Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Zaprašivanje komaraca iz vazduha (foto: Đorđe Đoković)
  Drugi ovogodišnji tretman

  Zaprašivanje komaraca u petak

  Zaprašivanje komaraca na teritorji Valjeva, ukoliko vremenski uslovi dozvole, obaviće se u petak, 23. avgusta i to u večernjim satima. Mole se pčelari da preduzmu neophodne mere zaštite pčela.

 • Restoran Platani (foto: Đorđe Đoković)
  Okončana javna nabavka za ugostiteljske usluge

  "Kod Laze" na poslovne ručkove i večere

  Najpovoljniju i jedinu ponudu za pružanje ugostiteljskih usluga dostavila je UR "Kod Laze", tako da će narednih godinu dana poslovni ručkovi i večere za lokalne funkcionere i njihove goste biti organizovani "Kod Laze", a vrednost ugovora je 1,4 miliona dinara.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Iz republičke kase

  Za rekonstrukciju Doma zdravlja skoro 300 miliona dinara

  U ovoj godini biće rekonstruisan Dom zdravlja Valjevo, a sudeći prema prvoj izmeni Plana javnih nabavki, na poziciji gradonačelnik, ti radovi koštaće blizu 293 miliona dinara. Kako je ranije najavljeno radove će finansirati Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

 • Majka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Raspisan javni poziv za dodelu sredstava

  Podsticaj za zapošljavanje mladih majki

  Grad Valjevo raspisao je javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za zapošljavanje mladih majki iz prigradskih i seoskih sredina. Sa po 200.000 dinara biće finansirano zapošljavanje deset majki. Rok za prijavu je 23. avgust.

 • Naselje Kolubara 2 (foto: Đorđe Đoković)
  Jesenje igralište za prolećne izbore

  U Kolubari 2 zabavni park sa škarpom za penjanje i brdom sa tunelima

  U Kolubari 2 biće izgrađeno igralište, a procenjena vrednost radova je šest miliona dinara. Na pitanje zašto tek sada javna nabavka za igralište koje će biti završeno na jesen "kad mu vreme nije", naš sagovornik kaže zbog "prolećnih izbora".

 • Slobodan Ilić (foto: Đorđe Đoković)
  Istine radi

  Odgovor dr Slobodana Ilića gradonačelniku Slobodanu Gvozdenoviću

  Dr Slobodan Ilić je, nakon komentara gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, o svojoj ulozi kao državnog sekretara Ministarstva finansija oko popisa imovine grada Valjeva, izneo kratke opservacije, istine radi i zbog naroda! Dr Ilić je podsetio gradonačelnika na neke odredbe Zakona o javnoj svojini.

 • Pomor ribe u Kolubari (foto: Ribolovci)
  Ribolovci traže reakciju nadležnih

  Pomor ribe u Kolubari

  Pre dva dana došlo je do pomora ribe u Kolubari, u selu Šušeoka, oko tristotine metara uzvodno od "plavog mosta" u tom selu. Ribolovci upozoravaju na kritično stanje i apeluju na nadležne da pod hitno preduzmu nešto!

 • Bair (foto: Đorđe Đoković)
  Za projekat "Živeti zajedno" novac obezbedili EU i Grad

  Bair dobija kanalizaciju

  Romsko naselje Bair u Valjevu će, realizacijom projekta "Živeti zajedno", dobiti kanalizaciju. Vrednost radova je oko 230.000 evra, veći deo je donacija Evropske unije, dok će Grad obezbediti oko 83 hiljada evra. Radovi počinju sutra.

 • Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
  U planu sređivanje još dva

  Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

  Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.

 • Zgrada u Ulici Vuka Karadžića 54 (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Poresko odeljenje i Komunalna policija na novoj adresi

  Poresko odeljenje je iz zgrade Grada u Karađorđevoj ulici preseljeno u objekat u Ulicu Vuka Karadžića, gde se od prošle nedelje nalazi i Komunalna policija, saopšteno je iz Gradske uprave.