Tema: Sport

 • Selekcija Valisa do 12 godina (foto: VK Valis)
  Finalni turnir u SRC Petnica

  Selekcija Valisa do 12 godina plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije

  Selekcija Vaterpolo kluba Valis do 12 godina (2010. i mlađe) plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije. Valis je u subotu pobedio kragujevački Radnički sa 12:8, da bi u nedelju savladao Šabac 2 sa 12:9 i izgubio od prve ekipe Šapca sa 19:5.

 • Generacija 2010. i mlađi (foto: VK Valis)
  U SRC Petnica

  VK Valis domaćin regionalnog finalnog turnira za 2010. i mlađe

  Ovog vikenda će u SRC Petnica biti održano finale Prvenstva Srbije za godište 2010. i mlađe Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije. Na turniru učestvuju valjevski Valis, Šabac, Šabac 2 i Radnički Kragujevac.

 • VK Valis (2005. i mlađi) (foto: VK Valis)
  Prvenstvo Srbije

  VK "Valis" na finalnom turniru za igrače do 17 godina

  Vaterpolisti valjevskog "Valisa", uzrast do 17 godina, ovog vikenda 18. i 19. juna u Kragujevcu igraju Finalni turnir Prvenstva Srbije za ovu takmičarsku kategoriju. Na završni turnir idu kao petoplasirani, ali je veliki uspeh naći se u društvu eminentnih srpskih vaterpolo klubova.

 • Anja Radojević i Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Plivačice Valisa

  Anja i Maša osvojile pet medalja na prvenstvu Srbije

  Plivačice PK Valis Anja Radojević i Maša Cvetković ostvarile su zapažene rezultate na prvenstvu Srbije za juniore i seniore koje je održano na bazenu Republičkog zavoda za sport u Beogradu.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  U kategoriji mlađih juniorki

  Maša Cvetković prva na takmičenju u Sloveniji

  Na prvenstvu održanom u slovenačkom gradu Radovljica, plivačica PK Valis iz Valjeva Maša Cvetković osvojila je titulu prvakinje Slovenije u kategoriji mlađih juniorki u trci na pet kilometara.

 • Karate turnir (foto: KK 014 Valjevo)
  Održan jubilarni deseti

  Karate klub iz Bora najuspešniji na turniru "Memorijal Svetlana Ceca Radojević"

  Prestižnu titulu najuspešnijeg kluba na jubilarnom desetom turniru "Memorijal Svetlana Ceca Radojević", koji je u subotu održan u Valjevu, poneo je karate klub Bor iz Bora. Nastupilo je 20 klubova iz Srbije i jedan klub iz Republike Srpske

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Sport

  Plivačice Valisa najbolje na državnom prvenstvu

  Plivački klub Valis ostvario je izuzetne rezultate na državnom prvenstvu u disciplini 5000 metara, koje je proteklog vikenda održano na bazenu u Košutnjaku. "Bolji početak nove sezone nismo mogli da očekujemo", rekao je trener Kovačević.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na državnom prvenstvu u Zrenjaninu

  15 medalja za plivače Valisa

  Plivački klub Valis osvojio je 15 medalja na prvenstvu Srbije za kadete, juniore i seniore koje je održano u Zrenjaninu od 2. do 5. decembra. Plivači su osvojili četiri medalje u seniorskoj i jedanaest medalja u juniorskoj kategoriji.

 • PK Valis u Kragujevcu (foto: PK Valis)
  U Kragujevcu i Sremskoj Mitrovici

  Još jedan uspešan takmičarski vikend za plivače Valisa

  Plivači Valisa su proteklog vikenda nastupili na dva takmičenja. "I pored najtežih uslova u poslednjih desetak godina zadovoljni smo urađenim, očekuje nas još takmičenje u Pančevu i eventualno u Beogradu".

 • Učesnici turnira (foto: Studio Diznilend Beograd)
  Pobednik OK Akademija Stars

  Odbojkaški turnir u znak sećanja na Milana Koraća

  Danas se navršava godinu dana od kako nas je napustio omiljeni nastavnik fizičkog vaspitanja i odbojkaški trener Milan Korać. Juče je u Omni centru održan prvi turnir u čast i sećanje na nastavnika Koraća.