Registracija Prijava preko FB

Tema: Skupština

 • Apoteka (foto: Đorđe Đoković)
  Iz budžeta grada

  Više od tri miliona za martovska dugovanja Apoteke

  Iz gradskog budžeta za izmirenje martovskih obaveza Apoteka "Valjevo" biće isplaćeno preko 3,2 miliona dinara, prihvaćeno je zaključkom o načinu izmirenja neizmirenih obaveza zdravstvene ustanove Apoteka „Valjevo“ koji su usvojili odbornici Skupštine grada.

 • Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
  Usvojene odluke na Skupštini

  Gojković: dolazak nemačke kompanije je sjajna vest, ne za Valjevo, već za celu Srbiju!

  U Valjevo dolazi nemačka kompanija "Bizerba", sa radom kreće do kraja septembra 2022. Prosečna plata neće biti 1000 evra, kako je najavio Aleksandar Vučić, nego će biti oko 380 evra. "Poklonjena zemlja nemačkom investitoru je ulaganje u budućnost", rekao je gradonačelnik.

 • Skupština grada (mart 2021.) (foto: Đorđe Đoković)
  Na današnjoj sednici

  Skupština formalizuje odluke za dolazak nemačkih investitora

  Odbornici će danas po hitnom postupku usvojiti odluke za dolazak u Valjevo nemačkih investitora. Podsećamo, Gorenje je svojevremeno platilo zakup zemljišta, izgradnju trafo stanice, priključke... Nemcima sve to na poklon.

 • Dragomir Vitorović (foto: DjordjeDjokovic)
  Različiti aršini

  O Valjevu može da brine načelnik iz Vladimiraca, ali ne i odbornik koji nije rođen u Valjevu

  Diskriminatornu i uvredljivu izjavu odbornika Vitorovića na račun odbornika Radovića, da on ne može da brine o Valjevu jer je rođen u Tutinu nije želeo da komentariše gradonačelnik Gojković. Vitorović ne brani glavnom urbanisti i načelniku Gradske uprave da brinu o Valjevu iako ovde nisu rođeni...

 • Dragomir Vitorović (foto: DjordjeDjokovic)
  Uvrede, omalovažavanja i zamena teza u Skupštini grada

  Vitorović poručio Radoviću: Nemoj se ti, koji si rođen u Tutinu, zalagati za zdravo Valjevo!

  Odbornik Dragomir Vitorović poručio je odborniku Ljubomiru Radoviću da on ne treba da se brine za Valjevo jer nije iz Valjeva nego je iz Tutina, a Radoica Rstić reče da svi članovi Lokalnog fronta mogu da "stanu u jedna kola".

 • Skupština grada Valjeva (foto: DjordjeDjokovic)
  Skupština usvojila izveštaje o radu javnih preduzeća u 2020.

  Pozitivni Stubo-Rovni i Toplana, gubitaši Vidak, Vodovod, Polet

  Odbornici Skupštine grada usvojili su izveštaje o poslovanju u prošloj godini Stubo-Rovni Kolubara, javnih preduzeća Vidrak, Polet, Toplana i Vodovod. Pozitivni su bili Kolubara i Toplana, gubitaši Vodovod, Vidrak i Polet.

 • JKP Polet (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština grada imenovala

  Biljana Pavlović v.d. direktora JKP "Polet"

  Skupština grada imenovala je Biljanu Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka, za vršioca dužnosti direktora "Poleta" umesto Slobodana Andrića koji je nakon manje od četiri meseca od imenovanja podneo ostavku.

 • Skupština gada (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Skupštine grada

  Dobitnici godišnje nagrade Grada Valjeva

  Godišnju nagradu Grada Valjeva ove godine zaslužilo je 15 pojedinaca i kolektiva, koji su ostvarili uspeh ili postigli značajan rezultat u 2020. godini, a dodeljene su i dve specijalne nagrade. Odbornici Skupštine grada usvojili su na današnjoj sednici predlog gradske Komisije...

 • Ljubomir Radović (foto: DjordjeDjokovic)
  Odbornik Lokalnog fronta uputio pitanja Skupštini grada

  Radović: da li je u planu eksploatacija litijuma u blizini Valjeva?

  Odbornik u Skupštini grada Ljubomir Radović, postavio je odborničko pitanje u vezi projekata kanadske korporacije i njihove namere da se bave eksploatacijom litijumau u blizini Valjeva. "Da li je, kada i sa kim u Gradskoj upravi razgovarano na tu temu i da li je Grad u vezi ovog projekta preuzeo neke obaveze?

 • Kamere na raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve (foto: Đorđe Đoković)
  Usvojen Programu korišćenja sredstava

  Od kazni najviše novca za sređivanje trotoara i ulica

  Ove godine za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima valjevskog kraja biće izdvojeno 40 miliona dinara. Najviše novca 24,7 miliona dinara biće potrošeno za "popravljanje saobraćajne infrastrukture", i to za održavanje trotoara i rehabilitaciju ulica