Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Odbojkaška utakmica (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Štab za vanredne situacije Valjeva

  Odobreno održavanje dve sportske manifestacije

  Dozvoljeno održavanje Memorijalnog turnira "Miroslav Aksentijević - Kremić" i manifestacije Dan pešačenja 2020. uz primenu higijensko-epidemioloških mera.

 • Modelarski skup u Divcima (foto: Aeroklub Valjevo)
  Revijalni modelarski skup

  U Divcima prikazano 60 modela bespilotnih letelica

  Aeroklub (AK) Valjevo treću godinu za redom organizovao je revijalni modelarski skup. Na aerodromu u Divcima bilo je oko 50 pilota iz cele Srbije i zajedno sa modelarima iz AK Valjevo prikazali su preko 60 modela bespilotnih letelica.

 • SPREG 2019 (foto: Đorđe Đoković)
  17. put Sajam privrede zapadne Srbije

  SPREG početkom aprila

  U Valjevu će po 17. put biti održana najveća regionalna sajamska manifestacija, Sajam privrede zapadne Srbije – SPREG. Ove godine sajam će trajati od 2. do 4. aprila u Omni centru, a prema najvi organizatora i ovaj put okupiće više od 200 izlagača.

 • BitlVAnija (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  "Slatko za slano"

  Šesta "BitlVAnija" od večeras u Valjevu

  Šesta "BitlVAnija”, manifestacija posvećena izmišljenom boravku Bitlsa u Valjevu i okolini, počinje večeras i trajaće do 11. decembra. U sali Valjevske gimnazije večeras od 19 časova nastupa Miona Deler Babić, džez pevačica,

 • Dani gljiva 2019 Divčibare (foto: Gljivarsko društvo Valjevo)
  Prošlog vikenda

  Divčibare u znaku gljiva

  Ovogodišnja 24. po redu manifestacija "Dani gljiva", održana prošlog vikenda na Divčibarama, uprkos hladnom vremenu okupila je preko 500 gostiju, ljubitelja prirode i gljiva. Pored predavanja, branja gljiva, šetnji i pripreme gulaša od gljiva, organizovan je zanimljiv prateći program.

 • Dani gljiva Divčibare (2018.) (foto: Kolubarske.rs)
  U organizaciji Gljivarskog društva Valjevo

  Dani gljiva u subotu na Divčibarama

  Prvog vikenda oktobra na Divčbarama biće održana turističko-obrazovna manifestacija "Dani gljiva Divčibare" u organizaciji Gljivarskog društva Valjevo. Otvaranje je u subotu, 5. oktobra u 11 časova ispred Hotela Heba na Divčibarama.

 • Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu (foto: Milica Lukić)
  U TC Aviv Park

  Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu

  Manifestacija Dani domaće kuhinje ove subote biće organizovana u Zrenjaninu u Tržnom centru Aviv Park od 12 do 20 časova. Na ovoj sajamskoj manifestaciji predstaviće se 30 malih proizvođača hrane i pica.

 • Milovim lekovitim stazama (foto: Dragić Tomić)
  "Milovim lekovitim stazama"

  I po kiši šetnja, sakupljanje bilja, učenje, druženje...

  Manifestacija "Milovim lekovitim stazama", održana je juče na valjevskim planinama. "To je manifestacija za dušu, koja podrazumeva šetnju, branje samoniklog i drugog lekovitog bilja, a ove godine u centru pažnje je bila borovnica, naših šuma kraljica", kažu organizatori.

 • Slobodan Gvozdenović na Džez festu (2019.) (foto: Kolubarske.rs)
  Na valjevskom džez festu

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izviždan

  Druge večeri glavnog programa Džez festa publiku su pozrdavili Aleksandar Gajović državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvzdenović, koga je publika izviždala. "Hvala na zvižducima jer i to je deo mog posla", rekao je Gvozdenović.

 • Plakat Džez fest (foto: Dušan Arsenić)
  Počinje glavni program 35. Džez festa

  "Ljuto skovan džez"

  Glavni program 35. Džez festa, čiji je slogan ove godine "Ljuto skovan džez", počinje večeras koncertom valjevskih bendova "Valjevska odvala" u velikoj sali Centra za kulturu od 20 časova.