Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • PR Tekst

  Dani domaće kuhinje na Zvezdari

  U tržnom centru Aviv Park na Zvezdari, predstojećeg vikenda, održaće se manifestacija Dani domaće kuhinje. Posetioci će moći da degustiraju i pazare najukusnije sireve, suhomesnate proizvode, domaću slatku i slanu zimnicu, domaća vina, rakije i likere, torte, kolače, medenjake, med i proizvode na bazi meda, voćne rolnice, domaće sokove i još mnogo toga.

 • DTL na SPREG-u (foto: Đorđe Đoković)
  Kupujmo domaći proizvod u domaćim trgovinama

  "DTL će postati lider domaće trgovine"

  Domaći trgovački lanac sa svojih 40 izlača i ove godine nastupa na Sajmu privrede zapadne Srbije (SPREG), koji je juče otvoren u Omni centru. "Važno je kupovati domaći proizvod u domaćim trgovinama", poručuju proizvođači i trgovci.

 • Spreg 2019 (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren 16. Sajam privrede zapadne Srbije

  Prvog dana preko 5000 posetilaca na SPREG-u

  Ovogodišnji SPREG, pod sloganom "Uvek za dobar posao", otvorio je potpredsednik Privrdne komore Srbije Miroljub Aleksić. On je poručio da država treba da ulaže i pomaže domaću proizvodnju. U Omni centru na oko 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u tri hale i na otvorenom

 • SPREG (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  U Omni centru od 28. do 30. marta

  SPREG pod sloganom "Uvek za dobar posao"

  Na 16. Sajmu privrede zapadne Srbije – SPREG, koji počinje sutra u Omni centru, predstaviće se 206 izlagača iz 63 opštine i grada. Manifestacija, koja se održavan pod sloganom "Uvek za dobar posao", trajaće do subote 30. marta.

 • Valjevski oskar popularnosti (foto: Đorđe Đoković)
  Oskar na koga se Valjevci baš i nisu primili

  Trash promocija Valjeva

  "Grandioznom spektaklu" u hali sportova, na dodeli "nagrada za rad, postignuća i stvaralaštvo", prisustvovalo je 700 ljudi, među njima i VIP gosti na čelu sa gradonačelnikom Valjeva. Hala data na besplatno korišćenje jer je u pitanju "kvalitetan događaj".

 • Dani gljiva Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Proteklog vikenda

  "Dani gljiva" privukli turiste na Divčibare i u oktobru

  Proteklog vikenda su na Divčibarama održani tradicionalni "Dani gljiva" u oganizaciji Gljivarskog društva Valjevo. Na trodnevnoj manifestaciji je bilo preko 1000 posetilaca. Želja organizatora je da i Divčibarci prepoznaju manifestaciju kao šansu za afirmaciju turističkih posebnosti ovih krajeva.

 • Ministar Branislav Nedimović na čvarkijadi (foto: Đorđe Đoković)
  Oboreni svi rekordi

  Festival duvan čvaraka otvorio Branislav Nedimović

  Festival duvan čvaraka koji je, prema tvrdnji organizatora, posetilo oko 100.000 ljudi, otvorio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je rekao da je i ova manifestacija postala ozbiljan brend, poput Sabora trubača i Roštiljijade.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  U okviru "Dečje nedelje"

  "Porodična kvizijada" u Centru za kulturu

  U okviru manifestavije "Dečja nedelja" danas će biti održana "Porodična kvizijada" u Centru za kulturu od 16.30 časova. Ovo takmičenje, koje organizuje OŠ "Milovan Glišić", šalje poruku o značaju porodice, obrazovanja, druženja i igre.

 • Festival duvan čvaraka (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Pored "duvan čvaraka", biće i “šoder čvaraka"

  "Čvarkijada" ove godine dva dana

  Ovogodišnji Festival duvan čvaraka biće održan 6. i 7. oktobra, a pored "duvan čvaraka", biće organizovano i takmičenje u spremnaju "valjevskih šoder čvaraka". Zvezda muzičkog dela Čvarkijade biće Dragan Kojić Keba.

 • Dečja nedelja (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Dečja nedelja od 1. do 7. oktobra

  "Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja"

  Danas počinje "Dečje nedelja" pod sloganom "Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“, a škola domaćin ove godine je OŠ "Milovan Glišić" iz Valjevske Kamenice u kojoj će u 10 časova započeti manifestacija namenjena najmlađima.