Tema: Akcije

 • Pored stadiona ZSK-a (foto: Kolubarske.rs)
  U borovoj šumi pokraj stadiona ZSK-a

  Koncert podrške na Međunarodni dan čistog vazduha

  Udruženje iRevolucija u sredu, 7.09. organizuje obeležavanje Međunarodnog Dana čistog vazduha uz kvalitetan muzički program i druženje u borovoj šumi pokraj stadiona ZSK-a. Celodnevni program, počinje u 12 časova, a završava se minut do ponoći. Zvanično otvaranje je u 18 časova.

 • Europrom paketi za prvake (foto: Europrom)
  PR tekst

  Poklon paketi "Europroma" za 1400 prvaka

  Kao i prethodnih godina kompanija "Europrom" darovaće 1400 paketa đacima prvacima osnovnih škola koje se nalaze u blizini "ljubičastih" maloprodajnih objekata. Kampanja simboličnog naziva "Srećan početak"...

 • Visokogorci na vrhu Piz Boe (foto: Visokogorci)
  Akcija "Visokogoraca" u Italiji i Sloveniji

  Na vrhu Piz Boe zavijorila se i zastava Valjeva

  Među brojnim planinarima iz Španije, Portugala, Francuske, Nemačke, Kine, na vrhu Piz Boe zavijorila se i zastava Valjeva. Na vrh visok 3.152 m/nv postavili su je članovi SPU "Visokogorci" Valjevo. Utiske sa akcije u Italiji i Sloveniji prenosi Vladimir Nikolić.

 • (foto: Đorđe Đoković)
  Prikupljanje novca za VTO

  "Recikliraj za novi život"

  "Recikliraj za novi život", naziv je akije koju je pokrenulo Udruženje "Da se novi život rađa" sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za kupovinu nove i još modernije opreme za Cenatr za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Valjevo.

 • Svetski dan protiv duvanskog dima (foto: Branko Petrović)
  Duvan pretnja našoj životnoj sredini

  Obeležen svetski dan protiv duvanskog dima

  Pod sloganom "Duvan: pretnja našoj životnoj sredini", edukativnom izložbom, podelom promomaterijala i anketiranjem građana, Dom zdravlja, Zavod za javno zdravlje, Crveni krst i Medicinska škola obeležili su na Gradskom trgu Svetski dan protiv duvanskog dima (31. maj).

 • Akcija Čisto iz ljubavi (foto: UG Čepom do osmeha)
  Akcija "Čisto iz ljubavi"

  Preko dve tone otpada uklonjeno sa leve obale reke Gradac

  U okviru akcije "Čisto iz ljubavi", 62 volontera je čistilo levu stranu priobalja reke Gradac. Uklonjeno je preko dve tone smeća, a reciklabilni materijal ide u humanitarne svrhe, biće kupljeno pomagalo za decu sa posebnim potrebama.

 • Spomenka Đurović i Goran Branković (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija "Čist vazduh za zdravu decu"

  Rotarijanci darovali prečišćivače vazduha valjevskim vrtićima

  Rotatri klub Valjevo poklonio je 25 prečišćivača vazduha za potrebe jaslenih grupa Predškolske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu i na taj način realizuje humanitarnu akciju "Čist vazduh za zdravu decu".

 • Učesnici akcije u Trećoj školi (foto: Aleksandra Milosavljević)
  Akcija u dvorištu OŠ „Andra Savčić“

  U "Parku prijateljstva" uskoro 100 sadnica

  Učenici i nastavnici OŠ "Andra Savčić" su, uoči Svetskog dana šuma koji je obeležen 21. marta, uz pomoć stručnjaka i prijatelja škole započeli akcija stvaranja "Parka prijateljstva" u dvorištu ove škole. Pozivaju sugrađane da se uključe u akciju...

 • Potpisi za Inicijativu (foto: Evropski pokret u Srbiji-Valjevo)
  Evropski pokret u Srbiji-Valjevo uputio gradonačelniku

  Inicijativa za izradu Lokalnog akcionog plana pristupačnosti

  Evropski pokret u Srbiji-Valjevo uputio je gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću Inicijativu za pokretanje lokalne javne politike pristupačnosti. "Očekujemo da će lokalne vlasti postupiti po zakonu i sa pažnjom razmotriti naše argumente i da će inicijativa biti prihvaćena...

 • Predstavljanje rezultata istraživanja (foto: Evropski pokret Valjevo )
  "Istraži – Osnaži"

  Građani žele pristupačniji i organizovaniji javni prostor

  Građani žele da parking mesta budu uređenija, da ima više zelenih šetališnih površina, da ivičnjaci i trotoari budu takvi da ljudi mogu bezbedno da se kreću, da ulazi u javne objekte budu pristupačni, samo su neke sugestije građana po pitanju javnog prostora.