Registracija Prijava preko FB

Tema: Hronika

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  U pritvoru do 30 dana

  Policajac uhapšen zbog obljube devojčice

  Policajac iz Mionice uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 14 godina, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Njemu je, na predlog Višeg javnog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Droga u frižideru

  Valjevska policija uhapsila je Ž. J. (38) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 • Zgrada opštine Lajkovac (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon hapšenja osmoro u Lajkovcu

  Pritvor za člana Veća i preduzetnika, ostali pušteni na slobodu

  Članu Opštinskog veća Lajkovca V. K. (60) i predstavniku Građevinske autoprevozničke radnje "Dragan Marković" G. B. (44) određen je pritvor do 30 dana, dok su načelnica Opštinske uprave, pet službenika i članova Komisije za javne nabavke opštine Lajkovac pušteni na slobodu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krali gorivo iz kamiona

  Valjevska policija je uhapsili D. Ć. (1989) i M. M. (1988) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su na kamionu parkiranom u Osladiću, obili poklopac rezervoara za gorivo i istočili oko 120 litara dizela, a zatim pobegli.

 • Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Javljaju beogradski mediji

  Eksplozija u Krušiku, povređena dva radnika

  U eksploziji u vojnoj fabrici "Krušik" u Valjevu povređena su dvojica radnika, javili su večeras beogradski mediji. Eksplozija se desila u vojnom delu fabrike u pogonu "Kapislana".

 • Železnička stanica Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Nesreća na železničkoj stanici

  Mladića na vagonu udarila struja

  Mladić S. S. (19) iz Valjeva teško je povređen nakon što je doživeo strujni udar kada se popeo na vagon na jednom od koloseka železničke stanice u Valjevu. On je zadobio teške opekotine koje su zahvatile veći deo tela i prebačen je u Beograd.

 • Mesto tragedije (foto: Đorđe Đoković)
  Obrušio se kameni zid

  Nastradao mladić kod "jaza"

  Mladić N. M. star 20 godina nastradao je danas kada se na njega obrušio kameni zid u Ulici knez Mihaila kod "jaza", saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 • Kazneno popravni zavod (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U noći između subote i nedelje

  U KPZ Valjevo mladić ubio starca

  Sedamnaestogodišnji K. J. iz Beograda, osuđenik Kazneno popravnog zavoda za maloletnike Valjevo, usmrtio je na spavanju drugog osuđenika B. D. (83) iz Uba, u sobi zatvorskog stacionara.

 • Bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  U Opštoj bolnici Valjevo

  Đorđe Milićević i njegov vozač operisani

  Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević su operisani u valjevskoj bolnici. "Oni su u stabilnom stanju, dok god je pacijent u šok sobi nemoguće je reći da li je životno ugrožen ili ne", rekla je portparolka Opšte bolnice Valjevo.

 • Đorđe Milićević (foto: Đorđe Đoković)
  Jutros na putu Slovac-Ub

  Đorđe Milićević teško povređen u saobraćajnoj nesreći

  Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević (41) i njegov vožač Dejan Jakovljević (34) teško su povređeni jutros u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Slovac-Ub. Oni su prevezeni u urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, gde je Kolubarskim.rs potvrđeno da su Milićević i njegov vozač doveženi nešto pre osam časova, a više informacija o stepenu povreda i stanju povređenih saopštiće u toku dana.