Tema: zdravlje

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Preventivni pregledi ove nedelje od 8 do 14 sati

  Preventivni pregledi, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i RFZO, biće organizovani u nedelju 19. novembra od 8 do 14 časova u Domu zdravlja Valjevo.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Od 8 do 16 sati

  Preventivni pregledi i u nedelju u Domu zdravlja

  Preventivni pregledi, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i RFZO, biće organizovani u nedelju 12. novembra od 8 do 16 časova, u 170 ustanova u Srbiji. U Valjevu će biti organizovani u Domu zdravlja.

 • Dom zdravlja (foto: Branko Petrović)
  Veliki odziv

  Za vikend pregledano 250 građana u Domu zdravlja

  Veliko interesovanje građana za preventivne preglede u valjevskom Domu zdravlja. Obavljeno je 250 pregleda. Zbog velikog interesovanja, za 80 ljudi su internistički pregledi pomereni za 18. novembar.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Od 8 do 16 časova

  Preventivni pregledi ovog vikenda u Domu zdravlja

  Preventivni pregledi biće organizovani i ovog vikenda, u subotu i nedelju 4. i 5. novembra. Posvećeni su prevenciji kardiovaskularnih oboljenja i organizovaće se u Domu zdravlja Valjevo od 8 do 16 časova.

 • Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
  Vakcina ima dovoljno

  Protiv sezonskog gripa vakcinisano skoro dve hiljade Valjevaca

  Za mesec dana je protiv sezonskog gripa vakcinisano 1.972 Valjevaca. Građani vakcinu protiv gripa mogu primiti radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Ko je direktor Zdravstvenog centra

  Zašto se država igra sa valjevskim zdravstvom?

  Vlada Srbije razrešila v.d. direktora Zdravstvenog centra Valjevo i imenovala novog, a prema Zakonu o zdravstvenoj zaštiti to jedino može da uradi ministar zdravlja. Vlada je imenovala v.d. direktora, ali ga nije razrešila funkcije zamenika?

 • Sednici kolegijuma ZC (foto: www.zcvaljevo)
  Na sednici kolegijuma

  Dosadašnja v.d. direktora o projektu rekonstrukcije bolnice i svom jednogodišnjem učinku

  Dosadašnja v.d. direktora Zdravstvenog centra dr Marija Mirković, održala je kolegijum na kome se zahvalila saradnicima, govorila o jednogodišnjem učinku, uputila ih u projekat rekonstrukcije bolnice,..

 • Zgrada u kojoj se nalaze Neurologija i Dečje odeljenje (foto: Đorđe Đoković)
  29.oktobar

  Svetski dan borbe protiv moždanog udara

  29. oktobar je posvećen najčešćem neurološkom oboljenju – moždanom udaru."I kod mlađih pacijenata sve se češće sreću i prepliću klasični faktori rizika za nastanak moždanog udara", kaže dr Mihailo Mirković, načelnika Službe za neurologiju Zdravstvenog centra Valjevo.

 • Pantelić, Krstivojević Mirković i Grujičić (foto: www.zcvaljevo)
  Rešenjem Vlade Srbije

  Dr Vladimir Pantelić novi v.d. direktora Zdravstvenog centra Valjevo

  Novi vršilac dužnosti direktora Zdravstvenig centra Valjevo je Dr Vladimir Pantelić, hirurg, dosadašnji v.d. zamenika direktora valjevske zdravstvene ustanove. Razrešena dr Marija Krstivojević Mirković, specijalista kardiologije,

 • Preventivni pregled u Bolnici (foto: Branko Petrović)
  Štitasta žlezda u fokusu

  Ponovo veliki odziv za preventivne preglede

  Uz veliki odziv građana ovog vikenda nastavljena je akcija besplatnih preventivnih pregleda u valjevskom Domu zdravlja i Opštoj bolnici. Urađeno je 235 ultrazvučnih pregleda, najviše štitaste žlezde, obavljen je za 148 ljudi.