Tema: Rukomet

 • Konferencija za novinare RK Metalac (foto: Kolubarske.rs)
  Iz RK Metalac poručuju

  "Gužvin turnir nije niti će biti marginalizovan"

  Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremović Gužva", koji se održava u znak sećanja na legendarnog valjevskog rukometaša i trenera, ove godine biće održan 11. put u valjevskoj hali sportova uz učešće četiri ekipe, najavljeno je na konferenciji za novinare RK Metalac, koji je organizator turnira.

 • Memorijalni rukometni turnir Nikola Jevremović Gužva (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  U Hali sportova dva dana

  Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremović Gužva"

  U valjevskoj Hali sportova danas počinje dvodnevni Memorijalni rukometni turnir "Nikola Jevremovića Gužva". Učesnici su beogradski klubovi Partizan i Crvena zvezda, Metaloplastika Šabac i ORK Metalac.

 • Detalj sa utakmice (foto: RK Metalac)
  Prva rukometna liga Srbije, grupa Centar

  Metalac bolji od Partizana 2 u Beogradu

  U utakmici sedmog kola Prve rukometne lige Srbije, grupa Centar, valjevski Metalac je u Beogradu savladao ekipu Partizana 2 sa 39:33 (19:17). Prema očekivanju, domaćin je od starta zaigrao brzo, želeći da materijalizuje dobru fizičku spremnost...

 • Crvena zvezda pobednik Gužvinog memorijala (foto: Đorđe Đoković)
  8. MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR "NIKOLA JEVREMOVIĆ GUŽVA"

  Crvena zvezda pobednik Gužvinog memorijala

  Pobednik 8. "Memorijala Nikola Jevremović Gužva" je Crvena zvezda. Crveno beli su bili bolji od Partizana, te su rezultatom 30:28 osvojili rukometni turnir koji je igran u Valjevu. Na turniru su još učestvovali Kolubara iz Lazarevca i valjevski Metalac.

 • Memorijalni rukometni turnir Nikola Jevremović Gužva (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Danas i sutra u hali sportova

  Rukometni "Memorijal Nikole Jevremovića Gužve"

  ORK Metalac organizuje danas i sutra 8. rukometni "Memorijal Nikole Jevremovića Gužve" u znak sećanja na svog igrača i trenera. Učestvuju beogradski Partizan, Crvena zvezda, Kolubara iz Lazarevca i domaćin Metalac.

 • Partizan (foto: Đorđe Đoković)
  "Gužvin memorijal" u rukometu

  Partizan lako do trofeja

  Rukometaši Partizana pobednici su sedmog "Memorijala Nikole Jevremovića Gužve" posle pobede u finalu protiv Metaloplastike sa 33:20 (17:9). Treća je Crvena zvezda posle pobede protiv Metalca sa 31:30 (15:13).

 • Metalac - Partizan (foto: Đorđe Đoković)
  "Gužvin memorijal" u rukometu

  U finalu Partizan - Metaloplastoka

  U finalu sedmog "Memorijala Nikola Jevremović Gužva" sutra (19.00) igraju beogradski Partizan i šabačka Metaloplastoka, dok će se za treće mesto (17,00) boriti Crvena zvezda i domaćin Metalac. U polufinalnim utakmicama Partizan je večeras pobedio ekipu Metalca 37:24 (15:13), dok je Metaloplastika bila bolja od Zvezde sa 25:24 (13:10).

 • Crvena zvezda
  Rukomet: Memorijal Nikole Jevremovića Gužve

  Pobednik Crvena zvezda

  Šesti "Gužvin memorijal" u rukometu, koji završen večeras u Valjevu, dobila je Crvena zvezda posle pobede u finalu nad Metaloplastikom sa 28:22 (12:15). Treći je Partizan, koji je savladao ORK Metalac sa 36:25 (17:17).

 • Gužvin memorijal
  „Gužvin memorijal“ u rukometu

  U finalu: Zvezda – Metaloplastika

  U finalu 6. "Memorijala Nikole Jevremovića Gužve" u rukometu, sutra od 19.00 sati u Hali sportova, igraju Crvena zvezda i Metaloplastika iz Šapca, prošlogodišnji pobednik. Za treće mesto, od 17.00 sati, igraće Partizan i ORK Metalac. U večerašnjim utakmicama, Šapčani su bili bolji od Partizana 43:35 (18:16), a crveno-beli od ORK Metalca 31:26 (14:13).

 • Gužvin memorijal Metalac - Crvena zvezda (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Danas i sutra u Hali sportova

  "Memorijal Nikole Jevremovića Gužve"

  ORK Metalac organizuje ovog vikenda 6. rukometni "Memorijal Nikole Jevremovića Gužve" u znak sećanja na svog igrača i trenera. Od 17.00 sati, u Hali sportova, igraju prošlogodišnji pobednik Metaloplastika, do sada najuspešnija ekipa na memorijalima, i Partizan, dok se od 19.00 sati sastaju ORK Metalac i Crvena zvezda.