Registracija Prijava preko FB

Tema: Skupština

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Odgovor na odborničko pitanje

  Mićić je poveo suprugu na službeni put jer je "smeštaj bio za dve osobe"

  Viktor Mićić je u izveštaju o zvaničnoj poseti Trebinju napisao da je na put poveo i suprugu jer je "smeštaj bio predviđen za dve osobe i vozača". Izveštaj je dostavljen, nakon nekoliko zahteva, odborniku Pavloviću, ali ne i putni nalog, koji je takođe tražio.

 • Sednica Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Vladajuća SNS tvrdi

  Za lošu realizaciju budžeta krivi "politički spavači, Mice ubice i šalteruše!"

  Za lošu realizaciju budžeta nisu krivi gradonačelnik i gradska vlast, nego su, prema rečima odbornika vladajuće Srpske napredne stranke, krivi "politički spavači, duboka država, Mice ubice i šalteruše". Radoica Rstić poručio da će "sa njima vrlo brzo raščistiti!".

 • Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici usvojili drugi rebalans

  "Dobri vetrovi" ili "promašen svemir"?

  Skupština grada usvojila je drugi rebalans budžeta Valjeva kojim su javna sredstva uvećana za 152,8 miliona dinara. Gradonačelnik tvrdi "duvaju dobri vetrovi", odbornik Pavlović: "vaše realno planiranje promašilo je svemir".

 • Skupština grada (foto: Kolubarske.rs)
  Sednica Skupštine grada

  Pred odbornicima drugi rebalans budžeta Valjeva

  Odbornici Skupštine grada danas će se izjasniti o predlogu drugog rebalansa budžeta Valjeva za 2021. godinu kojim su javna sredstva u odnosu na prvi rebalans uvećana za 4,29 posto, ili za 152,8 miliona dinara, i iznose 3,796 milijardi dinara.

 • Radoica Rstić (foto: Đorđe Đoković)
  Naprednjačka zamena teza

  Rstić optužio Popovića da progoni direktorku Vidraka Kseniju Badem

  Govoreći o poslovanju Vidraka u prva tri meseca, odbornik Dragan Popović je naveo da je za prljav i smrdljiv grad, za smeće na sve strane i loše poslovanje, isključivi krivac v. d. direktorka. Šef odborničke grupe SNS Radoica Rstić optužio Popovića da progoni direktorku.

 • Odbornici Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Počasni građanin - odlučila većina Skupštine grada

  "Valjevo iskazalo zahvalnost i poštovanje Aleksandru Vučiću"

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je počasni građanin Valjeva, odlučili su većinom glasova odbonrici Skupštine grada. Za sopstveni predlog nije glasao odbonrik opozicione SPS Đorđe Pavlović, dok je za sopstveni predlog glasao odborik opozicione JS Dragan Popović.

 • Gradska deponija (foto: Đorđe Đoković)
  Potrošeno tek oko 66 posto

  Uprkos ugroženoj životnoj sredini, budžet fonda za zaštitu nije potrošen

  Uprkos ugroženoj životnoj sredini, grad Valjevo je u prošloj godini potrošio tek dve trećine planiranog novca za šaštitu životne sredine. Gde je otišlo 13,2 miliona dinara koja su građani uplatili u Budžetski fond za zaštitu životne sredine?

 • Skupština grada Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Skupština grada usvojila prvi rebalans budžeta

  "Koja pamet je pamet, ona u decembru ili ova danas?"

  Skupština usvojila prvi rebalans budžeta kojim su za preko 520 miliona povećana sredstva. Naprednjaci su u decembru prošle godine odbili predlog opozicije da u kasi bude pola milijarde više jer bi to bilo "populistički i prazna obećanja".

 • Buduća privredna zona u Popučkama (foto: Đorđe Đoković)
  Gradonačelnik sa predsednikom o "dobrim vestima"

  Drugi nemački investitor sve bliži Valjevu, ali još uvek nepoznat

  Gradonačelnik Valjeva u Beogradu razgovarao sa predsednikom Srbije i nemačkim investitorom. Detalji sastanka još uvek nisu za javnost, kaže Gojković za Kolubarske.rs, šef odborničke grupe SNS Rstić u Skupštini saopštio da će Nemac zaposliti 950 radnika.

 • Apoteka (foto: Đorđe Đoković)
  Iz budžeta grada

  Više od tri miliona za martovska dugovanja Apoteke

  Iz gradskog budžeta za izmirenje martovskih obaveza Apoteka "Valjevo" biće isplaćeno preko 3,2 miliona dinara, prihvaćeno je zaključkom o načinu izmirenja neizmirenih obaveza zdravstvene ustanove Apoteka „Valjevo“ koji su usvojili odbornici Skupštine grada.