Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Radovi u Ulici vojvode Mišića (foto: Kolubarske.rs)
  Oštećenja na gradskim ulicama čekaju...

  Krpljenje rupa na državnim putevima

  U toku su radovi na sanaciji udarnih rupa u Ulici vojvode Mišića, i to u onom delu koji pripada državnom putu Valjevo-Šabac. Izvođač radova, koje finansira JP Putevi Srbije, je Preduzeće za puteve Valjevo, Saniranje udarnih rupa u gradu još uvek nije počelo,niti ima najave kada će.

 • Blatnjav put u Valjevskoj Loznici (foto: Đorđe Đoković)
  Gradska vlast obećava i preti, jednom rečju ucenjuje

  Ako "ne talasate" dobićete novi put i rasvetu, u suprotnom gazićete blato

  Dan uoči najavljenog dolaska meštana Valjevske Loznice, koji su hteli Gradu da "vrate" nekoliko kilograma blata po kome gaze, dva službenika Gradske uptrave obećala su im novi put i rasvetu, ali pod uslovom da "ne talasaju", u suprotnom nastaviće da gaze blato.

 • Bilbord Grada (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Na bilbord Grada treba staviti fotografiju vladara grada

  Na bilbordu Grada do pre neki dan bile najave za doček Srpske nove godine i za Abrofest. Nekoliko meseci stajale su bajate poruke usled nedostatka svežih jer se u gradu ništa ne događa. Zato treba staviti foto gradske vlasti, neće brzo "obajatiti", a i da građani vide kome da se zahvale...

 • Nekadašnji hotel Jablanica (foto: Kolubarske.rs)
  Ni nakon godinu dana nije poznata namena

  Država od Vujića kupila za 1,5 milion evra napušten hotel Jablanica

  Vlada Republike Srbije je od Vidoja Vujića kupila bivši samački hotel Jablanica za 182,4 miliona dinara ili za 1,5 milion evra. To je četvrta kupovina imovine Vidoja Vujića za poslednjih godinu dana koja je plaćena novcem iz budžeta, a ne koristi se.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljeno u Informator o radu organa grada Valjeva

  U Gradskoj upravi manje zapolsenih nego lane

  U Gradskoj upravi grada Valjeva, prema podacima iz januara ove godine, ima 247 zaposlenih, dok ih je u istom periodu bilo 249. Kako je objavljeno u Informatoru o radu organa grada Valjeva, na privremenim i povremenim poslovima angažovano je 44-oro.

 • Sala Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
  Večeras u sali Skupštine grada

  Otvoreni sastanak o novom Statutu grada

  Priliku da o novom aktu Grada razgovaraju sa predstavnicima Komisije za izradu nacrta Statuta građani će imati večeras na "otvorenom sastanaku" u 18 časova u Skupštini grada. Novi Statut se donosi da bi se uskladio sa novim Zakonom o lokalnoj samoupravi.

 • Parking Grada Valjeva (foto: Kolubarske.rs)
  Službena vozila za privatne potrebe i za kampanju

  Virus bahatosti vlada Gradskom upravom

  Rekorder po potrošnji goriva, pored gradonačelnikovih automobila, je i "škoda superb", koju najčešće koristi predsednik Skupštine grada Milorad Ilić. Rekordna potrošnja goriva voznog parka Grada bila u septembru u vreme izbora za mesne zajednice.

 • Deo deponije koji se ograđuje (foto: Đorđe Đoković)
  Počeli radovi na gradskoj deponiji

  Zašto sada ograda vredna milion dinara?

  Na delu gradske deponije počelo je postavljanje žičane ograde koja će koštati oko milion dinara. Odluka o ograđivanju doneta je nakon požara, za koji neki tvrde da je podmetnut kako bi Vidrak, prema gradskim pričama, imao "alibi" da ograđuje deo deponije koja je pred zatvaranjem.

 • Parking u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
  U centru grada

  Neće biti rekonstrukcija parkinga, samo krpljenje rupa

  Parking u Karađorđevoj 81 ne postoji. Pogrešno je napisan broj u Planu javnih nabavki, kažu u Gradskoj upravi. Parking neće biti rekonstruisan nego će biti pokrpljene rupe.

 • Zgrada socijalnog stanovanja (foto: Đorđe Đoković)
  Vreme je za reviziju

  U stanovima socijalnog stanovanja godinama bez ugovora

  Nijedan zakupac stanova socijalnog stanovanja nema potpisan ugovor, a među njima je i direktorka Vidraka Jelena Kalat. Odbornica Snežana Đekić Spajić traži da se utvrdi ko su zakupci tih stanova, da se proveri da li i dalje ispunjavaju uslove za korišćenje...