Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Ovako se čuva biciklo (foto: nepoznat)
  Saopštenje

  Krao bicikle iz podruma i dvorišta

  Valjevska policija uhapsila je M. Ž. (1982) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela teška krađa i 14 krađa. Sumnja se da je provaljivao u podrume stambenih zgrada, iz kojih je krao bicikle, kao i da je više bicikala ukrao iz dvorišta kuća.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšeni dileri

  Valjevska policija je uhapsila D. Đ. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. D.Đ. je pokušao da pobegne od policijskih službenika...

 • Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
  Akcija beogradske policije

  Uhapšeno četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva

  Pet osoba, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Nožem povredio oca

  Valjevska policija je uhapsila su M. M. (1997) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je sinoć nožem povredio oca nanevši mu teške telesne povrede.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšen provalnik

  Valjevska policija uhapsila je F. M. (24) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starca

  Valjevska policija uhapsila je M. I. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je on usmrtio devedesetjednogodišnjg muškarca u njegovoj kući u Valjevu, tako što mu je pomoću podesnog alata i fizičke snage zadao više udaraca po glavi i telu.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Policija pronašla preko 400 kilograma sušenog duvana

  Valjevska policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneti krivičnu prijavu protiv pedesetsedmogodišnjeg muškarca iz Osečine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Nakon svađe kolima na mladiće

  Valjevska policija uhapsila je I. P. (32) iz Valjeva zbog sumnje da je noćas nakon sukoba sa tridesetosmogodišnjim muškarcem, ušao u automobil marke "BMW" i namerno naleteo vozilom na njega i muškarca koji je bio s njim u društvu.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  U automobilu pronađeno 444 grama marihuane

  Valjevska policija je uhapsila S. Đ. (25) i A. Đ. (50) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U automobilu "mazda" policija je pronašla dva paketa sa 444 grama marihuane.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Pokušaj pljačke banke sa plastičnim pištoljem

  Valjevska policija je u Mionici uhapsila M. M. (1991 ) iz Lazarevca,koji je maskiran ušao u jednu banku u Mionici i uz pretnju plastičnim pištoljem od radnika pokušao da oduzme novac, ali ga je u tome sprečio radnik obezbeđenja, nakon čega je pobegao.