Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Simonović, Perić i Paunović (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija Europrom i u decembru

  "Jaffa" i "Trlić" u "Danima domaćih"

  I poslednji mesec u godini je u znaku kampanje vajevskog "Europroma" pod nazivom "Dani domaćih", u okviru koje se svakog meseca predstavlja po jedan ili više domaćih proizvođača. Proizvodi "Jaffa" i "Trlić" po akcijskim cenama, nižim i do 20 posto.

 • Bojana Perići mladi za ponos (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja "Europrom-a"

  Tri decenije jubileja u znaku "30 za ponos"

  Obeležavajući jubilej tri decenije postojanja "Europrom" pokreće kampanju "30 za ponos" sa ciljem da promoviše uspešne mlade ljude, sve one koji postižu odlične rezultate, osvajaju nagrade i medalje, a javnost o njima malo zna.

 • Večeras u 20 časova u Centru za kulturu

  "Lepota i moda u humanoj akciji"

  Udruženje "Rodi se na lepom mestu" organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom "Lepota i moda u humanoj akciji" večeras u Centru za kulturu od 20 časova. Ulaz je slobodan.

 • Park preko puta Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Potpisivanje peticije na Gradskom trgu

  "Biblioteka da, ali ne diraj mi park"

  Na Gradskom trgu je počelo potpisivanje peticije u cilju prikupljanja potpisa kako bi se sačuvao park u centru grada, gde je planirano da se gradi biblioteka. "Biblioteka da, ali ne diraj mi park", poručuju inicijatori peticije Snežana Spajić i Rafailo Mitrović.

 • Ivana Vasić, Bojana Perić i Vladimir Bošković (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja Europroma

  Dani domaćih u novembru u znaku "Carnexa" i "Nexta"

  "Dani domaćih", kampanja vajevskog Europroma u okviru koje se svakog meseca predstavlja po jedan ili više domaćih proizvođača, nastavljena je i u novembru. Niže cene i promocije proizvoda kompanija "Carnex" i "Next".

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
  U organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju

  "Izbori – od A do Š" na Desankinom vencu

  Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva Valjevce na razgovor o izborima. Pitanje koje će biti u fokusu jeste - da li građani Srbije glasaju slobodno? Akcija "Izbori od A do Š" na Desankinom vencu danas od 12 do 14 časova.

 • Dani domaćih rezervisani za Imlek (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja Europroma

  “Dani domaćih” u oktobru rezervisani za Imlek

  Kampanja vajevskog Europroma pod nazivom "Dani domaćih" nastavljena je i u oktobru. Predstavlja se Imlek čiji su proizvodi na akcijskim cenama u svim maloprodajnim objektima Europroma.

 • Milan Matić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon letnje pauze nastvaljena kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u septembru rezervisani za Frikom

  Nakon letnje pauze nastavljena je kampanja Europroma pod nazivom "Dani domaćih". Septembar je rezervisan za Frikom. Pauza je iskorišćena za razgovor sa potrošačima kako bi se sagledali efekti. "Rezultati su više nego dobri", rekla je Bojana Perić.

 • Nacionalna donatorska kampanja

  I Ja Podržavam Superheroje

  Kompanija Mastercard i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) pokrenuli su nacionalnu donatorsku kampanju u cilju obezbeđivanja roditeljske kuće. "Udruženi zajedno možemo postići mnogo, zato pružimo podršku malim SUPERHEROJIMA u njihovoj životnoj borbi".

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Peticija će biti predata u ambasadu Japana, Ministarstvo i Grad

  Prikupljeno 2822 potpisa za završetak staračkog doma

  Peticija sa 2822 potpisa građana koji traže da se završi objekat Gerontološkog centra u Valjevu, čija je izgradnja počela pre jedne decenije, biće predata Ambasadi Japana, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i gradu Valjevu.