Tema: NS

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Odgovor GrO NS na saopštenje Ivana Beljića

  Narodna stranka traži objašnjenje i odgovore na nekoliko pitanja od v.d. direktora JP "Kolubara"

  Nakon tvrdnje v.d. direktora JP "Kolubara" da je predsednik GrO NS saopštio "neproverene, nepotpune i netačne informacija" u vezi događaja na brani Stubo-Rovni 10.11, saopštenjem za javnost se oglasio GrO NS tražeći objašnjenje i odgovore na neka pitanja.

 • Stara Šesta škola (foto: Kolubarske.rs)
  Narodna stranka saopštenje

  Devet godina vlast priča istu priču, gradićemo novi vrtić!

  Gradski odbor Narodne stranke (NS) u saopštenju za javnost navodi da, i pored brojnih obećanja i najava gradske vlasti, još uvek nije počela izgradnja novog vrtića čime bi bio rešen problem smeštajnih kapaciteta.

 • Uroš Đokić (foto: Kolubarske.rs)
  Narodna stranka poručuje

  Nenarodna vlast koja donosi nenarodne zakone mora da ode

  "Zakoni koji nisu u službi naroda i koje donosi nenarodna vlast, moraju biti izbačeni iz pravnog života jednako kao što nenarodna vlast mora napustiti političku scenu Srbije", poručio je u Valjevu potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke, advokat Uroš Đokić.

 • Narodna stranka (foto: Kolubarske.rs)
  Povodom godišnjice valjevske vlasti

  Narodna stranka: Čestitamo vam ni na čemu i ni za šta

  Povodom godišnjice valjevske vlasti saopštenjem i čestitkom "ni na čemu i ni za šta" oglasio se GrO Narodne stranke. Uz nabrajanje šta sve nije urađeno, a najavljeno i obećano, NS gradskom rukovodstvu postavila i nekoliko pitanja.

 • Miloš Milivojević (foto: Kolubarske.rs)
  Konstituisan Gradski odbor Narodne stranke

  Miloš Milivojević predsednik valjevskog odbora NS

  U Valjevu je održana Osnivačka skupština i izbrano lokalno rukovodstvo Narodne stranke (NS). Miloš Milivojević profesor nemačkog jezika, je predsednik. a potpredsednici su Ana Mijailović, Jasmina Milićević i Goran Gavrilović. Izabrano je i 11 članova Gradskog odbora Narodme stranke.

 • Konferencija za novinare Nove Srbije (foto: Đorđe Đoković)
  Nova Srbija tvrdi za gradsku vlast

  „Marketing i udvaranje glasačima“

  U Valjevu je malo toga urađeno na sanaciji posledica majskih poplava, smatraju u Gradskom odboru Nove Srbije, uz tvrdnju da su svi dosadašnji poslovi i nastupi gradskog rukovodstva „čist marketing i udvaranje glasačima“.

 • Predrag Vuletić, Radovan Vlajković i Slavica Marić (foto: Đorđe Đoković)
  NS tvrdi

  Ovo je najgora vlast!

  Aktuelna vlast je najgora koju je Valjevo imalo od uvođenja višestranačkih izbora, tvrde u valjevskoj Novoj Srbiji. Koalicija od 12 partija i grupacija, koja čini gradsku vlast, već duže vreme se samo svađa i ništa ne radi.