Registracija Prijava preko FB

Tema: Plivanje

 • Petnica kup (foto: PK Valis)
  Na “Petnica kupu”

  Plivači Valisa ekipno najuspešniji

  Plivači "Valisa" bili su najuspešniji u ekipnom plasmanu na "Petnica kupu". Najuspešniji plivač bio je Luka Janković iz plivačkog kluba "Napredak" iz Kruševca, dok je najbolja plivačica bila Tijana Todorčević iz "Valisa".

 • PK Valis - Sarajevo 2019. (foto: PK Valis)
  Na plivačkom mitingu "Velež kup" u Sarajevu

  Uspešni plivači Valisa

  Šestoro plivača valjevskog PK "Valis" osvojio je 11 medalja na međunaronom plivačkom mitingu "Velež kup" u Sarajevu. "Rezultatima smo više nego zadovoljni, i odličan su pokazatelj za tempiranje forme za najvažnija takmičenja u zimskoj sezoni koja nas očekuju u martu, a do tada ćemo imati još nekoiliko kontrolnih takmičenja", izjavio je sportski direktor plivačkog kluba "Valis" Vladimir Bošković.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na Kupu Kragujevca

  Plivači Valisa uspešni na još jednom takmičenju

  Plivači “Valisa” su na još jednom takmičenju ostvarlili zapažene rezultate i osvojili medalje. Valjevski plivački klub je nastupio sa 33 plivača svih uzrasnih kategorija na međunarodnom takmičenju u Kragujevcu.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom mitingu u Zrenjaninu

  Još jedan uspeh plivača "Valisa"

  Ženska štafeta PK "Valis" bila je drugoplasirana, dok je plivačica Anja Radojević zauzela treće mesto na međunarodnom mitingu u Srbiji, koji je održan u Zrenjaninu.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Plivači Valisa treći

  Plivački klub Valis je osvojio pehar za treće mesto i proglašen je za jedan od tri najbolja kluba, na međunarodnom plivačkom mitingu „Pirat kup 2018“, koji je održan u Kraujevcu.

 • Prvenstvo u plivanju u SRC Petnica, 2003.
  Prvenstvo centralne Srbije u plivanju

  Valis osvojio 38 medalja

  Na pojedinačnom prvenstvu centralne Crbije u plivanju, koje je danas održano u Petnici, takmičari Valisa osvojili su 38 medalja – 10 zlatnih, 19 srebrnih i 9 bronzanih. Najuspešniji su bili Filip Puce i Sonja Lazić sa po četiri osvojene medalje.

 • Plivački miting u Petnici (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Plivanje: „Petnica kup 2015“

  Valisu drugo mesto

  Na tradicionalnom 17, „Petnica kupu“ u plivanju, koji je danas održan na olimpijskom bazenu SRC „Petnica“, Valis je osvojio drugo mesto, iza beogradskog „11. aprila“, dok je treći bio Vračar iz Beograda, Učestvovala su 24 kluba iz Beograda, centralne Srbije, Vojvodine i Crne Gore sa 231 takmičarem i 172 takmičarke.

 • Plivački miting u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
  Sutra od 10.00 u SRC „Petnica“

  Plivaćki miting „Petnica kup 2015“

  Na olimpijskom bazenu u Petnici sutra od 10.00 sati održava se tradicionalni plivački miting „Petnica kup 2015“, objavljeno je na sajtu Plivačkog savez Srbije (PSS). Precizira se da je takmičenje pojedinačno i ekipno, a merenje vremena elektronsko.

 • Balon u Petnici (foto: UFK Valis)
  U subotu otvaranje balona na bazenu u Petnici

  Plivački miting i vaterpolo utakmica

  Balon nad olimpijskim bazenom u Petnici konačno će biti otvoren u subotu posle (bar) desetogodišnjih „natezanja“ da li on treba, ili ne treba, da li se isplati ili ne isplati, hoće li njegova montaža i demontaža oštetiti (uništiti) sam bazen izgrađen 1980-tih u okviru SRC „Petnica“, tog „raja na zemlji“ kako su ga mnogi van Valjeva nazvali posle ma i jednog boravka u njemu.

 • Takmičari u SRC Petnica (foto: PK Valis)
  Prvenstvo Srbije u plivanju

  Pet medalja za „Valis“

  Na Otvorenom prenstvu Srbije u plivanju za mlađe kategorije, koje je danas održano u Petnici, valjevski „Valis“ je osvojio pet medalja – dve zlatne, srebrnu i dve bronzane i zauzeo osmo mesto među 22 kluba sa 401 takmičarem u muškoj i ženskoj konkurenciji.