Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Tribina Nisu zaboravljeni – nisu sami (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina "Nisu zaboravljeni – nisu sami!"

  "Treba nam država u kojoj će najveći autoritet biti zakon!"

  U organizaciji Novog optimizma u Valjevu je u četvrtak održana tribina "Nisu zaboravljeni – nisu sami!", posvećena herojima građanskog aktivizma. Govorili su profesori Biljana Stojković i Čedomir Čupić, novinarke Snežana Čongradin i Ana Lalić, i uzbunjivač Aleksandar Obradović .

 • Aleksandar Obradović
  Nova tribina Novog Optimizma u Valjevu

  "Nisu zaboravljeni – nisu sami!"

  Novi Optimizam nastavlja sa organizacijom tribina širom Srbije. Prva, pod nazivom, "Nisu zaboravljeni – nisu sami!", biće organizovana večeras u sali Skupštine grada u 19 časova. Počinju iz Valjeva, jer je to grad u kome je Aleksandar Obradović.

 • Pomoć za Rome (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Podrška EU za romske porodice

  Skoro 1.000 romskih porodica sa više od 5.000 članova koje žive u Beogradu, Valjevu, Nišu i Subotici dobilo je od Evropske unije (EU) pakete sa prehrambenim i higijenskim proizvodima.

 • Transfuziomobil (foto: Đorđe Đoković)
  Crveni krst organizovao

  Veliki odziv građana u akciji davanja krvi

  U akciju dobrovoljnog davanja krvi, koju je danas organizovao valjevski Crveni krst, prikupljeno je 70 jedinica krvi. Današnji odziv građana potvrdio je da je Valjevo s razlogom "šampion solidarnosti" u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi.

 • Milan Škobić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Nastavljena kampanja i u martu

  Europromovi Dani domaćih u znaku Henkela

  Europrom nastavlja i u martu kampanju "Dani domaćih". Ovaj mesec biće u znaku Henkela tako da će potrošačima po pristupačnim cenama biti dostupna kućna hemija proizvedena u Kruševcu. "Zajedno sa zaposlenima u Kruševcu čuvamo tradiciju dugu 180 godina", rekao je Milan Škobić.

 • Konferencija za novinare Dani domaćih Europrom (foto: Kolubarske.rs)
  Kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u februaru u znaku domaćih iz valjevskog kraja

  Valjevski Europrom je i u februaru nastvio kampanju "Dani domaćih". Ovog meseca u centru pažnje su ne samo kvalitetni domaći nego proizvodi iz valjevskog kraja, otuda februarska akcija nosi naziv "Dani domaćih iz našeg kraja".

 • Dejan Miljković, Bojana Perić i Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
  Europrom nastavlja svoje kampanje

  I 2020. biće u znaku "Dana domaćih" i "30 za ponos"

  Kampanja vajevskog "Europroma" pod nazivom "Dani domaćih“ nastavljena je i 2020. godine. Do kraja januara proizvodi leskovačke „Moravke“ po akcijskim cenama. Predstavljena Maša Cvetković, jedna od "30 za ponos", još jedne Europrom kampanje.

 • Novi platan u starom parku (foto: Đorđe Đoković)
  Građani nisu protiv biblioteke, ali jesu protiv seče drveća

  Zasadili još jedan platan uz poruku - treba saditi, a ne seći!

  Okupljeni u građanskoj inicijativi zasadili su još jedan platan u parku na desnoj obali Kolubare, i poslali poruku da treba saditi, a ne seći drveće. Naglasili su da nisu protiv biblioteke, ali jesu protiv uništavanja jedinog parka u centru grada.

 • Simonović, Perić i Paunović (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija Europrom i u decembru

  "Jaffa" i "Trlić" u "Danima domaćih"

  I poslednji mesec u godini je u znaku kampanje vajevskog "Europroma" pod nazivom "Dani domaćih", u okviru koje se svakog meseca predstavlja po jedan ili više domaćih proizvođača. Proizvodi "Jaffa" i "Trlić" po akcijskim cenama, nižim i do 20 posto.

 • Bojana Perići mladi za ponos (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja "Europrom-a"

  Tri decenije jubileja u znaku "30 za ponos"

  Obeležavajući jubilej tri decenije postojanja "Europrom" pokreće kampanju "30 za ponos" sa ciljem da promoviše uspešne mlade ljude, sve one koji postižu odlične rezultate, osvajaju nagrade i medalje, a javnost o njima malo zna.