Tema: Hronika

 • Kanabis u stakleniku (foto: PU Valjevo)
  Saopštenje policije

  U plasteniku gajio kanabis

  Valjevska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila V. M. (1983) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
  U blizini spomenika Borcima revolucije

  Ženu napao vlasnički "staford"

  Šezdesetsedmogodišnja Valjevka teško je povređena nakon napada vlasničkog psa rase "staford", koji nije imao zaštitnu korpu i nije bio na povocu. Žena je zadobila prelom ručnog zgloba sa više razdelno-nagnječenih rana od ujeda.

 • Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
  Hronika

  Muškarac koji je sekirom napao bivšu partnerku imao nanogicu

  Muškarac, koji je osumnjičen da je bivšoj partnerki sekirom naneo teške telesne povrede, u trenutku napada imao je nanogicu, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. U oktobru prošle godine osuđen je na kaznu zatvora, presuda nije pravnosnažna.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Hronika

  Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

  Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
  Valjevo

  Vatrogasci imali 16 intervencija za vikend

  U nedelju oko 18 časova u selu Lelić, nadomak Valjeva, izbio je požar na poljoprivrednom gazdinstvu. U isto vreme požar u stanu na sedmom spratu u soliteru. Ovog vikenda vatrogasci su imali 16 intervencija.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Nezvanično

  Osumnjičeni za pucnjavu kod Studenta predao se policiji

  Policiji se jutros predao M.M. (34) iz Valjeva osumnjičen da je u subotu 16. marta, sat vremena pre ponoći u Sinđelićevoj ulici, pucao na S.T. (25) iz Valjeva, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 • Spomenik borcima revolucije (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon vulgarnih grafita

  Pucali u spomenik! Gde je kraj vandalizmu?

  Nepoznata osoba je pucala iz vatrenog oružja u postament spomenika Stevanu Filipoviću i to samo nekoliko časova nakon što su delimično očišćeni uvredljivi grafiti iscrtani na Spomeniku borcima revolucije.

 • Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
  Sinoć u Hali sportova

  Tuča na košarkaškoj utakmici

  Sinoć je u valjevskoj hali sportova došlo do tuče između košarkaša i trenera na utakmici kadeta košarkaških klubova "Metalac" i "Radnički". Sukob je izbio u poslednjem minutu prve četvrtine utakmice...

 • Demoliran park (foto: leparecvaljeva)
  Nakon mesec i po dana

  Slučaj demoliranog dečjeg igrališta na Pećini u Tužilaštvu

  Pre mesec i po dana u Parku Pećina je demolirano dečje igralište. Dokle je stigla istraga i šta je policija otkrila, raspitale su se Kolubarske.rs. Saznajemo da je u Osnovnom tužilaštvu "oformljen predmet i predat u rad postupajućem tužiocu"...

 • Miloš Kovačević (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova

  Pomoćnik ministra za rad Miloš Kovačević poginuo u saobraćajnoj nesreći

  Vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, Miloš Kovačević (31) i vozač automobila D. B. (66) poginuli su u saobraćajnoj nesreći.