Registracija Prijava preko FB

Tema: Manifestacije

 • Slaven Batočanin (foto: Đorđe Đoković)
  Skroman 15. Festival duvan čvaraka

  Grad zbog epidemije odustao od čvarkijade, idejni tvorac nije

  Zbog epidemije koronavirusa, vanredne situacije i mera koje su na snazi, Grad je odustao od organizacije jubilarnog 15. Festivala duvan čvaraka. Međutim, skromnu "čvarkijadu" organizovaće "sopstvenim snagama" Slaven Batočanin, idejni tvorac Festivala.

 • Odbojkaška utakmica (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Štab za vanredne situacije Valjeva

  Odobreno održavanje dve sportske manifestacije

  Dozvoljeno održavanje Memorijalnog turnira "Miroslav Aksentijević - Kremić" i manifestacije Dan pešačenja 2020. uz primenu higijensko-epidemioloških mera.

 • Modelarski skup u Divcima (foto: Aeroklub Valjevo)
  Revijalni modelarski skup

  U Divcima prikazano 60 modela bespilotnih letelica

  Aeroklub (AK) Valjevo treću godinu za redom organizovao je revijalni modelarski skup. Na aerodromu u Divcima bilo je oko 50 pilota iz cele Srbije i zajedno sa modelarima iz AK Valjevo prikazali su preko 60 modela bespilotnih letelica.

 • SPREG 2019 (foto: Đorđe Đoković)
  17. put Sajam privrede zapadne Srbije

  SPREG početkom aprila

  U Valjevu će po 17. put biti održana najveća regionalna sajamska manifestacija, Sajam privrede zapadne Srbije – SPREG. Ove godine sajam će trajati od 2. do 4. aprila u Omni centru, a prema najvi organizatora i ovaj put okupiće više od 200 izlagača.

 • BitlVAnija (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  "Slatko za slano"

  Šesta "BitlVAnija" od večeras u Valjevu

  Šesta "BitlVAnija”, manifestacija posvećena izmišljenom boravku Bitlsa u Valjevu i okolini, počinje večeras i trajaće do 11. decembra. U sali Valjevske gimnazije večeras od 19 časova nastupa Miona Deler Babić, džez pevačica,

 • Dani gljiva 2019 Divčibare (foto: Gljivarsko društvo Valjevo)
  Prošlog vikenda

  Divčibare u znaku gljiva

  Ovogodišnja 24. po redu manifestacija "Dani gljiva", održana prošlog vikenda na Divčibarama, uprkos hladnom vremenu okupila je preko 500 gostiju, ljubitelja prirode i gljiva. Pored predavanja, branja gljiva, šetnji i pripreme gulaša od gljiva, organizovan je zanimljiv prateći program.

 • Dani gljiva Divčibare (2018.) (foto: Kolubarske.rs)
  U organizaciji Gljivarskog društva Valjevo

  Dani gljiva u subotu na Divčibarama

  Prvog vikenda oktobra na Divčbarama biće održana turističko-obrazovna manifestacija "Dani gljiva Divčibare" u organizaciji Gljivarskog društva Valjevo. Otvaranje je u subotu, 5. oktobra u 11 časova ispred Hotela Heba na Divčibarama.

 • Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu (foto: Milica Lukić)
  U TC Aviv Park

  Dani domaće kuhinje u Zrenjaninu

  Manifestacija Dani domaće kuhinje ove subote biće organizovana u Zrenjaninu u Tržnom centru Aviv Park od 12 do 20 časova. Na ovoj sajamskoj manifestaciji predstaviće se 30 malih proizvođača hrane i pica.

 • Milovim lekovitim stazama (foto: Dragić Tomić)
  "Milovim lekovitim stazama"

  I po kiši šetnja, sakupljanje bilja, učenje, druženje...

  Manifestacija "Milovim lekovitim stazama", održana je juče na valjevskim planinama. "To je manifestacija za dušu, koja podrazumeva šetnju, branje samoniklog i drugog lekovitog bilja, a ove godine u centru pažnje je bila borovnica, naših šuma kraljica", kažu organizatori.

 • Slobodan Gvozdenović na Džez festu (2019.) (foto: Kolubarske.rs)
  Na valjevskom džez festu

  Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović izviždan

  Druge večeri glavnog programa Džez festa publiku su pozrdavili Aleksandar Gajović državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvzdenović, koga je publika izviždala. "Hvala na zvižducima jer i to je deo mog posla", rekao je Gvozdenović.