Tema: Sport

 • Teniski turnir u Valjevu (foto: N.M.)
  Serbian Grand Prix turnir u Valjevu

  Uspešni valjevski mladi teniseri

  Proteklog vikenda u Valjevu je održan turnir Teniskog saveza Srbije za dečake i devojčice do 16 godina. Mladi valjevski teniseri postigli su odlične rezultate na ovom turniru na kome je učestvovalo 13 takmičara i 11 takmičarki iz Srbije.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Međunarodno takmičenje

  Plivači Valisa uspešni na plivačkom mitingu "Leskovački pobednik"

  Plivači valjevskog PK Valis osvojili su ukupo 15 medalja na 13. Međunarodnom plivačkom mitingu "Leskovački pobednik", gde je nastupilo 420 plivača iz Bugarske, Moldavije, Severne Makedonije i Srbije.

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Na bazenima SRC Petnica

  Seniorski pogon "Vidri" zvanično je upalio motore za novu sezonu

  Jasno je da će Valis i ove godine imati kvalitetan sastav, a razlog za neuobičajeno rani početak priprema je nastup Valjevaca u Euro kupu koji startuje 20. septembra. Ambicije Valisa su da i u nastupajućoj takmičarskoj godini pomeri lestvicu uspeha za jedan stepenik.

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo

  "Vidrice" završavaju sezonu, a "Vidre" počinju pripreme

  Mladi valjevski vaterpolisti su poslednja dva vikenda igrali završne turnire za naziv šampiona Srbije, čime su bili nagrađeni za sjajne nastupe na polufinalnim turnirima, koje su okončali bez poraza.

 • Maša Cvetković (foto: Iz privatnog albuma)
  Na Prvenstvu Srbije

  Maša Cvetković osvojila 11 medalja

  Plivačica Maša Cvetković ostvarila je najveći uspeh u istoriji valjevskog plivanja osvojivši 11 medalja na Prvenstvu Srbije u plivanju u juniorskoj i u apsolutnoj konkurenciji koje je održano u Beogradu.

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo Super liga Srbije

  Partizan bolji od Valisa

  U utakmici petog kola vaterpolo Super lige Srbije, za plasman od 1-6. mesta, Valis je u Petnici poražen od Partizana sa 15:8. "Vidre" su Partizan dočekale pred punom tribinom.

 • Vidrice (foto: VK Valis)
  Finale u SRC Petnica

  "Vidrice" druge na turniru Kupa Srbije

  Na finalnom turniru Kupa Srbije u vaterpolu za dečake rođene 2011. godine, na kojem je učestvovalo šest najboljih ekipa države, "Vidrice" su osvojile drugo mesto pošto su u finalu poražene od ekipe Šapca sa 7:5.

 • PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
  Na plivačkom mitingu "Kup Banata"

  Sedam medalja za plivače Valisa

  Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.

 • VK Valis (do 14 godina) (foto: VK Valis)
  U Novom Sadu

  Valis treći na Kupu Srbije za igrače do 14 godina

  Vaterpolisti Valisa su u Novom Sadu osvojili treće mesto u Kupu Srbije za igrače do 14 godina. Oni su u duelu za bronzanu medalju pobedili svoje vršnjake iz ekipe Novog Beograda sa 9:7.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Na platou Centra za kulturu

  Izložba u Valjevu - 100 godina košarke u Srbiji

  Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji stiže u Valjevo, saopštila je PR služba Valjeva. U nedelju, 26. marta, izložba će biti postavljena ispred Centra za kulturu Valjevo od 11 do 18 časova.