Tema: Sport

 • Nemanja Isidorović (foto: Andrej Ranković)
  Jedan od najmlađih fudbalera u valjevskom sastavu

  Isidorović: Još nismo na maksimumu

  Akter pobede protiv Poleta iz Ljubića rezultatom 3:2 bio je i Nemanja Isidorović, jedan od najmlađih fudbalera u valjevskom sastavu koji je nakon matične Budućnosti, zatim Krušika i Senjaka karijeru gradio u Zemunu.

 • Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije (foto: www.waterpoloserbia.org)
  Čestitka gradonačelnika Valjeva

  Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

  Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić. Gradonačelnik Valjeva čestitao na uspehu.

 • Alen Tupajić (foto: Slobodan Gligorić)
  Novi trener Budućnost Krušika

  Tupajić: Povratak u grad mladosti

  Alen Tupajić, koji je u igračkoj karijeri, zanimljivo, nosio dres i Budućnosti i Krušika, do kraja polusezone imaće priliku da popravi bodovni saldo i približi valjevski klub gornjoj polovini tabele. "Kritike sigurno nisu put za bolje dane valjevskog fudbala".

 • Osvajači medalja AK Valjevo (foto: Aero-klub Valjvo)
  Na EX Jugoslovenskom Blanik kupu

  Piloti AK Valjevo osvojili pet medalja na takmičenju u Trsteniku

  Mladi piloti Aero-kluba Valjevo osvojili su prvo i treće mesto u ekipnom i sve tri medalje u pojedinačnom takmičenju na EX Jugoslovenskom Blanik kupu. Ekipu je pripremao i vodio nastavnik letenja Predrag Milošević.

 • Rodoljub Paunovic sa saradnicima (foto: Slobodan Gligorić)
  U subotu derbi sa čačanskim Borcem

  Paunović: U potrazi sa novim trenerom

  Pripreme za željno iščekivani derbi Budućnost Krušika sa čačanskim Borcem protiču bez trenera. Predsednik kluba Paunović kaže da su već obavljeni razgovori sa pojedinim trenerima čiji se odgovori očekuju narednih dana.

 • VK Valis (foto: VK Valis)
  Prvu fazu LEN Kupa

  Valis dobio protivnike u Kupu Evrope

  Vaterpolo klub Valis je dobio protivnike za svoje debitantsko učešće u evropskim takmičenjima. "Valis dobio najtežu grupu u ovom takmičenju, ali da će se kao i uvek potruditi da reprezentuje klub i Valjevo u što boljem svetlu".

 • Budućnost Krušik-Mladi radnik (foto: Slobodan Gligorić)
  Het-trik za prvu pobedu

  Rajevac: Nije bilo lako doći do tri boda

  Fudbaleri Budućnost Krušika su ostvarili prvu pobedu ove sezone u Srpskoj ligi Zapad pobedivši Mladi radnik rezultatom 3:0. Bio je to het-trik Filipa Rajevca. "Svi koji su bili na stadionu uverili su se da nije bilo lako doći do tri boda".

 • Mlada reprezentacija Srbije (foto: Vaterpolo savez Srbije)
  Sport

  Srebro za Kovačevića i Stanića na Svetskom prvenstvu

  Valjevo i Vaterpolo klub Valis mogu biti ponosni na Aleksandra Kovačevića i Petra Stanića (VK Šabac, ponikao u Valisu) koji, posle evropskog zlata, donose svetsko srebro u naš grad!

 • Nebojša Aleksić (foto: Andrej Ranković)
  Povratnički prvenac

  "Mladi igrači se vraćaju u rodni grad da bi fudbalsko Valjevo dobilo klub u Prvoj ligi"

  Mladi igrači se vraćaju u rodni grad zbog većih ambicija i želje da fudbalsko Valjevo konačno ima klub u Prvoj ligi Srbije. Nebojša Aleksić veruje da ih poraz na startu sezone neće demotivisati i dodaje da je potreban period za uigravanje novih igrača.

 • Aleksandar Kovačević (foto: Vaterpolo savez Srbije)
  Srbija savladala SAD

  Kovačević iz Valisa najbolji na startu Svetskog juniorskog prvenstva

  Na startu Svetskog juniorskog prvenstva za vaterpoliste u Beogradu prvotimac valjevskog Valisa Aleksandar Kovačević proglašen je za igrača utakmice protiv SAD.