Tema: zdravlje

 • Mamograf (foto: Branko Petrović)
  U Domu zdravlja

  Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

  Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati deset dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna. Podsećamo, pregledi su počeli 4. maja.

 • Obeležen dan fizičke aktivnosti (foto: Branko Petrović)
  Obeležen Međunarodni dan fizičke aktivnosti

  "Kretanjem do zdravlja"

  Pod sloganom "Kretanjem do zdravlja" na Gradskom trgu obeležen je 10. maj - Međunarodni dan fizičke aktivnosti. Ljudski organizam je stvoren za kretanje i treba mu pružiti šansu da bude aktivan.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Bezakonje

  Bolnica bez Upravnog odbora, Branki Antić istekao mandat pre pet meseci!

  Vršiocu dužnosti direktora Opšte bolnice Valjevo dr Branki Antić je 13. januara ove godine istekao šestomesečni mandat, ali je ona i dalje na čelu ustanove. Upravni odbor Opšte bolnice ne postoji. Minitarstvo zdravlja ne reaguje!

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Od ponedeljka promena ulaza za KOVID ambulantu

  Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od ponedeljka 9. maja za potrebe KOVID ambulante koristiti manji bočni ulaz sa prednje strane zgrade, do Službe hitne pomoći.

 • Mamograf (foto: Branko Petrović)
  Biće stacioniran tri sedmice

  Od srede pregledi mobilnim mamografom

  U Domu zdravlja Valjevo će od 4. maja ponovo biti omogućeni preventivni pregledi mobilnim mamografom, u cilju ranog otkrivanja raka dojke kod žena. Mobilni mamograf će biti postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja.

 • Vakcinacija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Od ponedeljka vakcinacija protiv KOVIDA u Domu zdravlja

  Od ponedeljka 7. marta vakcinacija protiv kovida sprovodiće se u Preventivnom centru Doma zdravlja, između drugog i trećeg sprata (nekadašnje prostorije Službe za kućno lečenje i negu).

 • Dom zdravlja (foto: DjordjeDjokovic)
  Od ponedeljka 28. februara

  Kovid ambulanta samo u prizemlju Doma zdravlja

  Od ponedeljka 28. februara KOVID ambulanta za odrasle biće samo u prizemlju Doma zdravlja, uz radno vreme od 7 do 17 časova. Tu će se raditi i testiranje, laboratorijske analize i rendgen snimanje, takođe do 17 časova.

 • Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Od ponedeljka prijava

  Preventivni pregledi mobilnim mamografom

  U Valjevu će od četvrtka 24. februara početi organizovani preventivni pregledi sa ciljem ranog otkrivanja raka dojke. Zakazivanje počinje u ponedeljak 21. februara, a mobilni mamograf biće stacioniran mesec dana.

 • Red ispred Doma zdravlja (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje

  Preko sajta Doma zdravlja izdavanje rezultata

  Dom zdravlja Valjevo podseća sugrađane da preko sajta www.dzvaljevo.rs mogu koristiti onlajn usluge. Mogu se zatražiti: produžavanje hronične terapije, izdavanje rezultata kovid ambulante (test, krvna slika, rendgen), zaključenje bolovanja za kovid pacijente, izdavanje doznaka za tekuće bolovanje za KOVID pacijente,

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Od ponedeljka 10. januara ceo Dom zdravlja prelazi u KOVID režim

  Zbog naglog povećanja broja pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama, Dom zdravlja od ponedeljka 10. januara prelazi u KOVID režim, kao što je bilo u periodu od sredine septembra do početka decembra prošle godine.