otišao u Izrael

  Udarna vest u crnogorskom TV dnevniku ovih dana bila je da je fudbalski reprezentativac njihove zemlje Nemanja Nikolić (28) promenio klub i iz BATE Borisova u Belorusiji postao član Hapoela iz Tel Aviva u Izraelu.

 • Boško Đukanović (foto: Dragan Todorović)
  Intervju objavljen u nedeljniku „Vreme“: dr Boško Đukanović

  Njihova Srbija nije moja Srbija

  „Imamo najboljeg i genijalnog premijera, koji niti pije, niti puši, niti kocka, a vredan je ko košnica pčela. Ali, ima jedna od Vuka Karadžića, koji je zabeležio narodnu pamet, koja kaže: Dobar konj ima sto mana, a loš samo jednu, ne valja ničemu!“

 • Nataša Kovačević (foto: Đorđe Đoković)
  Nataša Kovačević, ličnost godine, heroina koja je srušila prepreke

  Devojka “hrabrost”

  Mlada košarkašica, Nataša Kovačević, u saobraćajnoj nesreći, koju je doživela 2013. tako što se prevrnuo autobus kojim je putovala na prijateljsku utakmicu, bila je teško povređena. Nataši je operacijom amputirana noga, ali je ona iz ove bitke izašla jača.

 • Miloš Janković i Nikola Jevtović (foto: Đorđe Đoković)
  Intervju: Nikola Jevtović i Miloš Janković, drugi deo

  Košarku igramo i zbog devojaka

  U današnjem nastavku intervjua sa košarkašima Metalca Nikolom Jevtovićem i Milošem Jankovićem pročitajte i kakvi su navijači Metalca, šta smatraju zaštitnim znakom Valjeva, kakve rituale pred utakmicu praktikuju, šta žele čitaocima u 2016. godini.