Registracija Prijava preko FB

Tema: Sport

 • Katarina Filipović (foto: World Minifootball Federation)
  Treće na Svetskom prvenstvu

  Veliki uspeh mlade Valjevke

  Reprezentacija Srbije na nedavno održanom Svetskom prvenstvu za žene u minifudbalu osvojila je treće mesto. Biti treći na svetu velika je stvar za mladu Valjevku, Katarinu Filipović, koja sa ponosom nosi dres reprezentacije Srbije.

 • Memorijalni rukometni turnir Nikola Jevremović Gužva (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Hali sportova dva dana

  Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremović Gužva"

  U valjevskoj Hali sportova danas počinje dvodnevni Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremovića Gužva". Učesnici su beogradski klubovi Partizan i Crvena zvezda, Metaloplastika Šabac i ORK Metalac.

 • Plivački klub Valis (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije u Nišu

  Deset medalja osvojili plivači Valisa

  Plivački klub "Valis" na prvenstvo Srbije za kadete, juniore i seniore, koje je održano u Nišu, osvojio je deset medalja. Na ovom takmičenju je učestovalo 516 plivača iz 43 kluba, među njima i četrnaest plivača Valisa.

 • Visokogorci Valjeva (foto: Visokogorci Valjeva)
  Na 2.925 metara

  "Visokogorci Valjeva" na najvišim vrhovima Balkana

  Tri člana novoosnovanog planinarsko sportskog kluba "Visokogoraca Valjevo" Srećko Avramović, Aleksandar Obradović i Vladimir Nikolić osvojili su najvisi vrh Balkanskog poluostrva Musalu, visoku 2.925 metara.

 • PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
  Nakon prvog kola drugi

  Najuspešnija sezona PK "Valis"

  Takmičari PK "Valis" su prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, po broju osvojenih medalja, završili na drugom mestu, saopšteno je iz tog kluba. "Ovo će biti najuspešnija sezona u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba

 • Nađa i Maša (foto: PK Valis)
  U Bačkom kanalu

  Nađa i Maša najbolje na plivačkom maratonu

  Takmičarke plivačkog kluba "Valis" Nađa Lazarević i Maša Cvetković bile su najbolje na plivačkom maratonu dužine pet kilometara u Bačkom kanalu, kod Sombora.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Tokom vikenda

  Plivači Valisa uspešni na takmičenju u Banja Luci i Užicu

  Plivačica "Valisa" Maša Cvetović osvojila je zlato u disciplini 400 metara slobodno, dok je u disciplini 50 metara leđno doplivala do bronze na takmičenju u Banja Luci. U Užicu deset valjevskih plivača osvojilo 22 medalje.

 • Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
  Na mitingu "11. april Grand prix"

  Sestre Radojević do novih medalja

  Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među njima sedmoro iz PK "Valis".

 • (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije

  Uspešni plivači Valisa na prvenstvu Srbije

  Na prvenstvu Srbije u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koje je održano u Beogradu od 17. do 20. necembra, plivački klub "Valis" ostvario je najveći uspeh u proteklih desetak godina.

 • Detalj sa utakmice (foto: RK Metalac)
  Prva rukometna liga Srbije, grupa Centar

  Metalac bolji od Partizana 2 u Beogradu

  U utakmici sedmog kola Prve rukometne lige Srbije, grupa Centar, valjevski Metalac je u Beogradu savladao ekipu Partizana 2 sa 39:33 (19:17). Prema očekivanju, domaćin je od starta zaigrao brzo, želeći da materijalizuje dobru fizičku spremnost...