Tema: Gost - post

 • Second hand shop (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post dr Slobodan Ilić

  Valjevo na škrgama

  Ovo je priča o velikom uspehu našeg grada – nezvaničnoj liderskoj poziciji u jednom rastućem biznisu, koji je direktno povezan sa ličnom potrošnjom Valjevki i Valjevaca. Grad – lider "second hands" biznisa u Srbiji.

 • Skupština grada Valjeva (foto: DjordjeDjokovic)
  Gost-post: Dr Slobodan Ilić

  VALJEVSKI BUDŽET U RALJAMA KONRADA I KORONE

  Nova garnitura lokalnih vlastodržaca – izuzetnih stručnjaka, kako nam ih predstavi premijerka – drugim rebalansom delimično ispumpa Konradov budžet ali nam i dalje osta, ovog puta, "naduvan" Korona budžet

 • Gost-post dr Slobodan Ilić

  (Sa)čuvajmo naš budžet

  Da bi se jednom stalo sa praksom odlaska sa funkcije bez snošenja odgovornosti za postupanje suprotno zakonu, zbog štete potvrđene Izveštajem DRI, koja se više godina nanosi budžetu Valjeva treba da se izvrši inspekcijska kontrola direktnih korisnika budžeta Valjeva.

 • Mihailo Milutinović i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post: dr Slobodan Ilić

  Valjevski investicioni brodolom, lice iz pisa testa i manipulatori

  Svakakvim manipulacijama, u pokušaju da stvore privid normalnosti, nastojeći da zamene istinu lažima, Slobodan Gvozdenović i Mihailo Milutinović trude se da skrenu pažnju sa afera koje kompromituju lokalnu vlast nesposobnu da od ovog grada napravi bolje mesto za život.

 • slobodnasubotica.rs
  Gost-post: Branko M. Žujović

  Subotica.bot

  Kolegama iz Subotice se slično dogodilo kao i Kolubarskim.rs kada se pojavio plagijat, klon, lažnjak... internet portal. Prenosimo tekst urednika portala Slobodna Subotica Branka M. Žujovića o medijskim klonovima koji "haraju" Srbijom.

 • Maturanti (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post

  Suva drenovina

  Proslave godišnjica mature nose u sebi nekoliko zamki, kojima učesnici neretko i nesvesno podležu. Ono malo doživljaja i smešnih situacija može da se iscrpi već prilikom proslave deset godina od maturiranja, sve godišnjice posle toga su ili ponavljanje ili mistifikacija.

 • Povlen reli (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post

  ОФФ РОУД

  Jedva čekam ovo doba godine da se oglase ovi iz Povlen relija. Što bi deca rekla, nisam živ od nestrpljenja. Vidim u štampi da su održali konferenciju za novinare i objavili u tanka crevca kuda će se voziti, gde će ručati, kakvim će sve izazovima po život biti izloženi, kratko i JEZOVITO - biće to IVENT prve vrste.

 • Rupa u Ulici kneza Jovice (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post

  Život u paralelnim svetovima

  Mi i vi kao da živimo u paralelnim svetovima. Vi nam govorite o administrativnim zabranama i o tome kako se problem rešava u Beogradu. Mi vama govorimo o stvarnom životu, o tome da činjenice koje su i previše ozbiljne ruše sve administrativne zabrane i da se problem rešava na terenu po viđenju, a ne po kancelarijama u Beogradu.

 • Spomen soba (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post

  SLIKAREV ZAVET

  Povodom godišnjice smrti valjevskog, srpskog i svetskog slikara, a Valjevca Ljube Popovića, njegova Moderna galerija Valjevo je priredila pomen i skromu simboličnu svečanost u okviru koje su realizovana tri zapažena kamerna događaja.

 • Tešnjarske večeri (2017.) (foto: Đorđe Đoković)
  Gost-post

  O Tešnjarskim, rode, da ti pojem

  U maju su, čini mi se, organizatori Tešnjarskih (u daljem tekstu TVe) pozvali zainteresovane da svojim predlozima pomognu, kako bi se došlo do što boljeg programa ove manifestacije. Poziv je bio dvosmislen: mogao se tumačiti da se predloži ideja za neki originalan program na TVe, ali i da se ISKLjUČIVO čuju mišljenja građana KOGA bi to od grupa, izvođača i dr. želeli da vide.