Tema: Akcije

 • Smeće u Ljubostinji (foto: iRevolucija)
  "Čisto iz ljubavi – River CleanUp Collective"

  Očistimo Ljubostinju

  U subotu, 23. septembra sa početkom u 10 časova iRevolucija u saradnji sa Lidl Srbija održaće akciju čišćenja reke Ljubostinje. iRevolucija učestvuje u projektu kompanije Lidl "Čisto iz ljubavi – River CleanUp Collective"

 • Vladimir Matić i Miodrag Maksimović (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija Rotari Fondacije

  Roboti i dronovi za osnovne škole

  Osnovne škole u nekoliko gradova i opština u Srbiji i ove godine dobile su dronove i mBot robote koje će koristiti u nastavi informatike. Obezbeđeno je 200 mBot robota i 200 dronova za osnovne škole u Srbiji. Rotari klub Valjevo bio je domaćin...

 • Koncert plato CZK

  Valjevo za Katarinu

  Valjevski muzičari Dule Lušin, Darko Jovanović, Aleksandar Tomić, Jana Zdravković, Mila Ristović, Jovana Glišić i Uroš Spasojević, uz podršku grada Valjeva, održaće humanitarni koncert za Katarinu Čočović.

 • Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Na parkingu ispred Gradske kuće

  Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  Na parkingu ispred Gradske uprave Valjevo u sredu, 9. avgusta od 9 do 15 časova, biće realizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. U sklopu učestalih apela, te nestašica krvi tokom letnje sezone Crveni krst Valjevo

 • Akcija dobrovoljnog davanja krvi (foto: Crveni krst Valjevo)
  Povodom Svetskog dana

  U akciji dobrovoljnog davanja krvi u Valjevu prikupljene 142 jedinice krvi

  Akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je juče održana u prostorijama lovačkog udruženja "Braća Nedić" u Valjevu, odazvalo se 148 naših sugrađana, a prikupljene su 142 jedinice krvi.

 • Digitalna ekspedicija 2023 (foto: www.mit.gov.rs)
  Dva dana

  Karavan "Digitalna ekspedicija 2023" u Valjevu

  Valjevo je domaćin karavana "Digitalna ekspedicija 2023". Prvog dana je poverenik Milan Marinović održao predavanje "Podaci o ličnosti su naše blago". Danas u poseti Valjevu, u okviru karavana, ministar informisnaja i telekomunikacija.

 • Parking (foto: Kolubarske.rs)
  Građani predlažu

  Postaviti spomen obeležje Aleksandru Mišiću i Ivanu Freglu

  Valjevci predlažu da se sada, kada se sređuje parking iz zgrada sudova gde je nekada bilo dvorište zatvora, postavi spomen obeležje Aleksandru Mišiću i Ivanu Freglu koje su streljali Nemci u Drugom svetskom ratu.

 • Parking (foto: Kolubarske.rs)
  Akcije

  Besplatni sati parkinga za porodice sa troje i više dece

  Valjevo je prvi grad u Srbiji koji će od 1. aprila 2023. godine, porodicama sa troje i više dece obezbediti 15 sati besplatnog parkinga na mesečnom nivou, objavljeno je na sajtu Lepa reč Valjeva.

 • Paketići za najmlađe pacijente (foto: Kolubarske.rs)
  Na neuobičajen način

  Paketići za najmlađe pacijente Valjevske bolnice

  Radost za najmlađe pacijente valjevske bolnice priredili su članovi Gorske službe spasavanja i speleološka grupa Drušva istraživača. Oni su u odelima Deda Mraza mališanima uručili paketiće, dar Europroma.

 • Europrom paketi (foto: Europrom)
  PR

  1200 "ljubičastih" paketa pomoći

  Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.