Registracija Prijava preko FB

Tema: vrtići

 • Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Odluka Predškolske ustanove

  Nema plaćanja računa za decu koja nisu išla u vrtić u julu i avgustu

  Roditelji čija deca nisu išla u vrtić u julu i avgustu neće plaćati uslugu, piše u Odluci o plaćanju naknade za boravak dece u Preškolskoj ustanovi "Milica Nožica", objavljeno je na sajtu Predškolske ustanove.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  Iz vrtića na Petom puku

  Lopovi ukrali 1,5 tona lož ulja

  Iz obdaništa “Pčelica” na Petom puku pretprošle noći nepoznti lopovi ukrali su čak 1,5 tonu lož ulja. Oni su iz podzemne cisterne vrtića istočili energent koji se koristi za grejanje ovog objekta, a o celom slučaju je obaveštena valjevska policija. Prema nezvaničnim informacijama, lopovi su lož ulje prevezli uz pomoć kamiona i jednog automobila.

 • Obdanište u Kolubari (foto: Kolubarske.rs)
  Manjak vrtića u Valjevu

  Rešenje je adaptacija obdaništa u Kolubari

  Zbog nedovoljnog broja obdaništa i ove jeseni skoro 300 mališana neće biti upisano u Predškolsku ustanovu „Milica Nožica”. Ovaj problem biće rešen adaptacijom postojećeg vrtića u naselju Kolubara 2.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  Ponovo nema mesta za svu decu

  Prijem u vrtiće uz lažne potvrde?

  Za 298 mališana neće biti mesta u valjevskim vrtićima ove jeseni. Za boravak od septembra, u jedno od devet vrtića Predškolske ustanove „Milica Nožica”, podneto je čak 695, a pozitivno je rešeno 397 molbi.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  Skuplji vrtići od 1. marta

  Cena između gradonačelnika i Upravnog odbora

  Gradonačelnik Stanko Terzić potpisao je odluku o povećanju cene za boravak dece u Predškolskoj ustanovi „Milica Nožica“. Međutim sa tom odlukom po kojoj će roditelji, umesto 3.700 dinara, boravak mališana u vrtićima plaćati 4.060 dinara mesečno, se ne slaže Upravni odbor ustanove.

 • Obdanište Vidra (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
  Moguće je povećanje cena

  Boravak u obdaništu skuplji 200 dinara

  Postoji mogućnost da Ustanova za predškolsku decu „Milica Nožica“ u Valjevu poveća cenu, koju roditelji plaćaju za boravak dece u obdaništima, sa 3.700 na 3.900 dinara mesečno, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs i iz Ustanove i u Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  Predškolska ustanova "Milic Nožica"

  Sedmoro vaspitača vraćeno na prethodna radna mesta

  Sedmoro vaspitača Predškolske ustanove „Milica Nožica” vraćeno je na radna mesta sa kojih je početkom septembra premešteno. Direktor Predškolske ustanove Zlatomir Marković kaže da je prihvatio četiri od sedam žalbi vaspitača, koliko je UO odbor uvažio i dostavio njemu na razmatranje.

 • Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Razgovor sa pedagogom Zoricom Milić

  Koliko su nam važna deca?

  Nedavni slučaj u valjevskim vrtićima kada su vaspitači odlukom direktora premešteni u druge objekte otvorio je brojna pitanja, a pre svega, koliko su nam važna deca i da li uvažavamo njihove potrebe?

 • Zlatomir Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Roditelji predali peticiju sa 29 potpisa

  Marković: Odluku neću menjati

  Nazadovoljni roditelji mališana iz valjevskih vrtića, čiji su vaspitači odlukom direktora premešteni u druge objekte, predali su peticiju sa 29 potpisa kojom traže vraćanje vaspitača i medicinskih sestara u grupu u kojoj su bili.

 • Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
  Peticija nezadovoljnih roditelja

  Premeštena 44 vaspitača

  Nekoliko roditelja mališana koji borave u Predškolskoj ustanovi “Milica Nožica” ovog prepodneva organizovalo je potpisivanje peticije kojom zahtevaju vraćanje vaspitača koji su premešteni u druge objekte.