Registracija Prijava preko FB

Tema: Direkcija

  • Pešački most na Gradcu (foto: Đorđe Đoković)
    Otvorena ovogodišnja građevinska sezona

    Počela sanacija pešačkog mosta, uskoro čišćenje brane na Gradcu

    Snacija pešačkog mosta na reci Gradac kod restorana "Vidra", koji je oštećen još u majskim poplavama 2014. godine, biće završena do sredine aprila. Načelnik Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović kaže da su radovi na mostu, koje izvodi GP "Ingrap-omni", čija je vrednost 8,3 miliona dinara su praktično početak ovogodišnje građevinske sezone.

  • Platani u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
    Narednih dvadeset dana

    Sređivanje platana i drvoreda u centru grada

    Danas je počelo sređivanje drvoreda u Ulici Vuka Karadžića prevršavanjem platana od spomenika Vuka Karadžića do Valjevske gimnazije. Pored tog posla, koji će biti završen u naredna tri dana, u planu je sređivanje drvoreda u Sinđelićevoj, u delovima Knez Mihajlove i Hajduk Veljkove ulice, kao i uklanjanje obolelih stabala u gradskim naseljima, što će trajati narednih dvadesetak dana.

  • Nagrađeni urbanisti (foto: Đorđe Đoković)
    Za Plan centra i park na Jadru

    Dve nagrade za valjevske urbaniste

    Urbanisti Gradske direkcije nagrađeni su sa dve nagrade na 25. Međunarodnom salonu urbanizma koji je održan u Sremskoj Mitrovici na Međunarodni dan urbanizma. U kategoriji Planovi generalne regulacije, valjevski urbanisti Vlastimir Čarnojević, Violeta Petrović, Zoran Marković, Katarina Novaković, Marija Mitrović, Vladimir Pošarac, Ljiljana Bojanić i Miroslav Burmazović dobitnici su druge nagrada za rad "Valjevo - Plan generalne regulacije centar – kontinuitet modernog planiranja"

  • Kružni tok kod autobuske stanice (foto: Đorđe Đoković)
    Na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića

    Završen kružni tok

    Pre roka, za manje od mesec dana, završena je izgradnja kružnog toka na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića, u blizini autobuske stanice. Vrednost radova je 6,7 miliona dinara, a izvođač je bilo građevinsko preduzeće „Ingrap-omni“.

  • Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
    Postavljeni tobogani, ljuljaške, klackalice

    Ispunjeno predizborno obećanje gradonačelnika

    U porti Eparhijskog doma u Novom naselju napravljeno je dečje igralište, prvo i za sada jedino u tom delu grada. Pre desetak dana postavljeni su tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi mobilijar za igru u koje je uloženo 250.000 dinara.

  • Radovi u Dušanovoj ulici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
    Od duplih traka do Ulice Selimira Đorđevića

    Dušanova će biti rekonstruisana do polovine novembra

    U zavisnosti od vremenskih uslova i tempa izvođenja radova, do polovine novembra trebalo bi da bude rekonstruisan deo Dušanove ulice na potezu od raskrsnice sa Ulicom vladike Nikolaja do Ulice Selimira Đorđevića u dužini od 320 metara, najavljuju iz Gradske direkcije.

  • Pešačka staza kod Krušikovog stadiona (foto: Đorđe Đoković)
    Pored Krušikovog stadiona

    Uskoro osvetljena i asfaltirana pešačka staza

    Radovi na izgradnji pešačke staze pored stadiona ''Krušik'' na potezu od spomenika Milovana Glišića u MZ ''Gradac'' do Hrama Vaskrsenja Hristovog privode se kraju, kažu u Gradskoj direkciji.

  • Radovi na uglu Hajduk Veljkove i Mirka Obradovića (foto: Đorđe Đoković)
    Iz Direkcije najavljuju još šest gradilišta

    Počela izgradnja kružnog toka

    Izgradnja kružnog toka na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića počela je juče, a prema najavi iz Gradske direkcije radovi će biti završeni u roku od 30 dana koliko će za saobraćaj biti zatvorene ove dve ulice u tom delu grada.

  • Sinđelićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
    Iz Gradske direkcije najavljuju

    Od sutra Sinđelićeva otvorena za saobraćaj, ali bez tehničkog prijema i upotrebne dozvole

    Rekonstrukcija Sinđelićeve od Ulice Dr Pantića do Ulice vladike Nikolaja, u koju je uloženo 6,1 milion dinara, biće završena sutra i otvorena za saobraćaj, saopšteno je danas, nakon obilaska radova. Direktor Gradske direkcije Zoran Trifunović kaže da je za manje od mesec dana "ulica u dužini od 180 metara presvučena novim asfaltnim slojem, postavljena je nova javna rasveta i asfaltirani su trotoari sa obe strane sdaobraćajnice".

  • Ulica Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
    Nakon izgradnje fekalne kanalizacije i novi put

    Asfalt u Ulici Stevana Filipovića do kraja nedelje

    Radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju ulice Stevana Filipvoića u Mesnoj zajednici Gorić, koji su u programu Gradske direkcije u okviru investicionog održavalja ulica i puteva, privode se kraju.