Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Milan Matić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon letnje pauze nastvaljena kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u septembru rezervisani za Frikom

  Nakon letnje pauze nastavljena je kampanja Europroma pod nazivom "Dani domaćih". Septembar je rezervisan za Frikom. Pauza je iskorišćena za razgovor sa potrošačima kako bi se sagledali efekti. "Rezultati su više nego dobri", rekla je Bojana Perić.

 • Nacionalna donatorska kampanja

  I Ja Podržavam Superheroje

  Kompanija Mastercard i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) pokrenuli su nacionalnu donatorsku kampanju u cilju obezbeđivanja roditeljske kuće. "Udruženi zajedno možemo postići mnogo, zato pružimo podršku malim SUPERHEROJIMA u njihovoj životnoj borbi".

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Peticija će biti predata u ambasadu Japana, Ministarstvo i Grad

  Prikupljeno 2822 potpisa za završetak staračkog doma

  Peticija sa 2822 potpisa građana koji traže da se završi objekat Gerontološkog centra u Valjevu, čija je izgradnja počela pre jedne decenije, biće predata Ambasadi Japana, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i gradu Valjevu.

 • Milica Dejković i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u junu rezervisani za Yuhor

  U okviru kampanje "Dani domaćih" valjevskog Europroma, u junu će se predstavlti "Yuhor" čije proizvode će potrošači moći da kupe po specijalnim akcijskim cenama. Kako je rečeno na konferenciji za novinare, sledi dvomesečna letnja pauza, da bi od septembra kampanja "Dani domaćih" bila nastavljena.

 • Galerija Narodnog muzeja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  U prostorijama Narodnog muzeja

  Britanska "pokretna ambasada" danas i u Valjevu

  Britanska ambasada će svoju drugu "PopUp" (pokretnu) ambasadu otvoriti danas u Valjevu u prostorijama Narodnog muzeja. Prva ovakva ambasada otvorena je u Nišu u martu ove godine. Danas će biti organizovane brojne aktivnosti sa ciljem da se građanima Valjeva približi rad Ambasade.

 • Studenti i profesori VIPOS čistili Divčibare (foto: VIPOS)
  Tradicionalna prolećna ekološka akcija

  Studenti i profesori čistili Divčibare

  Studenti i profesori VIPOS i ove godine čistili su Divčibare i uklanjali manje divlje deponije, U polećnoj ekološkoj akciji, koja je prvi put organizovana 2011. godine, učestovalo je više od 30 studenata i pet profesora.

 • Supermarket Eurocentar (foto: Đorđe Đoković)
  Ovog meseca "Meggle Srbija"

  "Dani domaćih" u Europromu i u maju

  U svim maloprodajnim objekatima "Europroma" , u okviru kampanje "Kupujmo domaće", potrošači će imati priliku da po akcijskim cenama kupe mlečne proizvode kompanije "Meggle Srbija". Kampanja "Kupujmo domaće" treba da se podigne na nacionalni nivo, saglasni proizvođači i trgovci.

 • Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Transfuziomobilu u centru grada

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  Na parkinga ispred Gradske uprave danas će od 10 do 15 časova biti održana velika akcija davanja krvi u Transfuziomobilu, specijalizovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

 • Spomenik dr Miši Pantiću (foto: Đorđe Đoković)
  PR tekst - "CIF čisti Srbiju"

  "Neka vaš grad zablista"

  Plato kod spomenika dr Miši Pantiću na Jadru je jedna od pet lokacija koja je ušla u najuži izbor akcije "Cif čisti Srbiju". Da bi se naš grad našao među tri gde će Cif čistiti potrebno je da dobije što više glasova, a glasove će prikupti tako što će građani glasat elektronski.

 • Pogled na smog u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Organizatori SPREGA uputili

  Predlog gradu Valjevu za subvencije kotlova na pelet ili struju

  Organizatori SPREG-a uputili su gradskom rukovodstvu zvaničan predlog koji je epilog inicijative pokrenute na 16. Sajmu privrede zapadne Srbije da se građanima omogući da po povoljnim uslovima pređu na drugi energent.