Tema: Manifestacije

 • Štand Valjeva u Dučićevoj ulici (foto: Borka Marković)
  Valjevci u zvaničnom programu otvaranja letnje sezone

  Uspešan nastavak saradnje Valjeva i Trebinja

  Delegacija Valjeva prisustvovala je zvaničnom programu otvaranja letnje sezone grada Trebinja koji nosi slogan "Trebinje – Grad koji volite" i predstavila naš grad u najboljem svetlu, a saradnja je proširena i na oblast kulture.

 • Razgovor (foto: Evropski pokret u Srbiji-Valjevo)
  Obeležen 9. maj Dan Evrope i Dan pobede

  Valjevo za zdravu životnu sredinu

  Razgovor o tome kako doprineti zaštiti životne sredine, koji je organizovao Evropski pokret u Srbiji-Valjevo, je deo nacionalnog programa obeležavanja 9. maja Dana Evrope i Dana pobede nad fašizmom. Potrebna je međusobna podrška i saradnja da bi se odbranilo pravo na zdravu životnu sredinu

 • SPREG 2022 (foto: Kolubarske.rs)
  Otvoren danas u Omni centru

  Vratio se SPREG u Valjevo, sajamska tradicija je nastavljena

  "Mnogi gradovi su ostali bez svojih sajmova, a sajmovi su svet! I uvek će biti možda najvažnije manifestacije koje doprinose poboljšanju kvaliteta života svih nas", rečeno je danas na otvaranju 17. SPREG-a u Omni centru u Valjevu.

 • SPREG 2019 (foto: Đorđe Đoković)
  U četvrtak na Blagovesti

  SPREG posle dvogodišnje pauze

  Sajam privrede zapadne Srbije - SPREG, posle dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, svoje ovogodišnje izdanje započinje u četvrtak, 7. aprila u Omni centru. Predstaviće se 135 izlagača na oko 2000 kvadrata i na prostoru ispred objekta.

 • Plivanje za Časni krst (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Na praznik Bogojavljenje

  Plivanje za Časni krst

  "Bogojavljensko plivanje za Časni krst" biće održano danas na praznik Bogojavljenje na brani reke Gradac sa početkom u 11.30 časova. Plivanju za krst prethodiće liturgija i veliko osvećenje vode.

 • Zbog sve nepovoljnije epidemiološke situacije

  Otkazan koncert Željka Samardžića za doček Srpske nove godine

  Koncert Željka Samardžića, za doček Srpske nove godine, otkazan je zbog "sve nepovoljnije epidemiološke situacije". Otkazani su i drugi programi koji su planirani u okviru obeležavanja dočeka Srpske nove.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  Iz budžeta za proslavu u vreme korone

  Doček Srpske nove godine košta preko 2,6 miliona dinara

  Doček Srpske nove godine u Valjevu koštaće 2.637.000 dinara. Centralni događaj trodnevnog programa "obeležavanja dočeka" je koncert Željka Samardžića u četvrtak 13. januara od 22 časa do ponoći na Gradskom trgu.

 • Marko Louis na MMF 2017. (foto: Đorđe Đoković)
  Za vikend na Divčibarama

  Šesti Mountain Music Fest - “Idemo na vrh”

  Na Divčibarama se od 13. do 15. avgusta održava Šesti Mountain Music Fest pod sloganom "Idemo na vrh". Na trodnevnom MMF-u nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, z++, Lost Propelleros i mnogi drugi.

 • Zastava Tešnjarskih (foto: Kolubarske.rs)
  Letnji festival

  "Besplatne" Tešnjarske večeri koštaju 5,5 miliona dinara

  Tešnjarske večeri se završavaju večeras. Najavljeno je 70 "besplatnih programa", međutim, koštali su preko 5,5 milona dinara. Najskuplji koncerti preko 2,3 miliona, saradnici 200.000, fotograf 165.000, voditelj programa 60.000...

 • Tešnjarske vizual (Dušan Arsenić)
  Od 6. do 12. avgusta

  34. Tešnjarske večeri pod sloganom "Za slavlje i zdravlje"

  Pod sloganom "Za slavlje i zdravlje" danas počinje valjevski letnji festival 34. Tešnjarske večeri. Prema najavi organizatora, narednih sedam dana na preko 20 lokacija u gradu biće održano preko 70 programa "od svega po malo za svakoga po nešto".