Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog dilovanja i napada na policajca

  Valjevska policija je uhapsila S. T. (1999) i F. J. (2001) iz Valjeva. Prilikom kontrole vozila pronađena je plastičn kesa sa 327 grama marihuane. U trenutku kada je policajac otvorio vrata, F. J. startovao je vozilo koje je krenulo unazad i vuklo policajca oko 50 metara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U selu Mionica

  Vozio traktor sa 3,32 promila alkohola u krvi i bez dozvole

  Traktorista u alkoholisanom stanju vozio bez vozačke dozvole neregistrovani traktor i udario u kamion. Niko nije povređen. Osuđen je na kaznu zatvora od 45 dana i novčanu kaznu od 256.000 dinara.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšen policajac zbog napada na ženu

  Valjevska policija uhapsila je policijskog službenika M. S. (1983) iz Valjeva, koji je, kako se sumnja, nakon kraće rasprave, fizički napao četrdesetjednogodišnju ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi i naneo joj lake telesne povrede.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Maloletnik uhapšen zbog marihuane

  Maloletnik iz okoline Valjeva uhapšen je sa 1,2 kilograma marihuane spakovane u šest staklenih tegli i 10 kesa. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Valjevu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog krađe goriva

  Tridesetosmogodišnji muškarac iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je iz kamiona i građevinskih mašina krao gorivo i akumulatore, saopštila je valjevska policija. Takođe se sumnjiči da je na Novoj zelenoj pijaci više puta obio tezge...

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Kolubarske.rs)
  O slučaju "hapšenja" aktiviste Lokalnog fronta Va

  Saopštenje valjevske policije na koje se poziva Slobodan Gvozdenović ne postoji

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović uporno govori o tome da je "aktivista Lokalnog fronta uhapšen jer je delio opijate" pozivajući se na sopštenje valjevskog MUP-a, a to saopštenje ne postoji, što je MUP Srbije potvrdio u odgovoru za Kolubarske.rs.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Uhapšeni prodavci duvana

  Policija zaplenila oko jedne tone rezanog duvana i duvana u listu

  Uhapšena kriminalna grupa za koju se sumnja da je od početka godine organizovala nabavku i prodaju rezanog duvana na teritoriji Srbije. Policija je, prilikom pretresa kuće u Ubu i iznajmljene kuće u mestu Ćelije, pronašla oko jedne tone rezanog duvana i duvana u listu

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen sa 21 gram kokaina

  Valjevska policija je uhapsila D. R. (43) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je pronađeno 10 grama kokaina i još11 grama ove droge skrivene u automobilu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog sumnje da je prodavao drogu

  Valjevska policija uhapsila je S. B. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On se sumnjiči da je prodao 15 grama marihuane devetnaestogodišnjem i dvadesetčetvorogodišnjem muškarcu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policija

  Uhapšen zbog šverca cigareta

  Valjevska polocija uhapsila je M. S. (53) iz Lajkovca bog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. U njegovoj kući, u specijalno napravljenoj ostavi, pronađeno je 12.340 paklica cigareta