Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Ispred ambulante na Petom puku (foto: Roditelj)
  Nakon olduke rukovodstva Doma zdravlja

  Roditelji pitaju zašto se bolesna deca šalju u neuslovnu ambulanatu na Petom puku?

  Roditelji, koji su svoje mališane jutros vodili na pregled u ambulantu na Petom puku, pisali su redakciji Kolubarske.rs. Kažu da organizacija nije dobra, da po snegu i hladnoći bolesna deca čekaju ispred ambulante, te da im je nametnuta "bespotrebna šetnja od jednog do drugog mesta".

 • Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
  U četvrtak i petak

  Revakcinacija u holu Centra za kulturu

  Građani koji su vakcinisani Sinofarm vakcinom u februaru na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu, biće revakcinisani u četvrtak i petak (11. i 12. marta), saopšteno je iz Opšte bolnice Valjevo.

 • Instrumenti (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Rade stomatološke ordinacije u srednjim školama

  Stomatološke ordinacije u valjevskim srednjim školama radiće po ustaljenom rasporedu, obaveštava Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu Doma zdravlja Valjevo.

 • Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
  Pored Granda još jedan vakcinalni punkt

  Vakcinacija i u holu Centra za kulturu

  Pored Grand hotela, građani se mogu vakcinisati i u holu Centra za kulturu. Revakcinacija je u Grand hotelu kao i vakcinacija onih koji su se prijavili za "Sputnjik V" i "Fajzer-Biontek". U Valjevu je vakcinisano 10.208, a revakcinisano 4.984.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: DjordjeDjokovic)
  Na vakcinalnom punktu u sali Grand hotela

  Počela revakcinacija u Valjevu

  Masovna revakcinacija stanovništva kineskom vakcinom "Sinofarm" počela je danas na vakcinalnom punktu u sali Grand hotela. Od 20. januara do 7. februara u Valjevu je protiv koronavirusa imunizovano 6.430 ljudi.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Sistematski pregledi budućih prvaka ipak u Domu zdravlja

  Sistematski pregledi dece za upis u prvi razred kod pedijatra, koji počinju u ponedeljak 8. februara, ipak će se sprovesti u centralnoj zgradi Doma zdravlja Valjevo (Železnička ulica), saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog znatno manjeg broja pregleda dr

  Od ponedeljka Dom zdravlja u starom režimu, kovid ambulanta u Novom naselju

  Od ponedeljka 8. februara Kovid ambulanta ponovo će biti u Novom naselju, a zgrada Doma zdravlja biće na raspolaganju svim ostalim pacijentima, odlučila je uprava Doma zdravlja s obzirom na to da je znatno manji broj pregleda.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: DjordjeDjokovic)
  Valjevo

  Vakcinisano oko šest hiljada ljudi, nema prijavljenih neželjenih reakcija

  U Valjevu je protiv koronavirusa vakcinisano oko šest hiljada, među njima zdravstveni radnici i ljudi u staračkim domovima. Nije bilo prijavljenih neželjenih reakcija na vakcinisanje. Revakcinacija počinje 11. februara.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
  Za dvanaest dana imunizacije

  U Valjevu bez neželjene reakcije posle vakcinacije

  U Valjevu je vakcinu za dvanaest dana primilo 5863 građana, dok je u kućnim uslovma vakcinisano 60. Kako nam je rečeno u Domu zdravlja nije bilo neželjene reakcije posle vakcinacije građana.

 • Paketi za mališane (foto: Kristina Paramentić)
  U danu posvećenom Svetom Savi

  Paketići za mališane na lečenju

  Svetosavska omladinska zajednica je posetila mališane koji su na lečenju u Opštoj bolnici Valjevo. Oni su 15 mališana obradovali paketićima i knjigom o životu Svetog Save.