Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Lončar u Domu zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Završena rekonstrukcija Doma zdravlja

  Zlatibor Lončar: Ovo je veliki dan za građane Valjeva

  "Ovo je veliki dan za sve građane Valjeva", izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar nakon obilaska renoviranog objekta Doma zdravlja. U pitanju je totalna rekonstrukcija preko 5000 kvadrata objekta koji je izgrađen 1982. godine.

 • Zlatibor Lončar (foto: Đorđe Đoković)
  U narednih nekoliko nedelja

  Ministar Lončar najavio smene u Opštoj bolnici Valjevo

  Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je najavio skoru smenu na čelu Opšte bolnice Valjevo zbog toga što još uvek nije počela rekonstrukcija bolnice, a velike pare su obezbeđene, jer "oni ne moguda se dogovore šta hoće".

 • Grad (foto: Đorđe Đoković)
  Razgovor sa dr Snežanom Marjanović

  Sve više pacijenata sa post kovid sindromom

  Poslednjih godinu i po dana specifičnost rada psihijatrijske službe ogleda se i u povećanom broju pacijenata sa post kovid sindromom. "Mladi ljudi su teže podneli izolacuiju i neizvesnost, dok su se stariji lakše prilagodili", kaže dr Snežana Marjanović, načelnik službe Psihijatrije.

 • Vakcinalni punkt u Holu centra za kulturu (foto: Kolubarske.rs)
  Na letnjoj pauzi

  Vakcinalni punkt u holu Centra za kulturu neće raditi do jeseni

  Vakcinalni punkt u holu Centra za kulturu Valjevo, gde je Opšta bolnica organizovala vakcinaciju građana, neće raditi do jeseni. Drugom dozom vakcinisano je nešto preko 23 hiljade naših sugrađana ili preko 35 posto.

 • Ulaz u Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Od četvrtka, 3. juna

  Ulaz u Dom zdravlja samo kroz Pedijatriju

  Od četvrtka 3. juna jedini ulaz u Dom zdravlja za odrasle pacijente biće sa Pedijatrije, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. Dom zdravlja Valjevo moli građane za još malo strpljenja jer su parterni radovi pri kraju.

 • Rekonstrukcija Doma zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon totalne rekonstrukcije

  Dom zdravlja biće završen do sredine juna

  Radovi na rekonstrukciji objekta Doma zdravlja biće završeni sredinom juna, rekla je za Kolubarske.rs direktorka dr Branka Antić. Rađena je totalna rekonstrukcija objekta koji je izgrađen 1982. godine, a vrednsot radova je oko 400 miliona dinara.

 • Profesor dr Bjelović sa kolegama (foto: Kristina Paramentić)
  Laparoskopska hirurgija

  Dr Miloš Bjelović: Valjevska bolnica jedna od najboljih u Srbiji

  U radnoj poseti u Opštoj bolnici Valjevo bio je profesor dr Miloš Bjelović, redovni profesor hirurgije sa 30 godina iskustva u zdravstvu, koji je zajedno sa timom valjevskih hirurga uradio operativni zahvat tumora želudca.

 • Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
  Nagrada i za one koji nisu radili u kovid ambulanti

  Lekari Doma zdravlja nezadovoljni načinom dodele stimulacija

  Deo zaposlenih u valjevskom Domu zdravlja nezadovoljan je raspodelom stimulacija za rad u Kovid ambulanti. Oni kažu da su, pored lekara i sestara angažovanih za rad sa kovid pacijentima, stumulaciju dobijali i oni koji nisu dolazili u dodir sa takvim pacijentima.

 • Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje Doma zdravlja

  Potrošen Sinofarm za vakcinaciju bez prijave, stigao Fajzer

  Potrošene su sve doze "Sinofarma" za vakcinaciju bez prethodne prijave. Danas za zakazane vakcinacija Fajzer vakcinom, od četvrtka za one bez zakazanog termina. Posle Miličinice, vakcinacija organizovana i u Vragočanici.

 • Ispred ambulante na Petom puku (foto: Roditelj)
  Nakon olduke rukovodstva Doma zdravlja

  Roditelji pitaju zašto se bolesna deca šalju u neuslovnu ambulanatu na Petom puku?

  Roditelji, koji su svoje mališane jutros vodili na pregled u ambulantu na Petom puku, pisali su redakciji Kolubarske.rs. Kažu da organizacija nije dobra, da po snegu i hladnoći bolesna deca čekaju ispred ambulante, te da im je nametnuta "bespotrebna šetnja od jednog do drugog mesta".