Tema: Hronika

 • Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
  Valjevo

  Vatrogasci imali 16 intervencija za vikend

  U nedelju oko 18 časova u selu Lelić, nadomak Valjeva, izbio je požar na poljoprivrednom gazdinstvu. U isto vreme požar u stanu na sedmom spratu u soliteru. Ovog vikenda vatrogasci su imali 16 intervencija.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Nezvanično

  Osumnjičeni za pucnjavu kod Studenta predao se policiji

  Policiji se jutros predao M.M. (34) iz Valjeva osumnjičen da je u subotu 16. marta, sat vremena pre ponoći u Sinđelićevoj ulici, pucao na S.T. (25) iz Valjeva, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 • Spomenik borcima revolucije (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon vulgarnih grafita

  Pucali u spomenik! Gde je kraj vandalizmu?

  Nepoznata osoba je pucala iz vatrenog oružja u postament spomenika Stevanu Filipoviću i to samo nekoliko časova nakon što su delimično očišćeni uvredljivi grafiti iscrtani na Spomeniku borcima revolucije.

 • Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
  Sinoć u Hali sportova

  Tuča na košarkaškoj utakmici

  Sinoć je u valjevskoj hali sportova došlo do tuče između košarkaša i trenera na utakmici kadeta košarkaških klubova "Metalac" i "Radnički". Sukob je izbio u poslednjem minutu prve četvrtine utakmice...

 • Demoliran park (foto: leparecvaljeva)
  Nakon mesec i po dana

  Slučaj demoliranog dečjeg igrališta na Pećini u Tužilaštvu

  Pre mesec i po dana u Parku Pećina je demolirano dečje igralište. Dokle je stigla istraga i šta je policija otkrila, raspitale su se Kolubarske.rs. Saznajemo da je u Osnovnom tužilaštvu "oformljen predmet i predat u rad postupajućem tužiocu"...

 • Miloš Kovačević (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova

  Pomoćnik ministra za rad Miloš Kovačević poginuo u saobraćajnoj nesreći

  Vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, Miloš Kovačević (31) i vozač automobila D. B. (66) poginuli su u saobraćajnoj nesreći.

 • Gašenje požara (foto: Kolubarske.rs)
  U privrednoj zoni Stefil

  Požar u pogonu firme Elbi

  U delu pogona firme "Elbi", u privrednoj zoni "Stefil" nadomak Valjeva, večeras oko 19.30 časova izbio je požar. U gašenju požara, koji je lokalizovan oko 20.30 časova, učestvovalo je sedam vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo, nezvanično je rečeno Kolubarskim.rs.

 • Nesreća na putnom prelazu (foto: Kolubarske.rs)
  Na pruzi Beograd-Bar

  Poginuo vozač kamiona na putnom prelazu

  U nesreći koja se dogodila danas oko 10 časova na pruzi Beograd-Bar u mestu Popučke u sudaru voza i teretnog vozila nastradao je vozač kamiona J.P. (60) iz Valjeva, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Klisura reke Gradac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Nezvanično

  Nastradao muškarac u kanjonu reke Gradac

  U kanjonu reke Gradac sinoć je nastradao D.M. (53) iz Valjeva koji je najverovatnije pao niz liticu, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Određen pritvor

  Advokat objašnjava zašto policajka iz Valjeva nije izvršila krivično delo

  Policajki iz Valjeva K. P, određen je pritvor do 30 dana. Uhapšena je pod sumnjom zloupotrebe službenog položaja. Njen advokat ističe da elemenata krivičnog dela koje joj se stavlja na teret – nema.