Registracija Prijava preko FB

Tema: Sport

 • Nađa i Maša (foto: PK Valis)
  U Bačkom kanalu

  Nađa i Maša najbolje na plivačkom maratonu

  Takmičarke plivačkog kluba "Valis" Nađa Lazarević i Maša Cvetković bile su najbolje na plivačkom maratonu dužine pet kilometara u Bačkom kanalu, kod Sombora.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Tokom vikenda

  Plivači Valisa uspešni na takmičenju u Banja Luci i Užicu

  Plivačica "Valisa" Maša Cvetović osvojila je zlato u disciplini 400 metara slobodno, dok je u disciplini 50 metara leđno doplivala do bronze na takmičenju u Banja Luci. U Užicu deset valjevskih plivača osvojilo 22 medalje.

 • Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
  Na mitingu "11. april Grand prix"

  Sestre Radojević do novih medalja

  Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među njima sedmoro iz PK "Valis".

 • (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije

  Uspešni plivači Valisa na prvenstvu Srbije

  Na prvenstvu Srbije u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koje je održano u Beogradu od 17. do 20. necembra, plivački klub "Valis" ostvario je najveći uspeh u proteklih desetak godina.

 • Detalj sa utakmice (foto: RK Metalac)
  Prva rukometna liga Srbije, grupa Centar

  Metalac bolji od Partizana 2 u Beogradu

  U utakmici sedmog kola Prve rukometne lige Srbije, grupa Centar, valjevski Metalac je u Beogradu savladao ekipu Partizana 2 sa 39:33 (19:17). Prema očekivanju, domaćin je od starta zaigrao brzo, želeći da materijalizuje dobru fizičku spremnost...

 • Plivači Valisa (foto: PK Valis)
  Na mitingu "10. Leskovački pobednik”

  Plivači Valisa osvojili 12 medalja u Leskovcu

  Plivači valjevskog kluba "Valis"osvojili su 12 medalja, od toga pet zlatnih, na Plivačkom mitingu "10. Leskovački pobednik", koji je održan proteklog vikenda u Leskovcu.

 • OK Begrad (foto: OK Valjevo)
  Za vikend održan u Valjevu

  OK “Beograd” pobednik prvog memorijala “Miroslav Aksentijević”

  OK "Beograd", član Super lige Srbije, pobednik je prvog memorijalnog odbojkaškog turnira "Miroslav Aksentijević", koji je za vikend održan u Valjevu. Druge su bile odbojkašice domaćina OK "Valjevo", dok je treće mesto zauzeo OK "Spartak" iz Ljiga.

 • Svetosavska atletska trka (foto: Đorđe Đoković)
  21. Svetosavska atletska trka

  Najbolji Miloš Malešević i Verica Đorđević

  Pobednici 21. Svetosavske atletske trke su Verica Đorđević iz Surčina i Miloš Malešević iz Inđije kod seniora u trkama na 3.000, odnosno 5.000 metara. Ove godine je učestvovalo 150 takmičara, iz desetak gradova, od predškolaca i đaka, do seniora i juniora u obe konkurencije, vojnika, policajaca, rekreativaca i veterana.

 • Karatisti osvojili medalje (foto: Karate klub 014)
  Na karate turniru u Užicu

  Valjevski karatisti osvojili četiri medalje

  Valjevski karatisti Ana Živanović, Ksenija Kosić, Anđela Mitrović i Aleksandar Milošević osvojili su četiri medalje na karate turniru "Užički pobednik 2019", na kome je nastupilo preko 45 karate klubova sa oko 200 takmičara.

 • Plivači Valisa na mitingu u Kragujevcu (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Plivački klub "Valis" treći u Kragujevcu

  Na međunarodnom plivačkom mitingu u Kragujevcu, na kome je učestvovalo 30 klubova iz Grčke, BiH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije valjevski "Valis" je zauzeo treće mesto ekipno, dok je Anja Radojević proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji.