Tema: Fudbal

 • Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
  Završem Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  Pehar Auto placu DM

  Ekipa Auto plac DM pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu savladala sastav 365 Grin Gras rezultatom 6:3 (4:2). Poslednjeg dana igrana su i finala u kategorijama omladinaca, kadeta i pionira.

 • Selekcije Tešnjara (foto: Slobodan Gligorić)
  Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  Igrana nova finala, sledi završnica

  Pretposlednji dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu obeležila su finala u kategoriji pačića, odnosno dečaka rođenih 2015. i 2016. godine, kao i nešto starijih petlića. Između tih duela na programu su bili i mečevi četvrtfinala seniora.

 • Selekcije Tesnjara (foto: Slobodan Gligorić)
  Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  Poznati prvi pobednici

  Dečaci Senjaka, Radničkog i Tešnjara osvojili su po jedan pehar u uvodnim finalima Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Program u sredu obeležiće susreti osmine finala u seniorskoj kategoriji. Počev od 15 časova za plasman među osam najuspešnijih

 • Novogodišnji turnir (foto: Slobodan Gligorić)
  Mali fudbal

  Slede uzbuđenja na turniru

  Novogodišnji tunir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu. Tradicionalno, 6. januar je slobodan dan, dok će već na Božić od 11 časova najmlađe uzrasne kategorije, pioniri i seniori ponovo biti na parketu.

 • Novogodišnji turnir (foto: Slobodan Gligorić)
  U Hali sportova

  Na Novogodišnjem turniru 134 ekipe

  Susretima u kategoriji pačića između dečaka iz škole fudbala Tešnjar i Senjaka prvog dana 2024. godine startovao je Novogodišnji turnir u malom fudbalu, događaj sa tradicijom dugom više decenija u našem gradu.

 • Novogodišnji turnir 2023.
  Prijava do petka 29. decembra

  Početak godine u znaku novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

  U organizaciji Fudbalskog saveza Valjeva, a pod pokroviteljstvom grada, Hala sportova biće od 1. do 14. januara domaćin Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, događaja sa bogatom tradicijom.[...]

 • Auto škola Žile - pobednik seniori (foto: Slobodan Gligorić)
  Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu

  "Auto škola Žile" preokretom do pehara

  Ekipa "Auto škole Žile kraft inženjering" pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu posle preokreta savladala sastav "Ilija Kop Zoran Baljak" rezultatom 2:1. Mladi momci hrabrim partijama u završnici uspeli su da nadvise rivale i dođu do nagrade od 300.000 dinara.

 • Novogodišnji turnir u malom fudbalu (foto: Slobodan Gligoric)
  Nakon pet dana malog fudbala predah u hali sportova

  Kraj grupne faze, slede eliminacije na Novogodišnjem turniru

  Nakon pet dana Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu završeni su mečevi grupne faze u seniorskoj konkurenciji. Šestog dana januara neće biti malog fudbala, dok se program nastavlja za Božić od 15 časova.

 • Novogodišnji turnir (foto: Slobodan Gligorić)
  Fudbal

  Startovao Novogodišnji turnir

  Susretom dečaka rođenih 2015. godine u valjevskoj Hali sportova startovao je Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Do četvrtka 12. januara igraće se mečevi u deset uzrasnih kategorija. Prijavljene su 122 ekipe.

 • Stefan Tešić (foto: Andrej Ranković)
  Intervju

  Stefan Tešić: Nedostaju samo golovi

  Mladi fudbaler je zajedno sa igračima poput Aleksića i Isidorovića, a nešto kasnije i golmana Golovića, stigao u rodni grad kao pomoć iskusnijim igračima za napad na sam vrh tabele zapadne grupe Srpske lige. Ipak, realnost je drugačija, pa Valjevci nakon 12 odigranih kola trenutno dele sedmu poziciju...