Tema: Sport

 • Petnica kup (foto: PK Valis)
  U SRC

  Održan Petnica kup – do sada najmasoviji plivački miting

  U SRC Petnica održan je 24. Petnica kup na kojem je nastupilo 575 plivača iz 32 kluba iz Srbije, Crne Gore i Bugarske. Prea rečima organizatora, ovo je do sada najmasovniji i najbolje organizovan plivački miting.

 • Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
  Na Državnom prvenstvu

  Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

  Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa osam takmičara.

 • Juniorke OK Valjevo (foto: OK Valjevo)
  Prve u Kolubarsko-mačvanskoj ligi

  Uspeh juniorki Odbojkaškog kluba Valjevo

  Juniorski sastav Odbojkaškog kluba Valjevo plasirao se među 16 najuspešnijih klubova u državi pošto je zauzeo prvo mesto u Kolubarsko-mačvanskoj ligi. Ekipa sastavljena od devojaka rođenih 2005. i 2006. godine bila je najbolja u konkurenciji pet klubova.

 • Štafeta Valisa (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Valjevski plivači osvojili četiri medalje

  Plivači valjevskog PK Valis osvojili su četiri medalje na međunarodnom plivačkom mitingu, održanom u Beogradu, u konkurenciji 506 plivača iz 30 klubova iz Srbije, Severne Makedonije i Bugarske.

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  PK Valis

  Andrej Milivojević osvojio bronzu na međunarodnom mitingu

  Plivač Valisa Andrej Milivojević osvojio je bronze u disciplini 100 metara slobodno na međunarodnom mitingu "Ante Lambaša" u Beogradu. Za plivački klub Valis je nastupilo je sedam plivača.

 • Andrej Milivojević i Maša Radojević (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Plivačkog saveza centralne Srbije

  Uspešni Maša Radojević i Andrej Milivojević

  Plivači valjevskog Valisa Maša Radojević i Andrej Milivojević osvojili su medalje na drugom kolu prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, u konkurenciji 302 plivača iz 19 klubova.

 • PK Valis
  Prvenstvo Srbije

  Dve medalje za plivače Valisa

  Proteklog vikenda na bazenu u Košutnjaku je održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Najuspešniji su bili Vuk Tešanović i Andrej Milivojević sa osvojenim bronzanim medaljama.

 • Karate klub 014 (foto: Karate klub 014)
  Za valjevske karatiste

  Devet medalja na turniru u Banji Koviljači

  Na karate turniru u Banji Koviljači, u konkuenciji 200 takmičara u raznim kategorijama, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara i osvojio devet medalja.

 • Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
  Završem Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  Pehar Auto placu DM

  Ekipa Auto plac DM pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu savladala sastav 365 Grin Gras rezultatom 6:3 (4:2). Poslednjeg dana igrana su i finala u kategorijama omladinaca, kadeta i pionira.

 • Selekcije Tešnjara (foto: Slobodan Gligorić)
  Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  Igrana nova finala, sledi završnica

  Pretposlednji dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu obeležila su finala u kategoriji pačića, odnosno dečaka rođenih 2015. i 2016. godine, kao i nešto starijih petlića. Između tih duela na programu su bili i mečevi četvrtfinala seniora.