Tema: Manifestacije

 • Sajam zapošljavanja (foto: Kolubarske.rs)
  U okviru SPREG-a

  Posao za 300 radnika na sajmu zapošljavanja u Valjevu

  Na sajmu zapošljavanja, u okviru SPREG-a, 18 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Podsetimo, na istom sajmu prošle godine 19 kompanija je iskazalo potrebe za preko 800 radnika.

 • SPREG (foto: Kolubarske.rs)
  Počeo

  19. SPREG ubedljivo najkvalitetniji do sada

  Pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti" počeo je 19. Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG, koji će trajati do subote, 6. aprila. "Ovo je do sada ubedljivo najkvalitetniji sajam po kvalitetu samih izlagača, a i po kvalitetu i izgledu štandova i kako su se ove godine izlagači potrudili", rekao je

 • SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Od 4. do 6. aprila u Omni centru

  19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

  Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150 izlagača svojim proizvodnim i drugim dostignućima iz različitih oblasti privrede, posebno poljoprivrede.

 • SPREG (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Od 4. do 6. aprila u Omni centru

  SPREG - "Ovde stvaramo vrednosti"

  Ovogodišnji, 19. po redu, Sajam privrede zapadne Srbije – SPREG biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti". Jovan Grujić, izvršni direktor SPREG-a, očekuje da će na ovogodišnjem sajmu učestvovati više od 160 firmi iz Srbije.

 • Matija Vukosavljević (foto: Kolubarske.rs)
  Na Bogojavljenje

  Matija Vukosavljević prvi doplivao do Časnog krsta

  Na verski praznik Bogojavljenje u tradicionalnom plivanju za Časni krst, održanom danas na Berkovoj brani na Gradcu pobedio je dvadesetdvogodišnji Matija Vukosavljević, građevinski tehičar iz Valjeva. Učestvovala su 92 takmičara, među njima su bile dve dame i devet vojnika

 • Udruženje valjevskih sportista organizuje

  "Sećanje na Gužvu"

  Udruženje valjevskih sportista organizuje danas sportsku manifestaciju pod nazivom "Sećanje na Gužvu". O Nikoli Jevremoviću Gužvi kao igraču, sportisti, treneru i čoveku, govoriće njegovi[...]

 • Zimski festival rakije i vina (foto: Leparecvaljeva)
  Održan u Valjevu

  Prvi "Zimski festival rakije i vina"

  Prvi "Zimski festival rakije i vina", u organizaciji Turističke organizacije Valjeva i Poljoprivredne i savetodavne stručne službe, održan je sinoć na platou Centra za kulturu. Na ovoj manifestaciji je svoja vina i rakije predstavilo 25 izlagača iz Kolubarskog okruga.

 • Festival duvan čvaraka (2022.) (foto: Đorđe Đoković)
  U forlandu Kolubare

  Festival duvan čvaraka u subotu i nedelju

  17. Festival duvan čvaraka biće održan u subotu i nedelju uz učešće preko 75 ekipa. Prema najavi organizatora, u subotu 7. oktobra biće održano 4. takmičenje u spravljanju valjevskih šoder čvaraka, dok je nedelja rezervisana za 17. Festival duvan čvaraka.

 • Festival duvan čvaraka (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  "Budžet grada Valjeva u fokusu"

  Iz tekuće budžetske rezerve i za "čvarkijadu"

  Festival duvan čvaraka, koji je od 2018. godine stalna manifestacija od značaja za Valjevo, koštaće 4,5 miliona dinara. U budžetu je opredeljeno tri miliona dinara, međutim to nije dovoljno pa je iz tekuće budžetske rezerve dodato još 1,5 miliona dinara.

 • Deca na Gradskom trgu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Poklon Grada najmlađima

  Za Leontinu i "Čaroliju" na "Dečjoj nedelji" 1200 evra

  Drugog dana "Dečje nedelje" koncert će održati Leontina i hor "Čarolija" na Gradskom trgu. Koncert je poklon grada Valjeva predškolcima i prvacima, a košta 144.000 dinara. Za ovogodišnju manifestaciju biće potrošeno 380.000 dinara.