Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Potpisivanje peticije prodiši na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
  Na Gradskom trgu

  Nastavak akcije "Potpiši-Prodiši"

  Akcija "Potpiši-Prodiši" biće nastavljena danas u 12.30 časova na štandu na Gradskom trgu, saopštili su organizatori udruženja iRevolucija, Lokalni odgovor i Odbor za ljudska prava. Incijative za zabranu korišćenja prljavog, sirovog lignita trajaće do nedelje 26. aprila na Gradskom trgu.

 • Podela besplatnih sadnica (foto: DjordjeDjokovic)
  U okviru akcije "Posadi svoj hlad"

  Građanima Valjeva poklonjene sadnice belog jasena

  U okviru akcije "Posadi svoj hlad", građanima Valjeva poklonjeno je 100 dvogodišnjih sadnica belog jasena. Organizator akcije je nevladina organizacija "Zeleni razvojni centar" iz Sremske Mitrovice, a do sada je podeljeno oko 60.000 sadnica u mestima širom Srbije.

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đokovi)
  Akcija i u Valjevu

  "Sat za našu planetu"

  "Pokreni se za Planetu" slogan je ovogodišnje ekološke akcije "Sat za našu planetu", koja se održava danas i u Valjevu, a trajaće od 20 do 21 čas. Valjevo će biti među 7000 gradova u kojima se širom sveta organizuje ovaj događaj.

 • Akcija Potpiši-Prodiši (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Pauza u akciji "Potpiši-Prodiši" zbog pogoršanja epidemiloške situacije

  Organizarori akcije "Potpiši-Prodiši" saopštili su da do daljeg odlažu akciju prikupljanja potpisa za narodnu inicijativu kojom traže zabranu prodaje sirovog lignita, a koju su započeli pre dva dana na Gradskom trgu u Valjevu.

 • Potpisivanje peticije prodiši na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
  Potpisivanje na Gradskom trgu od četvrtka do nedelje

  Narodna incijativa "potpiši-prodiši-priključi se"

  Akcija za prikupljanje potpisa za zabranu korišćenja prljavog, sirovog lignita organizovana je danas na Gradskom trgu u Valjevu. Akcija će trajati do nedelje. "Mi, građanke i građani Valjeva, treba da budemo solidarni sa žiteljima drugih gradova u Srbiji i da zajednički prikupimo 30 hiljada potpisa

 • "Carevo NOVOgodišnje odelo"

  "Europrom" i ovog decembra poklanja pozorišnu predstavu za decu

  Kompanija "Europrom" i ovog decembra daruje pozorišnu predstavu za decu. Ove godine to je "Carevo NOVOgodišnje odelo", ali zbog pandemije koronavirusa, predstavu neće gledati u Centru za kulturu, nego na YouTube kanalu.

 • Europrom (foto: Europrom)
  Donacija "Europrom-a"

  Paketi pomoći najugroženijima

  U susret predstojećim praznicima, kompanija "Europrom" pokloniće 1150 prehrambeno-hemijskih paketa socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama i to u Valjevu i još šest opština u kojima ima svoje objekte.

 • Slobodan Lazić Cimer (foto: Đorđe Đoković)
  Inicijativa upućena gradonačelniku

  Ulica u Valjevu da ponese ime Slobodana Lazića Cimera

  Inicijativu da jedna od važnih ulica u Valjevu ponese ime uspešnog boksera i trenera, nedavo preminulog Slobodana Lazića Cimera, uputili su gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću brojni olimpijski i svetski šampioni, kao i javne ličnosti

 • Poetsko-muzičko popodne na Mejinoj česmi (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija ljubitelja Gradca

  Muzika i poezija na Mejinoj česmi

  Zahvaljujući Marku Tomiću i Gračanskoj patroli, Mejina česma je ponovo sređena, posečeno je šiblje i korov, i uklonjeno smeće. Nakon uspešne akcije čišćenja organizovano je poetsko-muzičko popodne.

 • Nova biblioteka Gimnazije (foto: Đorđe Đoković)
  Društvo školskih bibliotekara Srbije

  Značaj povezivanja i duh zajedništva

  Na redovnoj godišnjoj Skupštini Društva školskih bibliotekara Srbije, koja je ove godine zbog pandemije koronavirusa održana onlajn, za člana Upravnog odbora izabrana je Valjevka Slađana Marijanac, školski bibliotekar Valjevske gimnazije.