Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Red ispred Doma zdravlja (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Preko sajta Doma zdravlja izdavanje rezultata

  Dom zdravlja Valjevo podseća sugrađane da preko sajta www.dzvaljevo.rs mogu koristiti onlajn usluge. Mogu se zatražiti: produžavanje hronične terapije, izdavanje rezultata kovid ambulante (test, krvna slika, rendgen), zaključenje bolovanja za kovid pacijente, izdavanje doznaka za tekuće bolovanje za KOVID pacijente,

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Od ponedeljka 10. januara ceo Dom zdravlja prelazi u KOVID režim

  Zbog naglog povećanja broja pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama, Dom zdravlja od ponedeljka 10. januara prelazi u KOVID režim, kao što je bilo u periodu od sredine septembra do početka decembra prošle godine.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Radno vreme Doma zdravlja za praznike

  Kovid ambulanta će 1, 2, 3. i 7. januara raditi skraćeno: od 8 do 18 časova, a ostale dane uobičajeno – od 7 do 22 časa. Vakcinalni punkt u holu Centra za kulturu Valjevo neće raditi 1, 2. i 7. januara, dok će 3. januara biti otvoren od 8 do 18 časova.

 • Vakcinacija (foto: Đorđe Đoković)
  Na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu

  Protiv sezonskog gripa imunizovano skoro 3.800 Valjevaca

  Protiv sezonskog gripa do sada je imunizovano 3.733 građana. Ima dovoljno trovalentnih i četvorovalentnih vakcina, a virus gripa kod nas još uvek nije izolovan. Imunizacija protiv gripa na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu.

 • Valjevska bolnica (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon dolaska nove direktorke

  Smene i ostavka načelnika u valjevskoj bolnici

  U Opštoj bolnici Valjevo smenjeno je četvoro načelnika službi, dok je jedan podneo ostavku. Izvor Kolubarskih.rs kaže da su smene iz "ličnih razloga", a ne zbog lošeg rada, dok v.d. direktora kaže da nema ništa lično nego su smenjeni zbog loše organizacije.

 • Vakcinalni punkt (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Prijave za Modernu, stigle i nove količine vakcine protiv gripa

  Građani koji su zainteresovani da se vakcinišu vakcinom Moderna treba da se prijave na vakcinalni punkt u holu Centra za kulturu, nakon čega će biti pozvani. Jedna bočica ima 10 doza mora da se potroši kada se otvori, te je zbog toga potrebno da se građani prijave.

 • Vakcina (foto: Đorđe Đoković)
  U holu Centra za kulturu

  Počela imunizacija protiv gripa i četvorovalentim vakcinama

  U holu Centra za kulturu Valjevo počela je imunizacija protiv sezonskog gripa četvorovalentnom vakcinom, koju mogu primiti i građani stariji od 65 i mlađi od 18 godina. Građanima je već sedam dana na raspolaganju vakcina domaćeg instituta "Torlak".

 • Zubno (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Usluge zubara na odloženo plaćanje

  Usluge Stomatološke službe Doma zdravlja za zaposlene i penzionere ponovo su moguće preko administrativne zabrane ili na odloženo plaćanje, saopšteno je iz Doma zdravlja.

 • Pred odlazak u Batajnicu (foto: Branko Petrović)
  Saopštenje

  Deset tehničara Doma zdravlja Valjevo u KOVID bolnici Batajnica

  Grupa od deset medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo otputovala je na ispomoć u KOVID bolnicu u Batajnici. U novom talasu pandemije ovo je prvi put da osoblje Doma zdravlja bude angažovano u Batajnici, u prethodnom talasu to se desilo tri puta.

 • Dom penzionera (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Ponovo radi ambulanta u Domu penzionera

  Od ponedeljka 27. septembra ponovo će za preglede odraslih pacijenata (bez temperature i simptoma prehlade) biti otvorena ambulanta u Domu penzionera, kako bi bila rasterećena ambulanta u Novom naselju.