Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Nastavak radova Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Nastavak izgradnje

  Gerontološki centar biće završen do sredine 2022.

  Gerontološki centar, čija je izgradnja počela pre 12 godina donacijom Japana, biće završen do sredine sledeće godine. O tome da će konačno biti nastavljeni radovi na Domu za stare saznalo se na javnoj raspravi o nacrtu budžeta za 2020. godinu.

 • Požar u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
  Danas oko 18 časova

  Požar u kući u naselju Kolubara 2

  U kući koja se nalazi u neposrednoj blizini sportskog terena u naselju Kolubara 2 danas oko 18 časova izbio je požar. Nema povređenih. U gašenju požara učestvuje osam vatrogasaca-spasilaca sa tri vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo.

 • Radovi u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon žalbe građana

  Sanirana oštećenja u Pantićevoj ulici

  Ekipa JKP Vodovod sanirala je u četvrtak oštećenja na kanalizacionoj mreži u Pantićevoj ulici zbog kojih je potonuo deo kolovoza pored slivnika, što je predstavljalo problem, ali i opasnost, za vozače. Nakon žalbe nekoliko naših sugrađana, pre svega stanara u Ulici dr Pantića da je kolovoz oštećen i potonuo te da su rupe zatrpane rizlom, a da problem nije rešen,

 • Oštećenje u Pantićevoj ulici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Oštećenja na gradskim ulicama

  Ne rešava se problem letvicom i zasipanjem rupa šoderom

  Više od mesec dana Ulica dr Pantića kod broja 114 je oštećena, i umesto da nadležni to poprave i asfaltiraju, oni su odlučili da rupu prvo obeleže plastičnom letvicom, a potom da je zatrpaju šoderom. Nadležni obećavaju da će uskoro sve biti sanirano.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon četiri godine obećanja

  Danas bi trebalo da počne rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića

  Danas bi trebalo da počnu radovi u Ulici Vuka Karadžića koja će biti kompletno rekonstruisana u dužini od 550 metara, od Železničke ulice do mosta na Kolubari. Posao vredan blizu 127,2 miliona dinara sa PDV-om biće završen do 10. januara sledeće godine.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Od 6. septembra do 6. decembra

  Menja se režim saobraćaja zbog rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića

  Zbog rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića, utvrđen je privremeni režim saobraćaja od raskrsnice sa Železničkom ulicom do mosta na Kolubari, od 6. septembra do 6. decembra, saopšteno je iz Gradske uprave.

 • Viktor Mićić (foto: Đorđe Đoković)
  Na svečanostima hercegovačkog grada

  Zvaničnu delegaciju Valjeva u Trebinju predstavljao Viktor Mićić sa suprugom

  Zamenik predsednika Skupštine grada Viktor Mićić boravio je u Trebinju povodom praznika tog grada. U delegaciji Valjeva bila i Mićićeva supruga. Prvobitno je trebalo da putuju sekretarica gradonačelnika i službenica Gradske uprave.

 • Njive i livade (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  U valjevskom kraju

  Tri firme su tragale za litijumom i borom od 2003. godine

  U valjevskom kraju za mineralnim sirovinama litijuma i bora od 2003. godine do dans tragala su tri investitora. "Dve kopmanije su odustale dok firma Euro litijum još uvek radi geološka istraživanja", kaže pomoćnik ministra za rudarstvo i geološka istraživanja Dejan Milijanović.

 • Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
  Okončana javna nabavka

  Kompresor ing, PZP Valjevo i Elektrovolt radiće ulicu Vuka Karadžića

  Građevinsko preduzeće "Kompresor ing", PZP Valjevo i "Elektrovolt" radiće rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. Rok za završetak radova, vrednih 127,2 miliona dinara, je 90 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

 • Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
  Gradonačelnik se predomislio

  Manifestacijama protiv saobraćaja uz reku Gradac

  Komisija za utvrđivanje predloga režima saobraćaja u Ulici Prva brazda odustala je od predloga da ulica bude zatvorena za saobraćaj. Gradonačelnik Gojković je naglasio, "za sada" i najavio da će Grad svakog vikenda organizovati neke manifestacije te da će ulica ipak biti zatvorena.