Registracija Prijava preko FB

Tema: Akcije

 • Milan Škobić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  Nastavljena kampanja i u martu

  Europromovi Dani domaćih u znaku Henkela

  Europrom nastavlja i u martu kampanju "Dani domaćih". Ovaj mesec biće u znaku Henkela tako da će potrošačima po pristupačnim cenama biti dostupna kućna hemija proizvedena u Kruševcu. "Zajedno sa zaposlenima u Kruševcu čuvamo tradiciju dugu 180 godina", rekao je Milan Škobić.

 • Konferencija za novinare Dani domaćih Europrom (foto: Kolubarske.rs)
  Kampanja Europroma

  "Dani domaćih" u februaru u znaku domaćih iz valjevskog kraja

  Valjevski Europrom je i u februaru nastvio kampanju "Dani domaćih". Ovog meseca u centru pažnje su ne samo kvalitetni domaći nego proizvodi iz valjevskog kraja, otuda februarska akcija nosi naziv "Dani domaćih iz našeg kraja".

 • Dejan Miljković, Bojana Perić i Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
  Europrom nastavlja svoje kampanje

  I 2020. biće u znaku "Dana domaćih" i "30 za ponos"

  Kampanja vajevskog "Europroma" pod nazivom "Dani domaćih“ nastavljena je i 2020. godine. Do kraja januara proizvodi leskovačke „Moravke“ po akcijskim cenama. Predstavljena Maša Cvetković, jedna od "30 za ponos", još jedne Europrom kampanje.

 • Novi platan u starom parku (foto: Đorđe Đoković)
  Građani nisu protiv biblioteke, ali jesu protiv seče drveća

  Zasadili još jedan platan uz poruku - treba saditi, a ne seći!

  Okupljeni u građanskoj inicijativi zasadili su još jedan platan u parku na desnoj obali Kolubare, i poslali poruku da treba saditi, a ne seći drveće. Naglasili su da nisu protiv biblioteke, ali jesu protiv uništavanja jedinog parka u centru grada.

 • Simonović, Perić i Paunović (foto: Kolubarske.rs)
  Akcija Europrom i u decembru

  "Jaffa" i "Trlić" u "Danima domaćih"

  I poslednji mesec u godini je u znaku kampanje vajevskog "Europroma" pod nazivom "Dani domaćih", u okviru koje se svakog meseca predstavlja po jedan ili više domaćih proizvođača. Proizvodi "Jaffa" i "Trlić" po akcijskim cenama, nižim i do 20 posto.

 • Bojana Perići mladi za ponos (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja "Europrom-a"

  Tri decenije jubileja u znaku "30 za ponos"

  Obeležavajući jubilej tri decenije postojanja "Europrom" pokreće kampanju "30 za ponos" sa ciljem da promoviše uspešne mlade ljude, sve one koji postižu odlične rezultate, osvajaju nagrade i medalje, a javnost o njima malo zna.

 • Večeras u 20 časova u Centru za kulturu

  "Lepota i moda u humanoj akciji"

  Udruženje "Rodi se na lepom mestu" organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom "Lepota i moda u humanoj akciji" večeras u Centru za kulturu od 20 časova. Ulaz je slobodan.

 • Park preko puta Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Potpisivanje peticije na Gradskom trgu

  "Biblioteka da, ali ne diraj mi park"

  Na Gradskom trgu je počelo potpisivanje peticije u cilju prikupljanja potpisa kako bi se sačuvao park u centru grada, gde je planirano da se gradi biblioteka. "Biblioteka da, ali ne diraj mi park", poručuju inicijatori peticije Snežana Spajić i Rafailo Mitrović.

 • Ivana Vasić, Bojana Perić i Vladimir Bošković (foto: Đorđe Đoković)
  Kampanja Europroma

  Dani domaćih u novembru u znaku "Carnexa" i "Nexta"

  "Dani domaćih", kampanja vajevskog Europroma u okviru koje se svakog meseca predstavlja po jedan ili više domaćih proizvođača, nastavljena je i u novembru. Niže cene i promocije proizvoda kompanija "Carnex" i "Next".

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
  U organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju

  "Izbori – od A do Š" na Desankinom vencu

  Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva Valjevce na razgovor o izborima. Pitanje koje će biti u fokusu jeste - da li građani Srbije glasaju slobodno? Akcija "Izbori od A do Š" na Desankinom vencu danas od 12 do 14 časova.