Registracija Prijava preko FB

Tema: Plivanje

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na državnom prvenstvu u Zrenjaninu

  15 medalja za plivače Valisa

  Plivački klub Valis osvojio je 15 medalja na prvenstvu Srbije za kadete, juniore i seniore koje je održano u Zrenjaninu od 2. do 5. decembra. Plivači su osvojili četiri medalje u seniorskoj i jedanaest medalja u juniorskoj kategoriji.

 • PK Valis u Kragujevcu (foto: PK Valis)
  U Kragujevcu i Sremskoj Mitrovici

  Još jedan uspešan takmičarski vikend za plivače Valisa

  Plivači Valisa su proteklog vikenda nastupili na dva takmičenja. "I pored najtežih uslova u poslednjih desetak godina zadovoljni smo urađenim, očekuje nas još takmičenje u Pančevu i eventualno u Beogradu".

 • Plivači Valisa (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Plivači Valisa i u Leskovcu se okitili medaljama

  Sedam plivača Valisa osvojilo je 14 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu "Velika nagrada Leskovca". "Pored veoma teških uslova za rad i mnogo putovanja uspevamo da budemo konkurentni najboljim klubovima u zemlji i okruženju", rekao je...

 • PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
  Reprezentativka Maša Cvetković trenira u Lajkovcu

  I plivačima "Valisa" nedostaje zatvoreni bazen u Valjevu

  Poziv Plivačkog saveza Srbije da bude član reprezentacije dobila je plivačica Valisa Maša Cvetković. Kako je saopšteno iz PK Valis, Maša će se za ovo takmičenje spremati u zatvorenom bazenu u Lajkovcu.

 • Plivački klub Valis (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije u Nišu

  Deset medalja osvojili plivači Valisa

  Plivački klub "Valis" na prvenstvo Srbije za kadete, juniore i seniore, koje je održano u Nišu, osvojio je deset medalja. Na ovom takmičenju je učestovalo 516 plivača iz 43 kluba, među njima i četrnaest plivača Valisa.

 • PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
  Nakon prvog kola drugi

  Najuspešnija sezona PK "Valis"

  Takmičari PK "Valis" su prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, po broju osvojenih medalja, završili na drugom mestu, saopšteno je iz tog kluba. "Ovo će biti najuspešnija sezona u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba

 • Nađa i Maša (foto: PK Valis)
  U Bačkom kanalu

  Nađa i Maša najbolje na plivačkom maratonu

  Takmičarke plivačkog kluba "Valis" Nađa Lazarević i Maša Cvetković bile su najbolje na plivačkom maratonu dužine pet kilometara u Bačkom kanalu, kod Sombora.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Tokom vikenda

  Plivači Valisa uspešni na takmičenju u Banja Luci i Užicu

  Plivačica "Valisa" Maša Cvetović osvojila je zlato u disciplini 400 metara slobodno, dok je u disciplini 50 metara leđno doplivala do bronze na takmičenju u Banja Luci. U Užicu deset valjevskih plivača osvojilo 22 medalje.

 • Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
  Na mitingu "11. april Grand prix"

  Sestre Radojević do novih medalja

  Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među njima sedmoro iz PK "Valis".

 • (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije

  Uspešni plivači Valisa na prvenstvu Srbije

  Na prvenstvu Srbije u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koje je održano u Beogradu od 17. do 20. necembra, plivački klub "Valis" ostvario je najveći uspeh u proteklih desetak godina.