Registracija Prijava preko FB

Tema: Film

 • U Centru za kulturu

  Premijera filma "Težina lanaca 3" u Valjevu

  U Centru za kulturu večeras od 20 časova premijera filma "Težina lanaca 3" u režiji Borisa Malagurskog. Od svake prodate karte 50 dinara biće donirano Centru za vantelesnu oplodnju koji već osam godina pomaže da se podigne natalitet u Srbiji.

 • Dnevnik Diane Budisavljević
  Valjevske filmske susrete otvara

  Dnevnik Diane Budisavljević

  Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.

 • Učesnici radionice SeaVa Youth (foto: VAKUM)
  Zajedno na učenju i druženju srednjoškolci iz Srbije i Crne Gore

  Mladi Kolubarskog okruga na radionici igranog filma u Ulcinju

  Desetoro srednjoškolaca iz Valjeva, Mionice, Osečine i Uba i desetoro iz Crne Gore, osmisliće i realizovaće kratkometražni igrani film u okviru Filmske radionice pod nazivom SeaVa Youth koja je počela u Ulcinju.

 • Bioskop 85 (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon svetske premijere u Bioskopu 85

  "Klub zadovoljnih žena" u Valjevu

  Na repertoaru Bioskopa 85 su tri ovogodišnja filmska ostvarenja, koja nakon svetske premijere dolaze u valjevski bioskop. Animirani "Neviđeni 2", "Terminal" i "Klub zadovoljnih žena".

 • Bioskop 85 (foto: Đorđe Đoković)
  Repertoar do 20. juna

  "Fantastična žena" stiže u valjevski bioskop

  Na repertoaru Bioskopa 85 do 20. juna su tri hit filma, dobitnik Oskara "Fantastična žena", animirani "Čarobni princ" i nastavak filma "Okeanovih 11", koji nosi naziv "Okeanovih 8".

 • Bioskop 85 (foto: Đorđe Đoković)
  Pet filmova u Bioskopu 85

  Slobodna zona danas u Valjevu

  Filmski festival Slobodna zona danas stiže u Bioskop 85, gde će u dva dana 7. i 14. maja biti prikazano pet najboljih filmova sa 13. festivalskog programa. "Dan oslobođenja", "Čavela", "Ćambra", "Crveni pas: pravi plavi" i "500 godina".

 • Bioskop 85 (foto: Đorđe Đoković)
  Do srede, 14. marta

  Mini FEST ponovo u Valjevu

  Samo četiri dana nakon zatvaranja Međunarodnog filmskog festivala FEST u Beogradu, najznačajnija filmska ostvarenja biće prikazana u Valjevu na Mini FEST-u. U "Bioskopu 85" do srede, 14. marta, biće prikazano 18 filmova.

 • Bioskop (foto: Đorđe Đoković)
  Kultura

  Nakon FESTA "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju" u Bioskopu 85

  Narednih sedam dana na repertoaru "Bioskopa 85" su film koji je otvorio ovogodišnji FEST "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", hit animirani film za najmlađe "Pčelica Maja-medene igre" i "Cena života".

 • Bioskop 85 (foto: Đorđe Đoković)
  Repertoar Bioskopa 85

  "Pedeset nijansi - Oslobođeni" od 22.30

  Zbog velikog interesovanja film "Pedeset nijansi - Oslobođeni" biće prikazan u Bioskopu 85, 17. i 18. februara, od 22.30 minuta. U ponedeljak 19. februara biće prikazan film Slobodana Šijana "Ko to tamo peva", restaurirana verzija kultnog domaćeg filma (1980).

 • Projekcija filma Druga strana svega (foto: ĐorđeĐoković)
  U prepunom Bioskopu 85

  Bravo za dokumentarni film "Druga strana svega"

  Dokumentarni film "Druga strana svega", autorke Mile Turajlić prikazan je sinoć u Bioskopu 85. Tokom dve projekcije sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dodate su i pomoćne stolice zbog velikog interesovanja za ovaj film.