Registracija Prijava preko FB

Tema: Policija

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Oštetili budžet Lajkovca za 10 miliona dinara

  Uhapšeni zbog sumnje da su nameštali javne nabavke

  Četiri osobe su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su počinile više koruptivnih krivičnih dela u postupcima javnih nabavki, čime je opština Lajkovac oštećena za više od 10 miliona dinara dinara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U akciji MUP i BIA

  Hapšenje u Opštinskoj upravi Lajkovac

  U akciji pripadnika MUP i BIA jutros je uhapšeno više osoba, među kojima su zaposleni u Opštinskoj upravi Lajkovac i vlasnici građevinskih preduzeća.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje

  Krivične prijave zbog krađa

  Valjevska policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv devetnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Krao novac radnicima brze pošte

  Valjevska policija uhapsila je Đ. T. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je na području Valjeva pratio radnike brze pošte koji su raznosili pakete i kada bi oni nakratko napustili vozilo otvarao vrata i iz torbica uzimao novac.

 • Marihuana ispod sedišta (foto: policija)
  Uhapšeno troje

  Policija pronašla 2,1 kilograma marihuane ispod sedišta automobila

  Valjevska policija uhapsila je A. P. iz Ljiga, Z. G. iz Lazarevca i S. T. iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pronašla oko 2,1 kilogram marihuane, vozilu "pežo 206"

 • Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Posle skaradnih objava na piratskom portalu

  101 dan policija ne otkriva ko stoji iza uvredljivih sadržaja

  Valjevska policija ni nakon tri meseca nije otkrila ko stoji iza uvredljivih sadržaja objavljenih na portalu valjevskapodvala.com. Pošto su brzo i efikasno otkriveni slični slučajevi, obratila sam se MUP-u. Preporučeno mi je da se obratim tužilaštvu.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšen zbog dilovanja i napada na policajca

  Valjevska policija je uhapsila S. T. (1999) i F. J. (2001) iz Valjeva. Prilikom kontrole vozila pronađena je plastičn kesa sa 327 grama marihuane. U trenutku kada je policajac otvorio vrata, F. J. startovao je vozilo koje je krenulo unazad i vuklo policajca oko 50 metara.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U selu Mionica

  Vozio traktor sa 3,32 promila alkohola u krvi i bez dozvole

  Traktorista u alkoholisanom stanju vozio bez vozačke dozvole neregistrovani traktor i udario u kamion. Niko nije povređen. Osuđen je na kaznu zatvora od 45 dana i novčanu kaznu od 256.000 dinara.

 • Policija (foto: Kolubarske.rs)
  Saopštenje policije

  Uhapšen policajac zbog napada na ženu

  Valjevska policija uhapsila je policijskog službenika M. S. (1983) iz Valjeva, koji je, kako se sumnja, nakon kraće rasprave, fizički napao četrdesetjednogodišnju ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi i naneo joj lake telesne povrede.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje policije

  Maloletnik uhapšen zbog marihuane

  Maloletnik iz okoline Valjeva uhapšen je sa 1,2 kilograma marihuane spakovane u šest staklenih tegli i 10 kesa. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Valjevu.