Registracija Prijava preko FB

Tema: Grad

 • Radovi na izgradnji kružnog toga (foto: Đorđe Đoković)
  Valjevo

  Počeli radovi na izgradnji kružnog toka, uskoro i za novi pešački most

  Počela je izgradnja kružnog toka na ukrštanju nove Ulice Mirka Obradovića i obilaznice. Zbog "nepredviđenih radova" kasni završetak nove ulice. Uskoro počinju radovi na izgradnji pešačkog mosta na Kolubari, spaja novu i Limsku ulicu.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Podaci Zavoda za statistiku

  Plate u Valjevu ispod republičkog proseka

  Prosečna zarada u Valjevu u martu je iznosila 51.883 dinara, što je ispod republičkog proseka za skoro osam hiljada dinara. Od Valjevaca veće plate od opština Kolubarskog okruga imaju zaposleni u Lajkovcu, Ljigu i Ubu.

 • Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
  Piše "Danas"

  Aleksandar Obradović i dalje pod suspenzijom, a istraga "zamrznuta"

  Krivično-pravni status uzbunjivača iz HK Krušik iz Valjeva Aleksandra Obradovića ne menja se već osam meseci od puštanja iz pritvora u beogradskom Centralnom zatovru, objavio je Danas. Obradović je i dalje pod suspenzijom na poslu u fabrici Krušik.

 • Stjepko Gut kvintet na Valjevskom džez festu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Savet Valjevskog džez festa poručuje

  "Džez festa će sigurno biti, nećemo dozvoliti da se prekine"

  Savet Valjevskog džez festa veruje da odbornici Skupštine grada neće potvrditi odluku gradonačelnika Valjeva da se ove godine ne održi Džez fest. "Festival je gradski i u interesu je grada, bio je i biće iznad politike. Festivala će i ove godine sigurno biti u kojoj god formi", kaže predsednik Saveta.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Uz primenu mera zaštite i distanciranja

  Počela sa radom Gradska uprava

  Gradska uprava Valjeva će od danas raditi od 7 do 15 časova. Takođe, danas sa radom su počeli i šalteri u Gradskoj upravi. Za zaposlene i stranke obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica.

 • Martovski sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Nije neuobičajeno

  Martovski sneg u Valjevu

  Od noćas u Valjevu pada sneg, ima ga oko 11 centimetara, temperatura je -1. Pre samo tri dana bilo je sunčano i toplo sa 22 stepena. Martovski sneg je padao i pre dve godine.

 • Europrom (foto: Đorđe Đoković)
  Europromove prodavnice uredno snabdevene

  Nema potrebe za stvaranje zaliha namirnica

  U maloprodajnim objektima "Europroma" ne očekuje se poremećaje u snabdevanju, a građanima se preporučuje da ne prave prekomerne zalihe osnovnih životnih namirnica, saopšteno je iz valjevske trgovinske kompanije.

 • Sednica Štaba za vanredne situacije Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
  Saopštenje nakon sednice Štaba za vanredne situacije

  Formiran Stručno-operativni tim za epidemije

  Povodom epidemije korona virusa, danas je u Valjevu zasedao Štab za vanredne situacije, a nakon sednice je izdato saopštenje za javnost, Navodi se da je formiraon Stručno-operativni tim za epidemije (SOT). Radom SOT-a će rukovoditi dr Marija Gavrilović, direktorka Zavoda za javno zdravlje Valjeva.

 • Mihailo Jokić i Đorđe Milićević (foto: Đorđe Đoković)
  Sudeći prema prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije

  Jokić prijavio stanove i kuću, Milićević nema ništa osim plate

  Sudeći prema prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije o imovini i prihodima, narodni poslanik Đorđe Milićević kao i pre 12 godina, kada je izabran za poslanika, tako i danas nema nekretnine i automobil. Njegov kolega Mihailo Jokić je stekao imovinu.

 • Meštani Klanice (foto: Đorđe Đoković)
  Meštani Klanice

  Potpisali ugovor, platili pola miliona, ali ni nakon četiri godine vode nema!

  Meštani Klanice pre četiri godine su potpisali ugovor i platili skoro pola miliona dinara za izgradnju vodovodne mreže kako bi i njihove kuće dobile vodu. Danas ni vode, ni para, ni odgovora od nadležnih, zato poručuju biće primorani da tuže Grad.