Tema: Plivanje

 • Petnica kup (foto: PK Valis)
  U SRC

  Održan Petnica kup – do sada najmasoviji plivački miting

  U SRC Petnica održan je 24. Petnica kup na kojem je nastupilo 575 plivača iz 32 kluba iz Srbije, Crne Gore i Bugarske. Prea rečima organizatora, ovo je do sada najmasovniji i najbolje organizovan plivački miting.

 • Štafeta Valisa (foto: PK Valis)
  Na međunarodnom plivačkom mitingu

  Valjevski plivači osvojili četiri medalje

  Plivači valjevskog PK Valis osvojili su četiri medalje na međunarodnom plivačkom mitingu, održanom u Beogradu, u konkurenciji 506 plivača iz 30 klubova iz Srbije, Severne Makedonije i Bugarske.

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  PK Valis

  Andrej Milivojević osvojio bronzu na međunarodnom mitingu

  Plivač Valisa Andrej Milivojević osvojio je bronze u disciplini 100 metara slobodno na međunarodnom mitingu "Ante Lambaša" u Beogradu. Za plivački klub Valis je nastupilo je sedam plivača.

 • Andrej Milivojević i Maša Radojević (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Plivačkog saveza centralne Srbije

  Uspešni Maša Radojević i Andrej Milivojević

  Plivači valjevskog Valisa Maša Radojević i Andrej Milivojević osvojili su medalje na drugom kolu prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, u konkurenciji 302 plivača iz 19 klubova.

 • PK Valis
  Prvenstvo Srbije

  Dve medalje za plivače Valisa

  Proteklog vikenda na bazenu u Košutnjaku je održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Najuspešniji su bili Vuk Tešanović i Andrej Milivojević sa osvojenim bronzanim medaljama.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Međunarodno takmičenje

  Plivači Valisa uspešni na plivačkom mitingu "Leskovački pobednik"

  Plivači valjevskog PK Valis osvojili su ukupo 15 medalja na 13. Međunarodnom plivačkom mitingu "Leskovački pobednik", gde je nastupilo 420 plivača iz Bugarske, Moldavije, Severne Makedonije i Srbije.

 • Maša Cvetković (foto: Iz privatnog albuma)
  Na Prvenstvu Srbije

  Maša Cvetković osvojila 11 medalja

  Plivačica Maša Cvetković ostvarila je najveći uspeh u istoriji valjevskog plivanja osvojivši 11 medalja na Prvenstvu Srbije u plivanju u juniorskoj i u apsolutnoj konkurenciji koje je održano u Beogradu.

 • PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
  Na plivačkom mitingu "Kup Banata"

  Sedam medalja za plivače Valisa

  Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  U konkurenciji 330 plivača

  Maša Cvetković uspešna na otvorenom prvenstvu Srbije

  Na otvorenom prvenstvo Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, plivačica valjevskog "Valisa" Maša Cvetković je osvojila tri medalje. U konkurenciji 330 plivača nastupilo je šest valjevskih plivača .

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  Osvojili šest medalja

  Plivači Valisa uspešni na mitningu "Sve prolazi Zvezda traje"

  Andrej Milivojević i Maša Radojević, članovi PK Valis, osvojili su šest medalja na međunarodnom plivačkom mitningu "Sve prolazi Zvezda traje", kojim je obeleženo 78 godina od osnivanja plivačkog kliuba "Crvena Zvezda".