Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Branislav Jovanović (foto: Branko Petrović)
  U KOVID ambulanti Doma zdravlja

  Dr Jovanović: Sve više pregleda, simptomi slični sezonskom gripu

  Od ponedeljka broj dnevnih pregleda u Kovid ambulanti prešao je 200 i krajem nedelje dostigao je 240, dok se broj testiranih kreće od 130 do 140 dnevno. Postepeno se povećava i broj vakcinisanih, od utorka je počelo davanje i treće doze.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  U Domu zdravlja i Opštoj bolnici

  Preventivni pregledi ovog i narednog vikenda

  Ovog i narednog vikenda biće organizovani besplatni preventivni pregledi u Domu zdravlja i Opštoj bolnici Valjevo, bez obzira na to da li građani imaju zdravstveno osiguranje.

 • Apoteka Vegafarma (foto: Đorđe Đoković)
  Povodom manifestacije "Tešnjarske večeri"

  "VEČE KOZMETIKE" U APOTECI VEGAFARMA KOD VUKA

  Povodom manifestacije "Tešnjarske večeri", Apoteka Vegafarma "Kod Vuka" je pripremila "Veče kozmetike" u subotu 07. avgusta od 18 do 23 časa. Osim popusta, sve zainteresovane građane očekuje besplatan pregled stanja kože...

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Od danas vakcinacija u Domu zdravlja

  Dom zdravlja Valjevo obaveštava građane da se od danas vakcinacija (i revakcinacija) protiv koronavirusa iz hotela Narcis premešta u prizemlje zgrade Doma zdravlja. U normalan režim vraća se i ambulanta Peti puk.

 • Oprema na dar Centru za VTO (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru projekta "Rotari za porodicu"

  E-Rotari klub Srbija poklonio opremu Centru za VTO

  E-Rotari klub Srbija, u saradnji sa Rotari klubovima iz celog sveta, poklonio je valjevskom Centru za VTO opremu i program psihološke podrške vredne oko 45 hiljada dolara, u okviru projekta "Rotari za porodicu".

 • Ivana Damnjanović (foto: Privatni album)
  Pojačanje valjevske bolnice

  Dr Ivana Damnjanović do posla kao najbolji diplomac

  Najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji uručeni su ugovori o zaposlenju. Posao dobija 100 lekara i 200 medicinskih sestara, a ugovore o radu im je u Palati Srbija uručio predsednik Aleksandar Vučić.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Od ponedeljka

  Opšta medicina ponovo u prizemlju Doma zdravlja

  Odeljenje opšte medicine Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva od ponedeljka 5. jula ponovo radi u svom prostoru – u prizemlju zgrade Doma zdravlja.

 • Lončar u Domu zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Završena rekonstrukcija Doma zdravlja

  Zlatibor Lončar: Ovo je veliki dan za građane Valjeva

  "Ovo je veliki dan za sve građane Valjeva", izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar nakon obilaska renoviranog objekta Doma zdravlja. U pitanju je totalna rekonstrukcija preko 5000 kvadrata objekta koji je izgrađen 1982. godine.

 • Zlatibor Lončar (foto: Đorđe Đoković)
  U narednih nekoliko nedelja

  Ministar Lončar najavio smene u Opštoj bolnici Valjevo

  Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je najavio skoru smenu na čelu Opšte bolnice Valjevo zbog toga što još uvek nije počela rekonstrukcija bolnice, a velike pare su obezbeđene, jer "oni ne moguda se dogovore šta hoće".

 • Grad (foto: Đorđe Đoković)
  Razgovor sa dr Snežanom Marjanović

  Sve više pacijenata sa post kovid sindromom

  Poslednjih godinu i po dana specifičnost rada psihijatrijske službe ogleda se i u povećanom broju pacijenata sa post kovid sindromom. "Mladi ljudi su teže podneli izolacuiju i neizvesnost, dok su se stariji lakše prilagodili", kaže dr Snežana Marjanović, načelnik službe Psihijatrije.