Registracija Prijava preko FB

Tema: Plivanje

 • Plivački klub Valis (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije u Nišu

  Deset medalja osvojili plivači Valisa

  Plivački klub "Valis" na prvenstvo Srbije za kadete, juniore i seniore, koje je održano u Nišu, osvojio je deset medalja. Na ovom takmičenju je učestovalo 516 plivača iz 43 kluba, među njima i četrnaest plivača Valisa.

 • PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
  Nakon prvog kola drugi

  Najuspešnija sezona PK "Valis"

  Takmičari PK "Valis" su prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, po broju osvojenih medalja, završili na drugom mestu, saopšteno je iz tog kluba. "Ovo će biti najuspešnija sezona u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba

 • Nađa i Maša (foto: PK Valis)
  U Bačkom kanalu

  Nađa i Maša najbolje na plivačkom maratonu

  Takmičarke plivačkog kluba "Valis" Nađa Lazarević i Maša Cvetković bile su najbolje na plivačkom maratonu dužine pet kilometara u Bačkom kanalu, kod Sombora.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  Tokom vikenda

  Plivači Valisa uspešni na takmičenju u Banja Luci i Užicu

  Plivačica "Valisa" Maša Cvetović osvojila je zlato u disciplini 400 metara slobodno, dok je u disciplini 50 metara leđno doplivala do bronze na takmičenju u Banja Luci. U Užicu deset valjevskih plivača osvojilo 22 medalje.

 • Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
  Na mitingu "11. april Grand prix"

  Sestre Radojević do novih medalja

  Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među njima sedmoro iz PK "Valis".

 • (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Srbije

  Uspešni plivači Valisa na prvenstvu Srbije

  Na prvenstvu Srbije u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koje je održano u Beogradu od 17. do 20. necembra, plivački klub "Valis" ostvario je najveći uspeh u proteklih desetak godina.

 • Plivači Valisa (foto: PK Valis)
  Na mitingu "10. Leskovački pobednik”

  Plivači Valisa osvojili 12 medalja u Leskovcu

  Plivači valjevskog kluba "Valis"osvojili su 12 medalja, od toga pet zlatnih, na Plivačkom mitingu "10. Leskovački pobednik", koji je održan proteklog vikenda u Leskovcu.

 • Plivači Valisa na mitingu u Kragujevcu (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Plivački klub "Valis" treći u Kragujevcu

  Na međunarodnom plivačkom mitingu u Kragujevcu, na kome je učestvovalo 30 klubova iz Grčke, BiH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije valjevski "Valis" je zauzeo treće mesto ekipno, dok je Anja Radojević proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji.

 • Plivači Valisa (foto: PK Valis)
  Prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno u Kragujevcu

  Plivači "Valisa" osvojili dve medalje na državnom prvenstvu

  Plivači valjevskog "Valisa" osvojili su dve bronzane medalje na Prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno, Uspešne su bile Anja Radojević i Anđelija Damnjanović.

 • Plivači Valisa (foto: PK Valis)
  Na mitingu u Trebinju

  Dvadeset medalja za plivače Valisa

  Plivači Valisa su, u konkurenciji 300 takmičara, osvojili 20 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu koji je održan proteklog vikenda u Trebinju. Najuspešniji u valjevskoj ekipi bio je Simon Stefanović sa četiri zlatne medalje.