Tema: Plivanje

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  PK Valis

  Andrej Milivojević osvojio bronzu na međunarodnom mitingu

  Plivač Valisa Andrej Milivojević osvojio je bronze u disciplini 100 metara slobodno na međunarodnom mitingu "Ante Lambaša" u Beogradu. Za plivački klub Valis je nastupilo je sedam plivača.

 • Andrej Milivojević i Maša Radojević (foto: PK Valis)
  Na prvenstvu Plivačkog saveza centralne Srbije

  Uspešni Maša Radojević i Andrej Milivojević

  Plivači valjevskog Valisa Maša Radojević i Andrej Milivojević osvojili su medalje na drugom kolu prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, u konkurenciji 302 plivača iz 19 klubova.

 • PK Valis
  Prvenstvo Srbije

  Dve medalje za plivače Valisa

  Proteklog vikenda na bazenu u Košutnjaku je održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Najuspešniji su bili Vuk Tešanović i Andrej Milivojević sa osvojenim bronzanim medaljama.

 • PK Valis (foto: PK Valis)
  Međunarodno takmičenje

  Plivači Valisa uspešni na plivačkom mitingu "Leskovački pobednik"

  Plivači valjevskog PK Valis osvojili su ukupo 15 medalja na 13. Međunarodnom plivačkom mitingu "Leskovački pobednik", gde je nastupilo 420 plivača iz Bugarske, Moldavije, Severne Makedonije i Srbije.

 • Maša Cvetković (foto: Iz privatnog albuma)
  Na Prvenstvu Srbije

  Maša Cvetković osvojila 11 medalja

  Plivačica Maša Cvetković ostvarila je najveći uspeh u istoriji valjevskog plivanja osvojivši 11 medalja na Prvenstvu Srbije u plivanju u juniorskoj i u apsolutnoj konkurenciji koje je održano u Beogradu.

 • PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
  Na plivačkom mitingu "Kup Banata"

  Sedam medalja za plivače Valisa

  Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.

 • Maša Cvetković (foto: PK Valis)
  U konkurenciji 330 plivača

  Maša Cvetković uspešna na otvorenom prvenstvu Srbije

  Na otvorenom prvenstvo Srbije u plivanju, koje je održano u Beogradu, plivačica valjevskog "Valisa" Maša Cvetković je osvojila tri medalje. U konkurenciji 330 plivača nastupilo je šest valjevskih plivača .

 • Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
  Osvojili šest medalja

  Plivači Valisa uspešni na mitningu "Sve prolazi Zvezda traje"

  Andrej Milivojević i Maša Radojević, članovi PK Valis, osvojili su šest medalja na međunarodnom plivačkom mitningu "Sve prolazi Zvezda traje", kojim je obeleženo 78 godina od osnivanja plivačkog kliuba "Crvena Zvezda".

 • Maša Cvetković (foto: VK Valis)
  Dobar početak sezone

  Maša Cvetković seniorska prvakinja države na 5000 metara

  Maša Cvetković, član Plivačkog kluba Valis, bila je najuspešnija takmičarka, osvojivši titulu seniorske prvakinje i najbolje juniorke na državnom prvenstvu na 5000 metra .

 • Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
  Juniorsko i seniorsko prvenstvo Srbije

  Maša Cvetković seniorski prvak Srbije na 1500 metara slobodno

  Plivačica valjevskog PK “Valis” Maša Cvetković postal je seniorski prvak Srbije na 1500 metara slobodno, ujedno je i najbolja juniorka u zemlji u ovoj disciplini.