Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Prvaci (foto: Đorđe Đoković)
  U ambulanti na Petom puku

  Pregled budućih prvaka i dečje savetovalište

  U ambulanti Peti puk u ponedeljak 4. maja počinju završni pregledi dece za upis u prvi razred, svakog radnog dana od 13 do 17 sati. Kako bi se omogućio nesmetan i bezbedan rad uprava Doma zdravlja je izmestila deo službe za zdravstvenu zaštitu dece.

 • Ambulanta Novo naselje (foto: Branko Petrović)
  Saopštenje Doma zdravlja

  Pregledi pacijenata sa respiratornim infekcijama u ambulanti Novo Naselje

  Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od danas (17. mart) pregledi pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija: povišena telesna temperatura, kijavica, kašalj, problemi sa disanjem obavljati ISKLJUČIVO u ambulanti u Novom naselju (Trg vladike Nikolaja, pored Pošte, u blizini OŠ „Desanka Maksimović“ i crkve).

 • Bebe u valjevskom pordilištu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje bolnice

  Otpust porodilja i beba tokom trajanja vanrednog stanja

  Opšta bolnica Valjevo je donela posebne mere koje se odnose na trudnice. "Poštovane buduće mame, molimo vas da usvojite neke od novih mera koje uvodimo tokom trajanja vanrednog stanja, a tiču se otpusta porodilja i beba iz Porodilišta Opšte bolnice Valjevo", saopšteno je iz Opšte bolnice.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Opšte bolnice

  Vanredni režim rada u Opštoj bolnici Valjevo

  Zbog vanrednog stanja u zemlji, u Opštoj bolnici Valjevo na snazi je vanredni režim rada. Kako se navodi u saopštenju Opšte bolnice odlažu se sve operacije koje nisu hitne, a primaće se samo hitni slučajevi.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Nezvanična informacija

  U Valjevu još dvoje obolelih od korona virusa

  U Valjevu su još dve osobe obolele od korona virusa, nezvanično je potvrđeno Kolubarskim.rs iz više izvora. To je ukupno troje zaraženih iz našeg grada. Zvanične potvrde o broju obolelih, kao i o broju testiranih, u Valjevu još uvek nema.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Objavilo Ministarstvo zdravlja

  Još sedam obolelih od korona virusa u Srbiji, ukupno 55

  U Srbiji je jutros potvrđeno još sedam slučajeva COVID 19, navodi se na zvaničnom sajtu Ministarstva zdravlja. Ukupan broj obolelih sada iznosi 55. Rezultati uzoraka testiranih iz Valjeva još uvek se "čekaju" iz Instituta Torlak.

 • Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
  Prema saopštenju Ministarstva zdravlja

  Građani koji sumnjaju na korona virus da se jave Zavodu za javno zdravlje

  Informacije o broju obolelih isključivo saopštava Ministarstvo zdravlja, otuda Štab za vanredne situacije nije saopštio da je u Valjevu zabeležen prvi slučaj korona virusa. Građani koji imaju određene simptome treba da se jave Zavodu za javno zdravlje u Valjevu.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Ne dolaziti u Dom zdravlja bez preke potrebe

  Dom zdravlja Valjevo moli sugrađane da, iz preventivnih razloga, bez preke potrebe ne dolaze u Dom zdravlja. To se pogotovo odnosi na starije građane i hronične bolesnike.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog opasnosti od širenja korona virusa

  Vučić: Nećemo zatvarati škole, zabranjeni javni skupovi u zatvorenim prostorima

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su stručnjaci preporučili da u Srbiji još uvek nema potrebe za zatvaranjem škola i vrtića, ali će biti zabranjena sva javna okupljanja u zatvorenom prostoru.

 • Apoteka (foto: Đorđe Đoković)
  Spora reakcija Grada na probleme ustanove

  Valjevskoj apoteci preti blokada računa?

  Račun Apoteke "Valjevo" uskoro će biti blokiran zbog dugovanja, koja navodno premašuju 100 miliona dinara, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Dok zaposlenima otkucava sat Grad formira trome Komisije i Radne grupe.