Tema: Plivanje

 • Maša Cvetković (foto: Iz privatnog albuma)
  Na Prvenstvu Srbije

  Maša Cvetković osvojila 11 medalja

  Plivačica Maša Cvetković ostvarila je najveći uspeh u istoriji valjevskog plivanja osvojivši 11 medalja na Prvenstvu Srbije u plivanju u juniorskoj i u apsolutnoj konkurenciji koje je održano u Beogradu.

 • PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
  Na plivačkom mitingu "Kup Banata"

  Sedam medalja za plivače Valisa

  Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  U konkurenciji 330 plivača

  Maša Cvetković uspešna na otvorenom prvenstvu Srbije

  Na otvorenom prvenstvo Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, plivačica valjevskog "Valisa" Maša Cvetković je osvojila tri medalje. U konkurenciji 330 plivača nastupilo je šest valjevskih plivača .

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  Osvojili šest medalja

  Plivači Valisa uspešni na mitningu "Sve prolazi Zvezda traje"

  Andrej Milivojević i Maša Radojević, članovi PK Valis, osvojili su šest medalja na međunarodnom plivačkom mitningu "Sve prolazi Zvezda traje", kojim je obeleženo 78 godina od osnivanja plivačkog kliuba "Crvena Zvezda".

 • Maša Cvetković (foto: VK Valis)
  Dobar početak sezone

  Maša Cvetković seniorska prvakinja države na 5000 metara

  Maša Cvetković, član Plivačkog kluba Valis, bila je najuspešnija takmičarka, osvojivši titulu seniorske prvakinje i najbolje juniorke na državnom prvenstvu na 5000 metra .

 • Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
  Juniorsko i seniorsko prvenstvo Srbije

  Maša Cvetković seniorski prvak Srbije na 1500 metara slobodno

  Plivačica valjevskog PK “Valis” Maša Cvetković postal je seniorski prvak Srbije na 1500 metara slobodno, ujedno je i najbolja juniorka u zemlji u ovoj disciplini.

 • Anja Radojević i Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Plivačice Valisa

  Anja i Maša osvojile pet medalja na prvenstvu Srbije

  Plivačice PK Valis Anja Radojević i Maša Cvetković ostvarile su zapažene rezultate na prvenstvu Srbije za juniore i seniore koje je održano na bazenu Republičkog zavoda za sport u Beogradu.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  U kategoriji mlađih juniorki

  Maša Cvetković prva na takmičenju u Sloveniji

  Na prvenstvu održanom u slovenačkom gradu Radovljica, plivačica PK Valis iz Valjeva Maša Cvetković osvojila je titulu prvakinje Slovenije u kategoriji mlađih juniorki u trci na pet kilometara.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Sport

  Plivačice Valisa najbolje na državnom prvenstvu

  Plivački klub Valis ostvario je izuzetne rezultate na državnom prvenstvu u disciplini 5000 metara, koje je proteklog vikenda održano na bazenu u Košutnjaku. "Bolji početak nove sezone nismo mogli da očekujemo", rekao je trener Kovačević.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na državnom prvenstvu u Zrenjaninu

  15 medalja za plivače Valisa

  Plivački klub Valis osvojio je 15 medalja na prvenstvu Srbije za kadete, juniore i seniore koje je održano u Zrenjaninu od 2. do 5. decembra. Plivači su osvojili četiri medalje u seniorskoj i jedanaest medalja u juniorskoj kategoriji.