Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Martovski sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Nije neuobičajeno

  Martovski sneg u Valjevu

  Od noćas u Valjevu pada sneg, ima ga oko 11 centimetara, temperatura je -1. Pre samo tri dana bilo je sunčano i toplo sa 22 stepena. Martovski sneg je padao i pre dve godine.

 • Europrom (foto: Đorđe Đoković)
  Europromove prodavnice uredno snabdevene

  Nema potrebe za stvaranje zaliha namirnica

  U maloprodajnim objektima "Europroma" ne očekuje se poremećaje u snabdevanju, a građanima se preporučuje da ne prave prekomerne zalihe osnovnih životnih namirnica, saopšteno je iz valjevske trgovinske kompanije.

 • Sednica Štaba za vanredne situacije Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
  Saopštenje nakon sednice Štaba za vanredne situacije

  Formiran Stručno-operativni tim za epidemije

  Povodom epidemije korona virusa, danas je u Valjevu zasedao Štab za vanredne situacije, a nakon sednice je izdato saopštenje za javnost, Navodi se da je formiraon Stručno-operativni tim za epidemije (SOT). Radom SOT-a će rukovoditi dr Marija Gavrilović, direktorka Zavoda za javno zdravlje Valjeva.

 • Mihailo Jokić i Đorđe Milićević (foto: Đorđe Đoković)
  Sudeći prema prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije

  Jokić prijavio stanove i kuću, Milićević nema ništa osim plate

  Sudeći prema prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije o imovini i prihodima, narodni poslanik Đorđe Milićević kao i pre 12 godina, kada je izabran za poslanika, tako i danas nema nekretnine i automobil. Njegov kolega Mihailo Jokić je stekao imovinu.

 • Meštani Klanice (foto: Đorđe Đoković)
  Meštani Klanice

  Potpisali ugovor, platili pola miliona, ali ni nakon četiri godine vode nema!

  Meštani Klanice pre četiri godine su potpisali ugovor i platili skoro pola miliona dinara za izgradnju vodovodne mreže kako bi i njihove kuće dobile vodu. Danas ni vode, ni para, ni odgovora od nadležnih, zato poručuju biće primorani da tuže Grad.

 • Gorenje (foto: www.gorenje.rs)
  Gorenje primer dobre prakse

  Do čiste životne sredine uz odgovornu privredu

  Od samog otvaranja prve valjevske fabrike 2006. godine, Gorenje pokazuje kako jedna fabrika može da proizvodi različite uređaje, a da ne zagađuje ni vazduh ni okolinu. U Gorenju koriste najsavremenije filtere i redovno se meri emisija štetnih gasova

 • Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
  Piše Nedeljnik

  Obradoviću produžena suspenzija u Krušiku

  Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz "Krušika", ugrožena su osnovna prava jer mu je suspenzija na radnom mestu produžena do okončanja postupka koji se vodi protiv njega, a postupci u Srbiji traju i po deset godina, rekao je advokat Vladimir Gajić

 • Ilić, Milutinović i Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Sudeći prema prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije

  Imovina valjevskih funkcionera ista kao i pre četiri godine

  Valjevski funkcioneri nisu uvećali svoju imovinu za prethodne četiri godine, sudeći prema prijavama Agenciji za borbu protiv korupcije. Jedino je Gvozdenović kupio garažu, Ilić vozi kola stara 12 godina, dok Milutinović nema automobil.

 • Podgorska ulica (foto: Đorđe Đoković)
  Vlasti godinama obećavaju, a ne rešavaju problem Podgorske uli

  Odron, rupe, znak, trake i… rešen problem?!

  U Podgorskoj ulici, koja je u katastrofalnom stanju, u jednom delu se pojavio odron koji je došao do kuće, a podzida se srušila. Oštećenje obeleženo znakom i trakom. Žitelji više od 20 godina mole vlast da asfaltiraju ulicu kojom idu i đaci Šeste škole.

 • Moleban i litija u Valjevu podrška narodu u Crnoj Gori (foto: Đorđe Đoković)
  Moleban i litija u Valjevu u znak podrške narodu u Crnoj Gori

  "Ne damo svetinje koje su gradili Nemanjići i Petrovići"

  "Ne damo svetinje", poručilo je preko dve hiljade građana okupljenih ispred Hrama Vaskrsenja Hristovog gde je saborni moleban služio episkop valjevski Milutin sa sveštenstvom. Putem video bima obratili su se mitropolit Amfilohije, episkop Siluan i arhimandrit Metodije.