Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu (foto: Milica Lukić)
  U TC Aviv Park

  Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu

  Manifestacija Dani domaće kuhinje ove subote biće organizovana u Zrenjaninu u Tržnom centru Aviv Park od 12 do 20 časova. Na ovoj sajamskoj manifestaciji predstaviće se 30 malih proizvođača hrane i pica.

 • Milovim lekovitim stazama (foto: Dragić Tomić)
  "Milovim lekovitim stazama"

  I po kiši šetnja, sakupljanje bilja, učenje, druženje...

  Manifestacija "Milovim lekovitim stazama", održana je juče na valjevskim planinama. "To je manifestacija za dušu, koja podrazumeva šetnju, branje samoniklog i drugog lekovitog bilja, a ove godine u centru pažnje je bila borovnica, naših šuma kraljica", kažu organizatori.

 • Slobodan Gvozdenović na Džez festu
  Na valjevskom džez festu

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izviždan

  Druge večeri glavnog programa Džez festa publiku su pozrdavili Aleksandar Gajović državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvzdenović, koga je publika izviždala. "Hvala na zvižducima jer i to je deo mog posla", rekao je Gvozdenović.

 • Plakat Džez fest (foto: Dušan Arsenić)
  Počinje glavni program 35. Džez festa

  "Ljuto skovan džez"

  Glavni program 35. Džez festa, čiji je slogan ove godine "Ljuto skovan džez", počinje večeras koncertom valjevskih bendova "Valjevska odvala" u velikoj sali Centra za kulturu od 20 časova.

 • PR Tekst

  Dani domaće kuhinje na Zvezdari

  U tržnom centru Aviv Park na Zvezdari, predstojećeg vikenda, održaće se manifestacija Dani domaće kuhinje. Posetioci će moći da degustiraju i pazare najukusnije sireve, suhomesnate proizvode, domaću slatku i slanu zimnicu, domaća vina, rakije i likere, torte, kolače, medenjake, med i proizvode na bazi meda, voćne rolnice, domaće sokove i još mnogo toga.

 • DTL na SPREG-u (foto: Đorđe Đoković)
  Kupujmo domaći proizvod u domaćim trgovinama

  "DTL će postati lider domaće trgovine"

  Domaći trgovački lanac sa svojih 40 izlača i ove godine nastupa na Sajmu privrede zapadne Srbije (SPREG), koji je juče otvoren u Omni centru. "Važno je kupovati domaći proizvod u domaćim trgovinama", poručuju proizvođači i trgovci.

 • Spreg 2019 (foto: Đorđe Đoković)
  Otvoren 16. Sajam privrede zapadne Srbije

  Prvog dana preko 5000 posetilaca na SPREG-u

  Ovogodišnji SPREG, pod sloganom "Uvek za dobar posao", otvorio je potpredsednik Privrdne komore Srbije Miroljub Aleksić. On je poručio da država treba da ulaže i pomaže domaću proizvodnju. U Omni centru na oko 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u tri hale i na otvorenom

 • SPREG (2018.) (foto: Đorđe Đoković)
  U Omni centru od 28. do 30. marta

  SPREG pod sloganom "Uvek za dobar posao"

  Na 16. Sajmu privrede zapadne Srbije – SPREG, koji počinje sutra u Omni centru, predstaviće se 206 izlagača iz 63 opštine i grada. Manifestacija, koja se održavan pod sloganom "Uvek za dobar posao", trajaće do subote 30. marta.

 • Valjevski oskar popularnosti (foto: Đorđe Đoković)
  Oskar na koga se Valjevci baš i nisu primili

  Trash promocija Valjeva

  "Grandioznom spektaklu" u hali sportova, na dodeli "nagrada za rad, postignuća i stvaralaštvo", prisustvovalo je 700 ljudi, među njima i VIP gosti na čelu sa gradonačelnikom Valjeva. Hala data na besplatno korišćenje jer je u pitanju "kvalitetan događaj".

 • Dani gljiva Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Proteklog vikenda

  "Dani gljiva" privukli turiste na Divčibare i u oktobru

  Proteklog vikenda su na Divčibarama održani tradicionalni "Dani gljiva" u oganizaciji Gljivarskog društva Valjevo. Na trodnevnoj manifestaciji je bilo preko 1000 posetilaca. Želja organizatora je da i Divčibarci prepoznaju manifestaciju kao šansu za afirmaciju turističkih posebnosti ovih krajeva.