Registracija Prijava preko FB

Tema: Skupština

 • Sednica Skupštine grada u Centru za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Nova valjevska vlast

  Ako se po jutru dan poznaje...

  Nova valjevska vlast konstituisana je u polumračnoj sali Centra za kulturu, bez preterano svečane atmosfere, euforije, slavlja. Izbor gradske vlasti budno je pratio, a govor gradonačelnika Lazara Gojkovića i snimao, Vladan Sekulić, "čovek zadužen za Valjevo".

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  U gradu Valjevu izabrana izvršna vlast ko

  Upoznajte članove novog Gradskog veća

  Na današnjoj sednici novoformirane gradske Skupštine izabrano je devet članova Gradskog veća, od ukupno 11, jer dva mesta po funkciji pripadaju gradonačelniku i njegovom zameniku. Ovo su biografije gradonačelnika, njegovog zamenika i čalnova Gradskog veća, koje su dostavljene medijima.

 • Lazar Gojković i odbornici SNS (foto: Đorđe Đoković)
  Lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" sama će vladati Valjevom

  Lazar Gojković novi gradonačelnik Valjeva

  Valjevski naprednjaci, koji su osvojili 31 od 51 odborničkog mandata, naredne četiri godine vodiće grad sa partnerima sa svoje liste bez koalicionih partnera. Gradonačelnik Valjeva je nestranačka ličnost Lazar Gojković. Izabrani su predsednik i zamenik predsednika Skupštine grada.

 • Valjevo iz vazduha (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon dva meseca od održavanja izbora

  Valjevo danas dobija novu vlast

  Valjevo će danas dobiti novu vlast, po mnogo čemu drugačiju od svih dosadašnjih. Posle dve decenije vladaće jedna partija, na čelu grada biće nestranačka ličnost, biće to najmlađi gradonačelnik, u vlasti nikada više ekonomista. Odbornici če zasedati van skupštinske sale...

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Nova vlast bez socijalista

  Konstitutivna sednica Skupštine grada Valjeva 18. avgusta

  Konstitutivna sednica Skupštine grada biće održana u utorak 18. avgusta, što je skoro dva meseca od održavanja izbora. Ovaj put valjevski naprednjaci neće praviti koaliciju sa socijalistima. Sutra će biti izabran i gradonačelnik Valjeva.

 • Sala Skupštine grada (foto: DjordjeDjokovic)
  Konstitutivna sednica Skupštine grada

  Nova Skupština 18. avgusta, novi gradonačelnik početkom septembra

  Konstitutivna sednica Skupštine Valjeva biće održana 18. avgusta, dok će gradonačelnik i Gradsko veće biti izabrani najverovatnije krajem septembra. Prethodnu vlast smo dobili u roku od mesec i po dana, na novu ćemo čekati mesec dana duže.

 • Sala Skupštine grada (foto: DjordjeDjokovic)
  Sednica Skupštine grada nije održana

  Na kraju kao i na početku - samovoljno i ne poštujući zakone

  Valjevska vlast završava svoj četvorogodišnji mandat onako kako je i počela: samovoljno, bahato, ne poštujući zakone. Uprkos zakonskoj obavezi sednica Skupštine grada nije održana najkasnike u roku od 30 dana od dana prestanka vanrednog stanja.

 • Mihailo Milutinović i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Skupštine grada

  "Šta reći, a da nije dijagnoza?"

  Skupština grada usvojila je rebalans budžeta i odluku o kreditnom zaduživanju za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. Gradonačelnik ponovo vređao odbornike opozicije i pokušao zamenom teza da predstavi u javnosti da su odbornici opozicije protiv rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića.

 • Budžet 2020. (foto: Đorđe Đoković)
  Sednica Skupštine grada sa 52 tačke

  Pred odbornicima bolji od najboljeg budžet grada

  Na današnjoj sednici Skupštine grada biće prvi "predizborni" rebalans "najboljeg budžeta". Već na početku godine biće dopunjen i to kreditom za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. Gradska kasa jeste sve punija i punija, ali želja i obećnja.

 • Mihailo Milutinović (foto: Đorđe Đoković)
  O činjenicama bez činjenica

  Alhemičar

  Mihailo Milutinović ne pravi razliku između kreditnog rejtinga i budžeta. On je na sednici Skupštine grada, umesto o budžetu za 2020. godinu, komentarisao stručne tekstove dr Ilića u Kolubarskim.rs zasnovane na činjenicama i egzaktnim podacima.