Registracija Prijava preko FB

Tema: vaterpolo

 • VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Pobeda valjevskih vaterpolista u Zadru

  Pred punim tribinama zadarskog Višnjika, VK Valjevo je pobedilo Zadar rezultatom 12:8. Od ponedeljka će otpočeti pripreme za predstojeći vikend i utakmicu sa Galebom u Petnici.

 • VK Valjevo-Cattaro (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Lako sa Kotoranima

  Prva pobeda valjevskih vaterpolista večeras u 3. kolu Regionalne A-2 lige. Kotorani su potopljeni u Petnici sa 17:7 (5:3:5:2, 4:1, 3:1). Domaći su kao i prošle sezone lako slomili otpor gostiju.

 • VK Valjevo (foto: VK Valjevo )
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Osvojen bod u Kopru

  VK Valjevo je u 2. kolu Regionalna A-2 lige osvojilo bod u Kopru igrajući 11:11. Mladi Jovan Mitrović iz valjevske škole vaterpola u ključnim momentima postigao je dva pogotka. U 3. kolu, u subotu od 19.00 sati, u Petnici, VK Valjevo dočekuje Kataro iz Kotora.

 • Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Regionalna A-2 liga

  Solaris ubedljiv na startu

  Solaris je večeras u Šibeniku bio bolji od VK Valjevo na startu Regionalne A-2 lige u vaterpolu i pobedio sa 12:3. Shodno izjavi sa najavne pres konferencije trener valjevskih vaterpolista Igor Milanović u ekipu je uvrstio najmlađe Ičagića i Mitrovića, potom Gligorijevića i braća Đorđević,

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Regionalna liga

  A-2 liga sa 12 klubova

  U sezoni 2018/19 u Regionalnoj A-2 vaterpolo ligi biće 12 klubova, odlučeno je na sednici Upravnog odbora tog takmičenja u Splitu. Novi članovi su Radnički KG, slovenački Koper i hrvatski Galeb iz Makarske.

 • Boris Ičagić (10) (foto: Iz privatnog albuma)
  Vaterpolo

  Ičagić reprezentativac Srbije

  Valjevo je dobilo prvog reprezentativca Srbije u vaterpolu. Reč je o Borisu Ičagiću (2003), članu VK Valjevo, koji se našao na spisku selektora Andrića za međunarodni turnir u Herceg Novom, koji počinje danas i traje do 5.avgusta.

 • Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Novosti iz vaterpola

  Uskoro start Prve B lige Srbije

  Takmičenje u Prvoj B ligi Srbije, u vaterpolu, startuje 7. jula. Već smo pisali o tome da je VK Valjevo sada na prekretnici i da klupski čelnici, zajedno sa sportskim sektorom, moraju odgovoriti na pitanje - kako dalje.

 • Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Poraz i u Kragujevcu

  U poslednjoj utakmici 14. kola SLS Radnički je pobedio VK Valjevo sa 13:5. U oba ovosezonska takmičenja, Regionalnoj A-2 ligi i SLS, VK Valjevo je osvojilo sedmo mesto i pregrmelo debitantsku tremu u ozbiljnim takmičenjima.

 • VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Pobeda protiv Zemunaca

  Valjevski vaterpolisti su večeras na olimpijskom bazenu u Petnici pobedili Zemun sa 11:10. U poslednjem, 14. kolu, 6. juna, VK Valjevo je gost Radničkog u Kragujevcu.

 • Partizan - VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
  Vaterpolo: Superliga Srbije (SLS)

  Šampion je šampion

  Večeras je na beogrdskoj Banjici, Partizan je pobedio VK Valjevo sa 14:7. Valjevci se nisu obrukali, štaviše uspeli su da dobiju drugu četvrtinu. U pretposlednjem kolu, za vikend, VK Valjevo u Petnici dočekuje Zemunce.