Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Milica Dejković i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u junu rezervisani za Yuhor

  U okviru kampanje "Dani domaćih" valjevskog Europroma, u junu će se predstavlti "Yuhor" čije proizvode će potrošači moći da kupe po specijalnim akcijskim cenama. Kako je rečeno na konferenciji za novinare, sledi dvomesečna letnja pauza, da bi od septembra kampanja "Dani domaćih" bila nastavljena.

 • Galerija Narodnog muzeja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  U prostorijama Narodnog muzeja

  Britanska "pokretna ambasada" danas i u Valjevu

  Britanska ambasada će svoju drugu "PopUp" (pokretnu) ambasadu otvoriti danas u Valjevu u prostorijama Narodnog muzeja. Prva ovakva ambasada otvorena je u Nišu u martu ove godine. Danas će biti organizovane brojne aktivnosti sa ciljem da se građanima Valjeva približi rad Ambasade.

 • Studenti i profesori VIPOS čistili Divčibare (foto: VIPOS)
  Tradicionalna prolećna ekološka akcija

  Studenti i profesori čistili Divčibare

  Studenti i profesori VIPOS i ove godine čistili su Divčibare i uklanjali manje divlje deponije, U polećnoj ekološkoj akciji, koja je prvi put organizovana 2011. godine, učestovalo je više od 30 studenata i pet profesora.

 • Supermarket Eurocentar (foto: Đorđe Đoković)
  Ovog meseca "Meggle Srbija"

  "Dani domaćih" u Europromu i u maju

  U svim maloprodajnim objekatima "Europroma" , u okviru kampanje "Kupujmo domaće", potrošači će imati priliku da po akcijskim cenama kupe mlečne proizvode kompanije "Meggle Srbija". Kampanja "Kupujmo domaće" treba da se podigne na nacionalni nivo, saglasni proizvođači i trgovci.

 • Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Transfuziomobilu u centru grada

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  Na parkinga ispred Gradske uprave danas će od 10 do 15 časova biti održana velika akcija davanja krvi u Transfuziomobilu, specijalizovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

 • Spomenik dr Miši Pantiću (foto: Đorđe Đoković)
  PR tekst - "CIF čisti Srbiju"

  "Neka vaš grad zablista"

  Plato kod spomenika dr Miši Pantiću na Jadru je jedna od pet lokacija koja je ušla u najuži izbor akcije "Cif čisti Srbiju". Da bi se naš grad našao među tri gde će Cif čistiti potrebno je da dobije što više glasova, a glasove će prikupti tako što će građani glasat elektronski.

 • Pogled na smog u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Organizatori SPREGA uputili

  Predlog gradu Valjevu za subvencije kotlova na pelet ili struju

  Organizatori SPREG-a uputili su gradskom rukovodstvu zvaničan predlog koji je epilog inicijative pokrenute na 16. Sajmu privrede zapadne Srbije da se građanima omogući da po povoljnim uslovima pređu na drugi energent.

 • Mina Tadić i Bojana Perić (foto: Kolubarske.rs)
  U centru komapanija Nektar

  "Dani domaćih" u Europromu i u aprilu

  U okviru kampanje "Dani domaćih", valjevskog "Europroma", u aprilu će se predstaviti kompanija iz Bačke Palanke "Nektar", koja je lider u proizvodnji voćnih sokova u Srbiji i regionu. Potrošači će u okviru "Dana Nektara" moći da pazare po akcijskim cenama.

 • Rotarijancu Valjeva i Velenja sade drveće (foto: Đorđe Đoković)
  Zajednička ekološka akcija

  Rotarijanci Valjeva i Velenja zasadili drveće u bolničkom parku

  Članovi rotari klubova iz Valjeva i Velenja danas su zasadili 40 stabala javora u parku valjevske bolnice. Drveće je zasađeno u delu parka gde su bili četinari, ali koji su pre devet godina oboleli i morali su biti posečeni. "Ovo nije jedina akcija koju će Rotari klub Valjevo realizovati u aprilu, mesecu ekologije.

 • Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
  U cilju smanjenja aerozagađenja inicijativa sa SPREG-a

  Subvencije za kupovinu kotlova na pelet

  Na SPREG-u, na štandu kompanije Blist, razgovarali su predstavnici proizvođača kotlova na pelet i zamenik gradonačelnika Valjeva Zoran Živković o inicijativi da Grad sa 30 posto subvencioniše nabavku kotlova na pelet kako bi se smanjilo aerozagađenje.