Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Plivanje za Časni krst (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Na praznik Bogojavljenje

  Plivanje za Časni krst

  "Bogojavljensko plivanje za Časni krst" biće održano danas na praznik Bogojavljenje na brani reke Gradac sa početkom u 11.30 časova. Plivanju za krst prethodiće liturgija i veliko osvećenje vode.

 • Zbog sve nepovoljnije epidemiološke situacije

  Otkazan koncert Željka Samardžića za doček Srpske nove godine

  Koncert Željka Samardžića, za doček Srpske nove godine, otkazan je zbog "sve nepovoljnije epidemiološke situacije". Otkazani su i drugi programi koji su planirani u okviru obeležavanja dočeka Srpske nove.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  Iz budžeta za proslavu u vreme korone

  Doček Srpske nove godine košta preko 2,6 miliona dinara

  Doček Srpske nove godine u Valjevu koštaće 2.637.000 dinara. Centralni događaj trodnevnog programa "obeležavanja dočeka" je koncert Željka Samardžića u četvrtak 13. januara od 22 časa do ponoći na Gradskom trgu.

 • Marko Louis na MMF 2017. (foto: Đorđe Đoković)
  Za vikend na Divčibarama

  Šesti Mountain Music Fest - “Idemo na vrh”

  Na Divčibarama se od 13. do 15. avgusta održava Šesti Mountain Music Fest pod sloganom "Idemo na vrh". Na trodnevnom MMF-u nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, z++, Lost Propelleros i mnogi drugi.

 • Zastava Tešnjarskih (foto: Kolubarske.rs)
  Letnji festival

  "Besplatne" Tešnjarske večeri koštaju 5,5 miliona dinara

  Tešnjarske večeri se završavaju večeras. Najavljeno je 70 "besplatnih programa", međutim, koštali su preko 5,5 milona dinara. Najskuplji koncerti preko 2,3 miliona, saradnici 200.000, fotograf 165.000, voditelj programa 60.000...

 • Tešnjarske vizual (Dušan Arsenić)
  Od 6. do 12. avgusta

  34. Tešnjarske večeri pod sloganom "Za slavlje i zdravlje"

  Pod sloganom "Za slavlje i zdravlje" danas počinje valjevski letnji festival 34. Tešnjarske večeri. Prema najavi organizatora, narednih sedam dana na preko 20 lokacija u gradu biće održano preko 70 programa "od svega po malo za svakoga po nešto".

 • Tešnjarske večeri (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Letnji festival od 6. do 12. avgusta

  Bajaga i instruktori na 34. Tešnjarskim večerima

  Tešnjarske večeri neće biti održane od 2. do 8. avgusta kako je to krajem juna najavljeno na sajtu gradonačelnika, nego će biti od 6. do 12. avgusta. Sudeći prema javnoj nabavci nastupaće Bajaga i instruktori, Leksington bend i tri valjevske rok grupe.

 • Slaven Batočanin (foto: Đorđe Đoković)
  Skroman 15. Festival duvan čvaraka

  Grad zbog epidemije odustao od čvarkijade, idejni tvorac nije

  Zbog epidemije koronavirusa, vanredne situacije i mera koje su na snazi, Grad je odustao od organizacije jubilarnog 15. Festivala duvan čvaraka. Međutim, skromnu "čvarkijadu" organizovaće "sopstvenim snagama" Slaven Batočanin, idejni tvorac Festivala.

 • Odbojkaška utakmica (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Štab za vanredne situacije Valjeva

  Odobreno održavanje dve sportske manifestacije

  Dozvoljeno održavanje Memorijalnog turnira "Miroslav Aksentijević - Kremić" i manifestacije Dan pešačenja 2020. uz primenu higijensko-epidemioloških mera.

 • Modelarski skup u Divcima (foto: Aeroklub Valjevo)
  Revijalni modelarski skup

  U Divcima prikazano 60 modela bespilotnih letelica

  Aeroklub (AK) Valjevo treću godinu za redom organizovao je revijalni modelarski skup. Na aerodromu u Divcima bilo je oko 50 pilota iz cele Srbije i zajedno sa modelarima iz AK Valjevo prikazali su preko 60 modela bespilotnih letelica.