Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Transfuziomobilu u centru grada

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  Na parkinga ispred Gradske uprave danas će od 10 do 15 časova biti održana velika akcija davanja krvi u Transfuziomobilu, specijalizovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

 • Spomenik dr Miši Pantiću (foto: Đorđe Đoković)
  PR tekst - "CIF čisti Srbiju"

  "Neka vaš grad zablista"

  Plato kod spomenika dr Miši Pantiću na Jadru je jedna od pet lokacija koja je ušla u najuži izbor akcije "Cif čisti Srbiju". Da bi se naš grad našao među tri gde će Cif čistiti potrebno je da dobije što više glasova, a glasove će prikupti tako što će građani glasat elektronski.

 • Pogled na smog u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Organizatori SPREGA uputili

  Predlog gradu Valjevu za subvencije kotlova na pelet ili struju

  Organizatori SPREG-a uputili su gradskom rukovodstvu zvaničan predlog koji je epilog inicijative pokrenute na 16. Sajmu privrede zapadne Srbije da se građanima omogući da po povoljnim uslovima pređu na drugi energent.

 • Mina Tadić i Bojana Perić (foto: Kolubarske.rs)
  U centru komapanija Nektar

  "Dani domaćih" u Europromu i u aprilu

  U okviru kampanje "Dani domaćih", valjevskog "Europroma", u aprilu će se predstaviti kompanija iz Bačke Palanke "Nektar", koja je lider u proizvodnji voćnih sokova u Srbiji i regionu. Potrošači će u okviru "Dana Nektara" moći da pazare po akcijskim cenama.

 • Rotarijancu Valjeva i Velenja sade drveće (foto: Đorđe Đoković)
  Zajednička ekološka akcija

  Rotarijanci Valjeva i Velenja zasadili drveće u bolničkom parku

  Članovi rotari klubova iz Valjeva i Velenja danas su zasadili 40 stabala javora u parku valjevske bolnice. Drveće je zasađeno u delu parka gde su bili četinari, ali koji su pre devet godina oboleli i morali su biti posečeni. "Ovo nije jedina akcija koju će Rotari klub Valjevo realizovati u aprilu, mesecu ekologije.

 • Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
  U cilju smanjenja aerozagađenja inicijativa sa SPREG-a

  Subvencije za kupovinu kotlova na pelet

  Na SPREG-u, na štandu kompanije Blist, razgovarali su predstavnici proizvođača kotlova na pelet i zamenik gradonačelnika Valjeva Zoran Živković o inicijativi da Grad sa 30 posto subvencioniše nabavku kotlova na pelet kako bi se smanjilo aerozagađenje.

 • Gerontološki centar (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
  Izgradnja počela pre deset godina

  Peticija za završetak staračkog doma u Valjevu

  Ukoliko gradska vlast ne preduzme ništa da se starački dom, čija je izgradnja počela pre jedne decenije, ne završi, građani će peticijom tražiti da se konačno reši to pitanje. Sramota je da objekat za koji je narod Japana donirao 2,5 miliona dinara danas izgleda kao ruina.

 • Čestitke za 8. mart gimnazijalaca
  Humana akcija za 8. mart

  Gimnazijalci prodaju čestitke, a novac ide za porodilište

  Šestoro učenika Valjevske gimnazije napravilo je čestitke koje prodaju uoči 8. marta, a sav prihod od prodaje uplatiće Udruženju "Rodi se na lepom mestu", za humanitarnu akciju obnove ginekologije i porodilišta valjevske bolnice.

 • Izložba Borba za vazduh (foto: Đorđe Đoković)
  Otvorena izložba na Ogradnoj galeriji

  Borba za vazduh!

  Osnovna poruka izložbe na Ogradnoj galeriji jeste da moramo da zaštitimo decu od zagađenog vazduha koji udišemo, kao i da je neopodno da što pre nešto uradimo i rešimo problem aerozagađenja, ne toliko zbog nas starijih, koliko zbog mlađe generacije.

 • Akcija Imamo pravo da znamo: Kada će Valjevo da prodiše (foto: Đorđe Đoković)
  "Imamo pravo da znamo: Kada će Valjevo da prodiše?"

  Građani podneli 92 zahteva u vezi aerozagađenja

  Tokom jučerašnje akcije na Gradskom trgu, koja je održana pod nazivom "Imamo pravo da znamo: Kada će Valjevo da prodiše?", prikupljeno je 92 zahteva, koji su upućeni nadležnim institucijama, a vezani su za aerozagađenje.