Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Gradska parcela u Industrijskoj zoni (foto: Đorđe Đoković)
  Grad prodao svoju parcelu u Grabovici

  "Pao" prvi milion!

  Od četiri parcele koje je Grad ponudio na prodaju, tri u "Stefilu" i jedna u Donjoj Grabovici kod škole, prodata je za milon dinara samo parcela u Grabovici. Vlast u budžetu od prodaje imovine planira 355 miliona dinara.

 • Poparci traže da se ukloni bazna stanica (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog zdravlja, pre svega, svoje dece

  Meštani Popara traže uklanjanje bazne stanice

  Meštani Popara traže da se ukloni objekat bazne stanica, čija je izgradnja u toku, strahujući "za svoje i zdravlje svoje dece". Predsednik MZ Slađana Marković nije predala peticiju sa 210 potpisa građana, jer, kako tvrdi, "Grad to neće da primi".

 • Zgrada Udruženja boraca (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon konkursa podeljeno dva miliona dinara iz budžeta

  Udruženju boraca 1,3 miliona, za SUBNOR 700 hiljada dinara

  Od dva miliona dinara iz budžeta za finansirnje programa u oblasti boračko-invalidske zaštite, Udruženje boraca rata od 1990. godine dobilo je 1,3 miliona dinara, dok je za SUBNOR opredeljeno 700 hiljada dinara.

 • Protivgradna stanica (foto: Đorđe Đoković)
  Kruševačka kompanija jedina na tenderu

  Protivgradne rakete Grad kupuje od "Trajala"

  Valjevo će ove godine protivgradne rakete nabaviti od kruševačke "Trayal Korporacije", koja je u postupku javne nabavke jedina dostavila ponudu od 2,43 miliona dinara.

 • Grad Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
  Nije poznato kojim poslom putuju

  Funkcioneri ne dostavljaju naloge za službena putovanja jer je "mala dnevnica"

  Službenici Grada, uključujući i funkcionere, ne podnose naloge za službena putovanja jer je mala dnevnica, piše u odgovor na zahtev Kolubarskih.rs da nam se dostave nalozi kako bismo saznali svrhu putovanja na koja se troše milioni.

 • Gorenje (foto: Đorđe Đoković)
  Sindikat najavio, pa odustao

  U Gorenju bez štrajka, proizvodnja frižidera preseljena u Valjevo

  Jednočasovnog štrajka upozorenja u fabrici "Gorenje" u Valjevu neće biti kako je juče najavio Sindikat fabrike... Kompletna proizvodnja rashladnih uređaja preseljena je iz Velenja u Valjevo.

 • Radovi u Ulici vojvode Mišića (foto: Kolubarske.rs)
  Oštećenja na gradskim ulicama čekaju...

  Krpljenje rupa na državnim putevima

  U toku su radovi na sanaciji udarnih rupa u Ulici vojvode Mišića, i to u onom delu koji pripada državnom putu Valjevo-Šabac. Izvođač radova, koje finansira JP Putevi Srbije, je Preduzeće za puteve Valjevo, Saniranje udarnih rupa u gradu još uvek nije počelo,niti ima najave kada će.

 • Blatnjav put u Valjevskoj Loznici (foto: Đorđe Đoković)
  Gradska vlast obećava i preti, jednom rečju ucenjuje

  Ako "ne talasate" dobićete novi put i rasvetu, u suprotnom gazićete blato

  Dan uoči najavljenog dolaska meštana Valjevske Loznice, koji su hteli Gradu da "vrate" nekoliko kilograma blata po kome gaze, dva službenika Gradske uptrave obećala su im novi put i rasvetu, ali pod uslovom da "ne talasaju", u suprotnom nastaviće da gaze blato.

 • Bilbord Grada (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Na bilbord Grada treba staviti fotografiju vladara grada

  Na bilbordu Grada do pre neki dan bile najave za doček Srpske nove godine i za Abrofest. Nekoliko meseci stajale su bajate poruke usled nedostatka svežih jer se u gradu ništa ne događa. Zato treba staviti foto gradske vlasti, neće brzo "obajatiti", a i da građani vide kome da se zahvale...

 • Nekadašnji hotel Jablanica (foto: Kolubarske.rs)
  Ni nakon godinu dana nije poznata namena

  Država od Vujića kupila za 1,5 milion evra napušten hotel Jablanica

  Vlada Republike Srbije je od Vidoja Vujića kupila bivši samački hotel Jablanica za 182,4 miliona dinara ili za 1,5 milion evra. To je četvrta kupovina imovine Vidoja Vujića za poslednjih godinu dana koja je plaćena novcem iz budžeta, a ne koristi se.